Gönderen Konu: Araştırmalarım sonucu almaya karar verdiğim navigasyon! Yorumlarınız...  (Okunma sayısı 3158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
teşekkürler Levent Bey bi çevirici adaptörün kurbanı olduk :) Bunu satıp 2009 model bi toyota mı alsam acaba :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • HeaVeN GoT A HiTMaN
Melih Bey bu gidişle bütün konularda karşılaşıcaz :) 1000 tl ye bitirmeniz çok güzel, güle güle kullanın  işallah. Yaptırdıklarınızı görünce bende çok heyecanlandım. Bende aracıma bişeyler yaptırmak istiyorum, keşke bende sizin gibi bir fiyata kapatabilsem. Bide taksit yapsalar tam olur :)) Çokmu şey istedim acaba; hem şoför arkası hem cam kenarı hem ucuza :) Bunu yapamazsam dizeller turbo beslemeli olduğu için bir blow-off valve taktırmak istiyorum. ama garantiden çıkıcak diye de korkuyorum. Ve ne yazıkki Muğla ili sınırları içinde henüz bir tuning çi bulamadım :((
imagination is more important then knowledge..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Melih Bey bu gidişle bütün konularda karşılaşıcaz :) 1000 tl ye bitirmeniz çok güzel, güle güle kullanın  işallah. Yaptırdıklarınızı görünce bende çok heyecanlandım. Bende aracıma bişeyler yaptırmak istiyorum, keşke bende sizin gibi bir fiyata kapatabilsem. Bide taksit yapsalar tam olur :)) Çokmu şey istedim acaba; hem şoför arkası hem cam kenarı hem ucuza :) Bunu yapamazsam dizeller turbo beslemeli olduğu için bir blow-off valve taktırmak istiyorum. ama garantiden çıkıcak diye de korkuyorum. Ve ne yazıkki Muğla ili sınırları içinde henüz bir tuning çi bulamadım :((

Hep iyi konularda karsılasırız umarım burak bey :) Tuning pek tarzım değil açıkcası sadelikten hoslanıyorum umarım istediginiz şeyleri en kısa sürede sorunsuz yaptırırsınız :) Çevirici adaptörü bi kaç yere sordum yeni oldugu için bu kasa henüz Çinliler çalışmaya başlamamışlardır dediler :) Bana en mantıklısı makyajsız kasa Toyotası olan iyi bir arkadasıma satmak geldi. Bakalım artık hayırlısı diyelim.Satamazsam da radyosuz gezerim diğer özelliklerini kullanırım artık.Herşeyin bi çaresi var ölüme yok :)