Gönderen Konu: Araştırmalarım sonucu almaya karar verdiğim navigasyon! Yorumlarınız...  (Okunma sayısı 3159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320665671500#payId
arkadaslar bu ürünü satın almayı düsünüyorum. sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ürün güzelde bunu gümrükten nasıl geçireceksiniz? Sadece navigasyon için alacaksanız cama monteli olanlardanda güzel modeller var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Fiyatı çok uygun görünüyor.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Hayırlı uğurlu olsun, gümrük sıkıntısı olmayacaksa kaçırmayın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
Evet piyasa şartlarına göre fiyatı oldukça uygun. Fakat bunun montajı da var acaba o ne tutar ? Yazılım güncellemesi kolay yapılıyormudur acaba ?
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
gümrük masraflarını göze alarak almayı planlıyorum hemen hemen 750 tl ye falan gelecek toplamda.250 de montajını toyota da yaptırsam 1000 tl yapıyor.serviste aynısının fiyatı 2000 tl. yarı yarıya yani. güncelleme için sanırım sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
gümrük masraflarını göze alarak almayı planlıyorum hemen hemen 750 tl ye falan gelecek toplamda.250 de montajını toyota da yaptırsam 1000 tl yapıyor.serviste aynısının fiyatı 2000 tl. yarı yarıya yani. güncelleme için sanırım sıkıntı olmaz.
Hocam yanlış anlamayın gümrük konusunda bikaç örnek gördüm o bilgilerden yola çıkarak söylüyorum. Gümrük masrafı tahminizden çok olur. İlanı biraz inceledim anladığım kadarıyla özel kargo şirketleri ile gelecek. Gümrüğe takıldığı zaman ki bu üründe çok büyük ihtimaldir takılması hele özel kargoda ihtimal daha çok. Benim tahminim 150 lira koşimento+%18 vergi(100 lira civarı)+100liradan fazla depo/ardiye+damga vergisi vs ödemeniz gerekecek. Yani yaklaşık 400tl. Tabi bunun için baya bi gezmeniz gerekecek. Tabiki yine karda olacaksiniz 700-800 lira civarında. Ben olabilecekleri önceden uyarmak istedim. Eğer mümkünse almaya karar verince satıcıya yerel posta servisi ile göndermesini isteyin sadece vergi+cüzi miktarda depo parası ödersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
we will select the EMS shipping to Turkey.  yanlıs bilmiyorsam ems kargo bizim burada ptt araclıgıyla teslim ediliyor.özellikle satıcıya belirttim.burada verginin söz konusunu oldugunu hediye paketi halinde göndermesini hatta faturasının daha ucuz kesilmesini.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ürün güzelde bunu gümrükten nasıl geçireceksiniz? Sadece navigasyon için alacaksanız cama monteli olanlardanda güzel modeller var.

100£'dan sonrası bizde gümrük vergisine tabi olur fakat paketin üzerinde radio yada tv gibi bir ibare var ise TRT denen gereksiz yayın organının en baba gelir kaynağı olan bandrol vergiside işin içine giriyorki insanı ülkesinden soğutur...
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
we will select the EMS shipping to Turkey.  yanlıs bilmiyorsam ems kargo bizim burada ptt araclıgıyla teslim ediliyor.özellikle satıcıya belirttim.burada verginin söz konusunu oldugunu hediye paketi halinde göndermesini hatta faturasının daha ucuz kesilmesini.

Melih bey mümkünse kendi kutusu değilde başka bir kutu ile göndersin. bazen paketin gümrükte açılması gibi sıkıntılar olabiliyor üsttede dediğim gibi radio alıcısı falan oluncada TR fiyatınına denk gelebilir.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun sorunsuz gelir inşallah geldikten sonrada bilgilendirirseniz belki bende alabilirim
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Gümrük biraz garip biryer. İsterse ben bedava gönderdim desin satıcı adam hiç birşey farketmez. Gümrük memuru yaklaşık olarak bir fiyat biçer ve adamların elinden günde bunlardan yüzlerce geçtiği için fiyatları az çok biliyorlar. İnşallah adamın toyotası yoktur. Birde bandrol olayı var arkadaşın söylediği gibi onu unutmuştum ben. Ayrıca her paketin gümrükte açılma yetkisi vardır. Xray den geçince belli oluyor elektronik cihaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
naçhizane fikrimdir. siz bu aleti 2 seneden fazla kullanacaksanız önermem. sıfır olduğunu düşünürsek 2 seneden sonra illaki bir arızası olacaktır, sonra usta usta dolanacaksınız, garanti işi ve güncelleme işi muamma, hiç ağrımayan başınızı ağrıtmayın deri, 250 L civarı cama monte olanı alın güncellemelerinide ücretsiz yapın, aracınızımı sattınız koyun kenara yeni alacağınız araca takarsınız...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
+
naçhizane fikrimdir. siz bu aleti 2 seneden fazla kullanacaksanız önermem. sıfır olduğunu düşünürsek 2 seneden sonra illaki bir arızası olacaktır, sonra usta usta dolanacaksınız, garanti işi ve güncelleme işi muamma, hiç ağrımayan başınızı ağrıtmayın deri, 250 L civarı cama monte olanı alın güncellemelerinide ücretsiz yapın, aracınızımı sattınız koyun kenara yeni alacağınız araca takarsınız...
+100
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
valla kafam karıştı şimdi almaktan vazgectim gibi bişey hatta :S arkadas neyin vergisi bu anlamadım nasıl bi ülkede yasıyoruz lüks bize caiz mi ya :( :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşlar cihazın birebir aynısnı sahibinden de bi arkadastan buldum 900 tl ye kadar indirim yaptı guün alıyorum geri görüş kamerasıda hediye ayrıca. taktırdıktan sonra bilgileri ve fotolarını tekrar paylaşıcam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
yurt dışından almaktan daha mantıklı bir seçim olmuş kanımca, satanada alanada hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanırsınız inşallah..
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yurt dışından almaktan daha mantıklı bir seçim olmuş kanımca, satanada alanada hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanırsınız inşallah..
sanırım öyle oldu güven bey.teşekkürler. montajından sonra mutlaka görüşlerimi paylaşıcam. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Arkadaşlar ürünü satın aldım fakat makyajlı kasalar için radyo çıkışı uyumlu değil. Servise taktırmak için gittim.Açtık ama çevirici adaptörü yok.Ayrıca USB/AUX soketi var bildiğiniz üzere makyajlılarda orayada birebir montaj edilemiyor.. C,haz vade farkıyla bana 1000 TL ye mal oldu. Sıkıntısız sorunsuz çalışıyor.Almak isteyen arkadaşa 1000 tl ye satabilirim.Görüş kamerasıda hediye..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-makyajsiz-toyota-corolla-icin-navigasyon-cihazi-46672017/detay