Gönderen Konu: Polen Filtresi  (Okunma sayısı 10915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Polen Filtresi
« Yanıtla #20 : Mart 26, 2011, 07:44:12 »
Mevlüt kardeşim eğer polen filitresi torpidonun altında ise (benim arabamdaki gibi) alacağın toyota orjinal yada yan sanayi farketmez filitreyi kat yerlerinden 3 parça olacak şekilde katlamazsan filitre yerine oturmuyor.İlk defa sökerken tasarlayan japonu akraba olacak kadar olmasada ona yaklaşacak kadar anmıştım.Forumda buna benzer bi konu vardı ben oradan faydalanmıştım.

Kesinliklee öyleee çıkartması bi dertt takması bi dert hiç bulaşmak istemiyorum ama temizlemem lazım hem kırıldı hemde eskidi :/

Tuncay abi orda yan sanayi filtreleride iyiymiş yahu :S Burda yan sanayi yağ filtresi 15 lira hava filtresi 20 polen 15 lira hepsi yan sanayi düşün artık.  :o Serviste ne kadar polen filtresi ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 26, 2011, 07:44:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 26, 2011, 08:00:51 »
la sen paparazisimisin.Onu nöbette yazmıstım o kadar yazdıgıma şükür..O mesaj da demek istediğimi sakin bir kafayla anlatayım.Yağ ve hava fiiltresinin orjinaliyle yan sanayisi arasında kalite farkı var ancak bariz bir fiyat farkı yok demek istedim.Yağ filtresi serviste 15 tl dışarda 10 tl hava filtresi serviste 35 dışarda 20 lira civarında anlatabildimmi mesut bey.en kısa zamanda intikamım acı olacak bekle sen taze damat :))
ben iyiyim gene kemal abi 2004 corollada polen yok demiş benim 2004 corolladaki ne filtresi ola :)
valla ben servisin yalancısıyım, bi ara polen filitresini değiştirmeye gittim, söktüler torpido kapağını falan , "bu araçlarda polen filitresi yokmuş" dediler
benimki terra idi acaba terralarda olmayıp , sol'larda olabilirmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mart 26, 2011, 08:02:24 »
valla ben servisin yalancısıyım, bi ara polen filitresini değiştirmeye gittim, söktüler torpido kapağını falan , "bu araçlarda polen filitresi yokmuş" dediler
benimki terra idi acaba terralarda olmayıp , sol'larda olabilirmi

Yok Kemal abi olurmu öyle şey :D Bizim 2001 model vvt-i terralarda bile var :D Onu geçtim 2005 1.4 terra olan dayımdada var :D :D Servis işte ne yapsa yeri alıştık artık :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 26, 2011, 08:09:13 »
İzmir Akdemir plazayı kınıyorum; bu yaptıkları gerçekten çok ayıp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 26, 2011, 08:28:47 »
İzmir Akdemir plazayı kınıyorum; bu yaptıkları gerçekten çok ayıp

Aküden iyidir bu yaptıkları :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mart 26, 2011, 08:42:24 »
Akü ve servis olayından sonra dün yine servisten aradılar, insanı gönlünü almasını biliyorlar canım
ama o aküyü , japonyadan bile olsa, getirtip, alıp eve koyacam, kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye kararlıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 26, 2011, 08:48:44 »
Akü ve servis olayından sonra dün yine servisten aradılar, insanı gönlünü almasını biliyorlar canım
ama o aküyü , japonyadan bile olsa, getirtip, alıp eve koyacam, kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye kararlıyım

:alkis: Vallahi harikasın Kemal abi :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #27 : Mart 26, 2011, 12:45:03 »
ben yine anlayamadım :) bana şu meşhur filtremin bi fotosuna gösterebilecek biri var mı ? ve de alacağım bi internet adresi falan... çünkü polen filtresi olmuş polen perdesi artık bırakan tozu tutmayı havayı bile tutuyor  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 26, 2011, 21:26:54 »
haklısın kemal abi  accorda yan sanayi filtre hem yakışmaz hemde performansını törpüler orjinalden şaşmıyım.
Bize Her Yer Trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 26, 2011, 22:56:36 »
ercü canım bizim arabaların yan sanayi polen 20 tl orjinali serviste 70 tl kardeş.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 27, 2011, 09:26:54 »
ercü canım bizim arabaların yan sanayi polen 20 tl orjinali serviste 70 tl kardeş.

ABicim bizimkiler 3 parça bide sizinki gibi düz değil farklı fark varmıdır ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 27, 2011, 23:49:15 »
ercü be servislerin sagı solu belli olmaz.İnşallah 3 ler çarpmazlar 70 tl yi :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 28, 2011, 00:45:42 »
ben yine anlayamadım :) bana şu meşhur filtremin bi fotosuna gösterebilecek biri var mı ? ve de alacağım bi internet adresi falan... çünkü polen filtresi olmuş polen perdesi artık bırakan tozu tutmayı havayı bile tutuyor  :D
Senin yerinde olsam çıkan filitreyi şampuanlu ılık su ile nazikçe yıkar güzelce durular,iyice kurutup yerine takarım(yemek tarifi gibi oldu).Yazın orjinalini bulduğum anda da değiştiririm.
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 28, 2011, 01:07:57 »
filtrelerin konumundan dolayı farklı Ercü. Sizin filtrenin hazneye yerleştirilmesi bzden farklı olduğu için 3 parça gibi bükülebilir tip oluşturmuşlar. :)

Bu arada mevlüt bey bu da sizin filtreniz.
http://www.parcatreni.com/toyota-corolla-wwt-i-polen-flitresi-1-4cc-2000-2002-54241.html

Buradaki resim daha güzel gibi.15tl.  :)
http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Corolla-polen-filtresi-1999-01_W0QQidZZ23745945
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 28, 2011, 13:46:10 »
İyiymiş yahu 15 tl :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Mart 28, 2011, 16:03:43 »
Senin yerinde olsam çıkan filitreyi şampuanlu ılık su ile nazikçe yıkar güzelce durular,iyice kurutup yerine takarım(yemek tarifi gibi oldu).Yazın orjinalini bulduğum anda da değiştiririm.

sorunda o zaten üzerinden çıkanda uydurulmaya çalışılmış hiç bir fonksiyonu olmayan arabamın orjinal filtresi değil ve tek parça ayrıca zorla sokmaya çalışmalar bükülmüş falan hem zaten yıkayacak bir durumda da değil rezil bi durumda taş gibi olmuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Mart 28, 2011, 16:08:56 »
filtrelerin konumundan dolayı farklı Ercü. Sizin filtrenin hazneye yerleştirilmesi bzden farklı olduğu için 3 parça gibi bükülebilir tip oluşturmuşlar. :)

Bu arada mevlüt bey bu da sizin filtreniz.
http://www.parcatreni.com/toyota-corolla-wwt-i-polen-flitresi-1-4cc-2000-2002-54241.html

Buradaki resim daha güzel gibi.15tl.  :)
http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Corolla-polen-filtresi-1999-01_W0QQidZZ23745945

çok teşkür ederim ama ilk link benim filtre değil gibi (ama aracın içinden tek parça ona benzer bişey çıktı tabiki orjinal değil) ancak ikinci linkteki uyabilir çünkü ustanın dediğine göre bir borumu metalmi engelliyormuş bunun da ortsa oyuk olduğu için uyar gibi. aracım wwt değil yuvarlak farlıolur herhalde demi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 28, 2011, 23:12:58 »

çok teşkür ederim ama ilk link benim filtre değil gibi (ama aracın içinden tek parça ona benzer bişey çıktı tabiki orjinal değil) ancak ikinci linkteki uyabilir çünkü ustanın dediğine göre bir borumu metalmi engelliyormuş bunun da ortsa oyuk olduğu için uyar gibi. aracım wwt değil yuvarlak farlıolur herhalde demi?
2.linkdeki filitre.
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '12
  • 58 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 29, 2011, 09:52:15 »
emre benim toyotam 2002 ama yeni kasa yani senin resminde görünen kasadan acaba benim polen fitresi hangisi yardımcı olursan memnun olurum.]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 29, 2011, 15:30:58 »
emre benim toyotam 2002 ama yeni kasa yani senin resminde görünen kasadan acaba benim polen fitresi hangisi yardımcı olursan memnun olurum.]

İlk linkteki filtre sizin aracınıza uygun olan