0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levent abi benim kamera tamponda çokta güzel gösteriyor çevreyi tabi plakaya takılanlardan hiç görmediğim için kıyaslama yapamayacağım ben hem kameranın yerinden hemde görüntüsünden memnunum . Edit: Yalnız bi tavsiyede bulunacam taktırmış ken gece görüşlü taktır bendeki gece görüşlü zifiri karanlıkta bile farları açtım mı siyah beyazda olsa net bir görüntü alıyorum
görüntü kalitesi her iki kameradada aynı ise bence plakalığa takılmalı hem gözükmez çirkin durmaz hemde arkadan hafif darbelerden etkilenmez, tampon ortasında duranlar bana göre çok çirkin duruyor çünkü kamera park sensörüne nazaran daha büyük ve iri, plakaya takılan kameralardada yere eğimli durucak şekilde açısı var zaten görüşte birsıkıntı yaşanmaz
Arkadaşlar yarın cihaz montajına gideceğim, ama geri vites kamerasını nereye monte edeceğimi karar veremedim.Montajı yapacak usta, tampon kamerası takmak için ısrar ediyor. Tampona takılan kamera daha net gösteriyormuş. Tampon kamerası 50/100 TL arasıymış. Plakaya takılan kameralar 200 TL fiyatı var, ancak usta tavsiye etmiyor.Hangi kamera daha net açı yakalar acaba....Tamponu deldirmek de gelmiyor içimden....Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi yazarmısınız lütfen.
Levet bey merhaba,Aracınıza taktırmayı düşündüğünüz geri görüş kamerası navigazyon cihazınız ile hediye edilen mi? yosa siz haricimi alıyorsunuz?Sis farlarınızın üzerinde yer alan LED'leri Çorlu'da kime yaptırdınız
Kesinlikle plakaya taktır.Hem estetik hem daha zor kirleniyor hemde sırıtmıyor.
Led'lerin marka ve modelini verebilri misiniz? Ayrıca sizin araç ile benim araç aynı özelliklerde sanırım. (2010 Corolla Comfort M/M) Zenon farlarınız hangi marka ve kaçlık? bu bilgilerine verirseniz sevinirim.