0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar aracım 2000 model 1.3 corolla (yuvarlak far) bugün polen filtresini değiştirim dedim içinden çıkan filtre içler acısı ve bükülmüştü. usta bu filtrenin hiç bi işe yaramadığını filtrenin boru yüzülden büküldüğünü ve bu filtrenin uygun olmadığını söyledi filtreciye gittim o da uygun olanını bulamadı. bu araçların orjinal polen filtresi nasıl bi şeyki bilen arkadaşlar yardım mmmmmm
Mevlüt , senin ustanın oradan filitre diye çıkarttığı şey kimbilir neyin nesi, normalde orada boru falan yok, filitre ise dikdörtgen bi kutu şeklindeyanlız senin arabanda normalde, orijinalinde yani polen filitresi olmaması lazım, benim 2004 corolla terrada yoktu mesela
Herhangi bir yetkili servisten bir tanıdığınız alıp size kargo ile yollasın.
abi yag filtresinde yan sanayi ile orjinal arasında çok fark yok corollada.Poleni yaşadıgın yer le alakalı birazda..Yan sanayi polende kullanabilirsin.Ama ben polen yan sanayi olsa bile yağ ile havayı orjinal ürün kullanmayı tercih ederdim.Gerçekten aralarında fark var.
la sen paparazisimisin.Onu nöbette yazmıstım o kadar yazdıgıma şükür..O mesaj da demek istediğimi sakin bir kafayla anlatayım.Yağ ve hava fiiltresinin orjinaliyle yan sanayisi arasında kalite farkı var ancak bariz bir fiyat farkı yok demek istedim.Yağ filtresi serviste 15 tl dışarda 10 tl hava filtresi serviste 35 dışarda 20 lira civarında anlatabildimmi mesut bey.en kısa zamanda intikamım acı olacak bekle sen taze damat )ben iyiyim gene kemal abi 2004 corollada polen yok demiş benim 2004 corolladaki ne filtresi ola