0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vedat kardeş hiç ihtiyacım yok kameraya aslında park sensörüne de ihtiyacımda yok da benden önceki adam taktırmışbu benim 7. ARABAM 1995 DEN BERİ ARABA KULLANIYORUM YOLLARIN USTASIYIM BEtofaş kartal yıl hatırlamıyorum 2. SAHİBİYİMopel vectra manda kasa 3. SAHİBİYİM2000 REANULT MEGANE1 İLK SAHİBİYİM2004 OPEL MERİVA COSMO İLK SAHİBİYİM1994 HYUNDAİ SONATA 4. SAHİBİYİM2005 RENAULT CLİO 3. SAHİBİYİM2006 TOYOTA COROLLA 2. SAHİBİYİM
Led'lerin marka ve modeli yok. Bir tabelacıda bulmuştum. Nadir bulunan ve pahalı bir led.Aşağıdaki resim ile ararsan belki bulursun. İnternette bu led'i satan yer yok. Ben bulamamıştım.Ben iki sıra şeklinde uyguladım. Bulabilirsen, hatta 3 sıra yap, çizgi daha kalın ve belirgin durur.Evet, araçlar aynı. Xenon'lar servisin taktığı xenon. 4500K gücünde. Ben de serviste taktırdım xenon'ları.Uploaded with ImageShack.us
Sis farlardaki led'leri kendim montaj yaptım. Led çok fazla bulunan led değil.Led'lerin marka ve modelini verebilri misiniz? Ayrıca sizin araç ile benim araç aynı özelliklerde sanırım. (2010 Corolla Comfort M/M) Zenon farlarınız hangi marka ve kaçlık? bu bilgilerine verirseniz sevinirim.
Osman Abi, dikiz aynası kandırıkçının teki . Asıl kamera gerçekleri söylüyor .
Haklısın... O zaman sana ve kameraya kalsak tıklayacaz arkaya
Osman Abi, tıklarsan bana gel, halledelim. Murat, bugün maltepeye geçmem lazım. Yarın olmamı .
Ben önceden kamerayı aşağı yönlü monte etmiştim, yani tamponu görecek şekilde plaka aydınlatmasının olduğu yere, yani tamponumu 2 cm ye kadar engele yanaşabiliyordum, ama tabii bu sefer açı azalıyor aracın arka kısmında sadece 2 metrelik bir alanı görebiliyordum.İki gün önce standart araçlardaki gibi yere 90 derece açıyla direk geriyi görecek şekilde değiştirdim yerini, şimdi bahsettiğim şekilde mesafe çizgisi olmadığı için biraz yanıltıcı olabiliyor engelle araba arasındaki mesafe.