0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2008 Yaris model aracıma ilk defa kasko yaptıracağım , 2. el almıştım aracı daha önce kaskosu yoktu bu yüzden yüksek fiyat verildi.Fiyat olarak gümüş paket uygun görünüyor mini onarım yok , onarım sadece totoya servislerinde yapılabiliyormuş. Sizce hangisi mantıklı , çok para vermek de istemiyorum gümüş alsam işimi görür mü?AK TOYOTA GÜMÜŞ PAKET : 898,58 TLAK TOYOTA ALTIN PAKET : 1.397 TLALLİANZ 1534 TLANADOLU : 1,539.00 TL
Yeni konu açmamak için konuyu hortlatıyım dedim.Aracımın kaskosu bu ay içinde yenileyeceğim nasip olursa.Aracı 2.el olarak yetkili servisten almıştım. Toyota kasko 1275TL(12AY), Zorunlu trafik sigortası 220TL ödemiştim. Şimdi yeniden aradım zorunlu trafik sigortasına 250TL, kasko (toyota kasko (genişletilmiş) : gümüş paket) : 911TL (%30 Hasarsızlık indirimi ile) fiyat verdiler. Sigortam.net üzerinden de teklif aldım.Sompo Japan Sigorta Kasko Teklifi (Genişletilmiş): 812,29 TLGroupama Sigorta Kasko Teklifi (Genişletilmiş) : 940,73 TLBen yine toyota gümüş yaptırayım diyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar.
milllet hep zorunlu sigorta ve kasko fiyatları yükseldi diye şikayet ediyordu düşmüş olması güzel. fiyatlarda fena değil bence. birkaç firmadan daha teklif alın isterseniz, fiyatlar çok farklı oluyor.
Teşekkür ederim Yusuf Bey. Zorunlu trafik sigortasının yükseldiğini çevremden bende duydum. Bu nedenle 250tl fiyat bana uygun geldi. Ancak bu zorunlu trafik sigortasını neden yaptırmak zorunda bırakılıyoruz bu da ayrı bir konu.
tamamen katılıyorum. daha önce de yazmıştım sanırım kaskosu olan araçlara zorunlu trafik sigortası ne yaa. tamamen soygun bu yöntem. kasko yoksa zorunlu sigorta yaptır, varsa zaten her türlü işin görülüyor.
önceki aracım pejo 307 idi ve anadolu sigortadan kasko yaptırmıştım,fiyat gayet uygundu, şimdi toyotama da anadolu sigortadan kasko yaptırmayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirdeki toyota servisinin anadolu sigorta ile anlaşması yok, bu ne gibi sorunlar doğurur, tercih etmeli miyim ?