Gönderen Konu: laminat parke önerisi  (Okunma sayısı 17076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: laminat parke önerisi
« Yanıtla #40 : Ağustos 31, 2020, 12:16:45 »
O zaman mevcut kaplamayı seramiği ve altındaki tesviye tabakasını kırdır (bazen bu tesviyeler baya kalın atılıyor) şansına kalınsa komple beton döşemeye kadar kaldırt ( en azından o açıkta kalan kısmı yaptırt) ve xps 4-5 cm artık ne oluyorsa ondan yaptırıp laminat parkeyi kaplat. Bir kere yapacaksın bir daha keşke demezsin.
Murat bey fikirlerimiz aynı,onun için baktım kenardan kırdım 10 cm dolgu malzemesi kullanılmış ev eşyalı olduğu için o malzemeyi kaldırmak baya sıkıntılı olacak,onuda geçtim 10 cm derinliği doldurmak için 5 cm XPS döşeyip üzerine tesviye betonu (şap) dökmek gerekiyor masraf ikiye hatta üçe katlıyor, zaten daha yeni duvarları içerden yalıtım yaptım eşyalı evde  inşaat çok zor oluyor.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2020, 12:18:10
Agt marka parkeye karar verdim gibi her işte olduğu gibi malzeme kadar usta kalitesi tecrübesi çok önemli döşeyecek usta garanti veriyor.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2020, 12:27:25
AGT 10 mm derzli model için süpürgelik ve parke altı 1,5 mm şilte dahil 41 TL m² fiyat aldım sizce nasıl.(işçilik hariç dahil olura 6 TL m² ek ücreti var )

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2020, 12:29:41
Sizce floorpan mı yoksa AGT mi hangisini önerirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 31, 2020, 12:16:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 01, 2020, 08:53:03 »
Fiyatı buraya göre iyi almışsınız, bu parkeleri pahalı yapan fabrika ile mesafe , yani nakliyat.

Kastamonu Entegrenin MDF lerini pek beğenmiyorum ama floorpanı hakkında bilgim yok.

Evet , oturulan evde inşaat yapmak ölüm malesef, ufacık bir yer de iş yapsanız bile çuval çuval moloz çıkıyor :) tozu pisliği de cabası. :tamam:

Şikayetvara girdim o da ne :) Valla teknoloji işi şans işi derler ya bu parke işi de şans işi olmuş :) Bir işi de doğru düzgün yapan kalmamış. Tanıdık bildik malının arkasında duracak bir yerden alsana daha iyi olacak sanki.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 01, 2020, 11:18:19 »
Evet murat bey malesef oradaki yorumlar gözümü korkutmuyor değil,öte yandan babamın evine 7 yıl önce döşettiğim adı sanı duyulmamış üründe en ufak bir bozulma söz konusu bile değil,artık şansımıza bakacağız.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.