0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle lastiklerinizin diş derinliği kaç mm bunu ölçtünüz mü? Diş derinliği normal seviyedeyse lastik değişmeyin bence,yağmurlu havalarda 100 km yi geçmeyin bişey olmaz,zaten önümüz yaz havalar ısınacak lastiklerde yumuşar diye tahmin ediyorum,benim lastiklerimde 2006 da takılmış pirelli 2 senedir kullanıyorum,taki muayeneden geçmez bende o zaman değiştiririm tabi bu benim düşüncem,yerinizde olsam diş derinliği normalse hiç değişmeyi düşünmezdim yazık günah paranıza,ama illaki ben değişcem diyorsanız para sizin paranız bişey diyemem saygı duyarım.Lastik alırken rot balans ayarınıda yapan lastikçileri tercih edin Ankara da lastik satan yerleri sahibinden.com dan araştırabilirsiniz.Eski lastikler alınıp yeni lastik fiyatında indirim yapılmaz ben böyle biryer ne gördüm ne duydum,çünkü eski lastiklerin geri dönüşümü olmuyor diye biliyorum,akülerin geri dönüşümü oluyor o yüzden akü satan yerler eski aküyü alıp yeni alınan aküde indirim yapıyorlar,lastikte geri dönüşüm olmadığı için böyle bir durum söz konusu değil malesef,ben lastik değişeceğim zaman eski lastikleri sahibinden.com a koyup satmayı deneyeceğim.Marka konusunda mıchelin energy saver ve bridgestone favori lasitkler arasında.
Arabanın en önemli güvenlik elemanlarından biri kesinlikle ihmale gelmeyecek konulardan.Lastiğin diş derinliği iyi olabilir fakat kullanım süresi geçen lastikler sertleşir fren mesafesini arttıracağı gibi yol tutuşu da zayıflar.Amcamın 1993 model reno9 u var ve orjinal 25000 km(ilk sahibi)İki sene önce benim zorumla lastikleri değiştirdi lastikçinin söylediği sizi resmen Allah korumuş.
murat bey para sizin paranız isterseniz 5.000 kmde lastiklerinizi değiştirin,istersenin 1.000 km de değiştirin parası benden çıkmıyor sonuçta,lastikçi tabiki öyle söyleyecek başka ne söylemesini bekliyodunuz ben lastik satıcısı olsam bende öyle söylerim beş senede bir lastiklerinizi değiştirin derim,yoksa nasıl lastik satıcam lastik beş seneyi geçmiş ve sertleşmiş ise 100 km hızda kullanın fren mesafenizi ona göre ayarlayın bir beş sene daha kullanırsınız hayatınızda riske girmez,tasarrufta etmiş olursunuz,araç muayenesinde neden lastiğin üretim tarihine değilde diş derinliğine bakıyorlar