Gönderen Konu: KASKO --Toyota Kasko??  (Okunma sayısı 40345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: KASKO --Toyota Kasko??
« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2011, 18:06:55 »
    geçen yıl kasım ayında aldığım 2011 auris marka aracıma 40.000 tl araç değeri ile ak sigortadan 1200 liradan hem de nakit fiyattan kasko yaptırmıştım galiba gümüştü.bu ayın içinde teklif almak için bi kaç acenteye gittim%30 hasarsızlık indirimim de mevcut, groupama 850,ergo 900,ak sigorta 1200,liberty 750 lira teklif verdi. muafiyetsiz full kaskoydu hepsi.senede 2 cam değişimi ücretsiz olan,1000 liraya kadar anahtar hasarı yada kaybını kasko bozulmadan karşılayan, aracın kasko değerini 41.750 lira veren liberty'den yaptırdım hem de 10 taksit.acente sahibi geçen yıl 1200 lira nakit ak sigortaya verdim deyince adam 2010 model 2 tane araç kaskosu yaparım 1200 tl peşin paraya.bütün toyota servisleri ile anlaşması varmış daha ne olsun.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2011, 18:06:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 23, 2011, 20:08:08 »
arkadaşlar benim de kasko zamanı geliyor gecen ilk kasko fiyatım 850tl ikinci yıl kasko fiyatım 603 tl bu yıl yaptırmadım daha 20 günü var gruopama sigorta memnunum mini onarm ve full ben acenteden değil merkeze email attam arac kimlik bilgilerimi yazdım 1 saat sonra aradılar ve tamm dedim sonra acenteye gittim cıktı alıp imzaladım ve acente iyi fiyat vermişler dedi.. aracım 2004 corolla sedan brc tüplü 82 bin km saygılarımla
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #42 : Aralık 05, 2011, 09:25:18 »
arkadaşlar 2008 Yaris model aracıma ilk defa kasko yaptıracağım , 2. el almıştım aracı daha önce kaskosu yoktu bu yüzden yüksek fiyat verildi.
Fiyat olarak gümüş paket uygun görünüyor mini onarım yok , onarım sadece totoya servislerinde yapılabiliyormuş. Sizce hangisi mantıklı , çok para vermek de istemiyorum gümüş alsam işimi görür mü?

AK TOYOTA GÜMÜŞ PAKET : 898,58 TL
AK TOYOTA ALTIN PAKET : 1.397 TL
ALLİANZ 1534 TL
ANADOLU :  1,539.00 TL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 05, 2011, 12:47:25 »
adaş groupama en uygun fiyatı veriyor
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 05, 2011, 12:59:54 »
Ben de geçen hafta Groupama yaptırdım, sıfır araçları ilk onlardan kasko yaparsanız ve 3 yıl devam ederseniz 3 yıl boyunca pert halinde sıfır araç ile değiştirme gibi çok acayip bir uygulamaları var. Diğerlerinin hepsinde bu 1 yıl geçerli.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Aralık 05, 2011, 16:53:57 »
EVT ABİ BENDE bugün itibariyle groupamadan yaptırdım 628 tl ye full kasko
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Nisan 14, 2012, 22:09:21 »
arkadaşlar geçen yıl ilk kaskom 1500 tl tuttu generali kaskonun adı o kadar saçmaladılar ki,mini onarımdan faydalandım 200 tl tutmuş yaptırdığım hasar, bu yıl kaskomu değiştrmek istediğimde dediler hasarsızlık (yüzde 30) indirim alamıyorsunuz kaskonuz bozulmuş, sözleşmeyi okudum kesinlikle öyle bir madde yok,yaptırırkende söylemediler hiçbirşey, tekrardan 200 tl para yatırıp hasar dosyasıı kapattırmayı düşünüyorum yoksa diğer kasko şirketleriden indirim alamıyorum kendilerinin indirimlii halide geçen yıl ki fiyatla aynı ne yapayım yardımcı olun,,siz siz olun generali kasko yaptırmayın
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 06, 2012, 19:20:22 »
arkadaşlar 2008 Yaris model aracıma ilk defa kasko yaptıracağım , 2. el almıştım aracı daha önce kaskosu yoktu bu yüzden yüksek fiyat verildi.
Fiyat olarak gümüş paket uygun görünüyor mini onarım yok , onarım sadece totoya servislerinde yapılabiliyormuş. Sizce hangisi mantıklı , çok para vermek de istemiyorum gümüş alsam işimi görür mü?

AK TOYOTA GÜMÜŞ PAKET : 898,58 TL
AK TOYOTA ALTIN PAKET : 1.397 TL
ALLİANZ 1534 TL
ANADOLU :  1,539.00 TL

Konunun üzerinden epey zaman geçti ancak yeni konu açmak istemedim. Bende 2008 Yaris aldım. Kasko yaptıracağım bu ilk kaskom olacak. Siz hangisine karar verdiniz? Nereye kaça yaptırdınız kaskoyu? Bana ne önerirsiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #48 : Ağustos 06, 2012, 20:10:36 »
Merhaba,
Güneş sigorta ile çalışan var mı? Nasıl bilirsiniz?
Anadolu sigorta 1800 lira teklif verirken en ucuz teklifi güneş sigorta veriyor. 1140 lira.

Ne tavsiye edersiniz? Araç yaris 1,33 multidrive s . 42500 üzerinden hesapliyorlar halbuki aracı 38000 e aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 06, 2012, 23:52:39 »
Değerli Arkadaşlar, benim aracın kaskosu da bitmek üzere ve bana her yıl yaptırdığım Aksigorta Toyota Altın Kasko dan yine teklif verdiler ve 560 TL ( Aracım 2005 Avensis 1,6 Comfort LPG 27000 TL civarı değeri var.İndirimim ise son basamakta yani % 60-65) Büyük ihtimalle yine oraya yaptıracağım. Fakat yeni yaptıran ve henüz bi iki yıldır yaptıran arkadaşlarıma bir önerim var, indirim artıncaya kadar büyük şirketlerin haricine de yaptırabilirler. Örnek yeğenimde 2009 Hyundai Era var iki yıldır kaskolu, bu yıl Anadolu Sigorta 900 TL teklif verirken Makromarketlerin sigorta şirketinin ilgilendiği Dubai Sigortaya 540 TL ye yaptırdı, değer ,kloz ve miktarlarda çok fark yok. Birkaç yıl  böyle yapıp indirimi artırınca Aksigorta, Ray S., Anadolu S. gibi şirketlere geçiş yapacak. Bilgilerinize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 31, 2013, 10:15:28 »
Yeni konu açmamak için konuyu hortlatıyım dedim.

Aracımın kaskosu bu ay içinde yenileyeceğim nasip olursa.
Aracı 2.el olarak yetkili servisten almıştım. Toyota kasko 1275TL(12AY), Zorunlu trafik sigortası 220TL ödemiştim. Şimdi yeniden aradım
zorunlu trafik sigortasına 250TL, kasko (toyota kasko (genişletilmiş) : gümüş paket) : 911TL (%30 Hasarsızlık indirimi ile) fiyat verdiler. Sigortam.net üzerinden de teklif aldım.
Sompo Japan Sigorta Kasko Teklifi (Genişletilmiş):  812,29 TL
Groupama Sigorta Kasko Teklifi (Genişletilmiş) :  940,73 TL
Ben yine toyota gümüş yaptırayım diyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 31, 2013, 10:27:33 »
Yeni konu açmamak için konuyu hortlatıyım dedim.

Aracımın kaskosu bu ay içinde yenileyeceğim nasip olursa.
Aracı 2.el olarak yetkili servisten almıştım. Toyota kasko 1275TL(12AY), Zorunlu trafik sigortası 220TL ödemiştim. Şimdi yeniden aradım
zorunlu trafik sigortasına 250TL, kasko (toyota kasko (genişletilmiş) : gümüş paket) : 911TL (%30 Hasarsızlık indirimi ile) fiyat verdiler. Sigortam.net üzerinden de teklif aldım.
Sompo Japan Sigorta Kasko Teklifi (Genişletilmiş):  812,29 TL
Groupama Sigorta Kasko Teklifi (Genişletilmiş) :  940,73 TL
Ben yine toyota gümüş yaptırayım diyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar.

milllet hep zorunlu sigorta ve kasko fiyatları yükseldi diye şikayet ediyordu düşmüş olması güzel. fiyatlarda fena değil bence. birkaç firmadan daha teklif alın isterseniz, fiyatlar çok farklı oluyor.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 31, 2013, 10:31:51 »
milllet hep zorunlu sigorta ve kasko fiyatları yükseldi diye şikayet ediyordu düşmüş olması güzel. fiyatlarda fena değil bence. birkaç firmadan daha teklif alın isterseniz, fiyatlar çok farklı oluyor.
Teşekkür ederim Yusuf Bey. Zorunlu trafik sigortasının yükseldiğini çevremden bende duydum. Bu nedenle 250tl fiyat bana uygun geldi. Ancak bu zorunlu trafik sigortasını neden yaptırmak zorunda bırakılıyoruz bu da ayrı bir konu.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mayıs 31, 2013, 10:38:44 »
Teşekkür ederim Yusuf Bey. Zorunlu trafik sigortasının yükseldiğini çevremden bende duydum. Bu nedenle 250tl fiyat bana uygun geldi. Ancak bu zorunlu trafik sigortasını neden yaptırmak zorunda bırakılıyoruz bu da ayrı bir konu.

tamamen katılıyorum. daha önce de yazmıştım sanırım kaskosu olan araçlara zorunlu trafik sigortası ne yaa. tamamen soygun bu yöntem. kasko yoksa zorunlu sigorta yaptır, varsa zaten her türlü işin görülüyor.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 2008 AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '08
  • 33 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 08, 2013, 23:47:41 »
2008 avensis 1.6 comfort.  lpg toyata gümüş genişletilmiş kosko %30 hasarsızlık indirimi mevcut 759 liraya 12 eşit taksitle kasko yaptırdım ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ, EĞRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ....
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 08, 2013, 23:58:51 »
1,6 auris advance 2013 sıfır araç 920 tl toyota gümüş yaptırdım bende...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 24, 2013, 15:53:04 »
iyi forumlar.
2009 mm d4d elegant araç aldım ancak kasko fiyatları el yakıyor
2000 tl nin altına pek düşmüyor bu durumda olan varmı araç eşimin üzerine ve ilk aracı

Esenlikler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 24, 2013, 15:56:40 »
tamamen katılıyorum. daha önce de yazmıştım sanırım kaskosu olan araçlara zorunlu trafik sigortası ne yaa. tamamen soygun bu yöntem. kasko yoksa zorunlu sigorta yaptır, varsa zaten her türlü işin görülüyor.

Zorunlu trafik sigortası  hasar verdiğiniz diğer araçların zararını karşılamak içindir
kasko ise hem onların hem kendinizin zararlarını karşılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2013 corolla d-4d
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '13
  • 14 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Temmuz 09, 2013, 04:42:51 »
önceki aracım pejo 307 idi ve anadolu sigortadan kasko yaptırmıştım,fiyat gayet uygundu, şimdi toyotama da anadolu sigortadan kasko yaptırmayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirdeki toyota servisinin anadolu sigorta ile anlaşması yok, bu ne gibi sorunlar doğurur, tercih etmeli miyim ?
GÖZTEPE GK
2013 Toyota Corolla d 4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Temmuz 09, 2013, 16:32:02 »
önceki aracım pejo 307 idi ve anadolu sigortadan kasko yaptırmıştım,fiyat gayet uygundu, şimdi toyotama da anadolu sigortadan kasko yaptırmayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirdeki toyota servisinin anadolu sigorta ile anlaşması yok, bu ne gibi sorunlar doğurur, tercih etmeli miyim ?
cebınden yaptırır parayı kaskodan almak için beklersin.anlaşmalı oldugu bir acente ile yapın
2011 d4d Corolla