Gönderen Konu: Toyota Yol Yardım  (Okunma sayısı 11110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Toyota Yol Yardım
« : Mart 15, 2011, 11:51:00 »
Toyota 25 TL ye 1 yıllık yol yardım paketi satıyor. Kaskodakinden farkı var mı.. Toyota yardımı kullanan varsa görüşlerini paylaşabilirse sevinirim.

Toyota Club Türkiye

Toyota Yol Yardım
« : Mart 15, 2011, 11:51:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Yol Yardım
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2011, 13:15:32 »
Bende merak ettim, yok mu bilgisi olan?
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2011, 13:25:41 »
Acaba neyi kapsıyor  :o 25 liraya ilginç bir yardım olsa gerek diyesim var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2011, 13:36:41 »
Toyota 25 TL ye 1 yıllık yol yardım paketi satıyor. Kaskodakinden farkı var mı.. Toyota yardımı kullanan varsa görüşlerini paylaşabilirse sevinirim.

Hüseyin bey, yol yardım paketi var ve kullandım. Yalnız bu sene yaptırmayacağım. Kaskonun zaten araç için bu yardımı var. Fakat her kasko farklı işlediği için seçeneklerini iyi irdeleyin.
Yol yardımını kullandığım kısıma gelince, sizin oraya yakın bir otelde düğün cemiyetine katılmak için arkadaşlarımı aldım. Yakıt ikaz verdi ve her zaman aldığım beniz istasyonundan mazot aldım ve Altınova'ya gelmeden çay demliğine benzer bir ikaz sesi verdi. Araçta başka bir sorun olmadı.(Tekleme, gaz azalması vb.) Otele gelir gelmez Kullanım kılavuzu üreinde yazan yol yardım numarasını aradığımda, merkez çıktı. Yetkili kişi bilgilerimi ve bulunduğum yeri not aldıktan sonra en yakın bayii servis elemanlarını yönlendireceğini belirtti. Yetkili bayii elemanı 10-15dk sonra beni aradı ve bulunduğum yeri tekrar tarif edip, aracın hangi arızayı verdiğini şeklin nasıl oldunu sordu. yaklaşık yarım saat sonra geldiler. Araca el bilgisayarını bağladılar ve bu arızanın aldığım mazottan dolayı olabileceği gibi, aracın yeni olmasından dolayı depodaki pisliktende oabileceğini söylediler. Arızayı giderdiler ve 1.000km bakımına gittiğimde birkez daha kontrol yaptılar.
Bunun dışında araç çalışmıyor olsaydı ozaman nasıl bir yol seçerlerdi bilmiyorum. Zira araç çalışmıyor ise zaten kurtarıcı hizmeti vermesi gerekiyor. Bu da zaten benim yaptırdığım kasko hizmeti içerisinde var. Lastik patlasa veya mazot bitse bile kurtarıcı hizmeti veriyorlar.
Tavsiyem tek elden bu hizmetleri almanız. Kasko yaptırdığınız zaman bunları kasko ile konuşmanızdır.
Umarım gerek kalmadığı günlerde keyifli sürüşler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2011, 14:04:10 »
teşekkürler ismail bey. fiyat 25 TL olunca bir de toyota yol yardım olunca ekstra bi şeyi var mıdır diye merak ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2011, 14:06:36 »
Bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunulan bu hizmet sayesinde, üstün Toyota kalitesi ve hizmetinin her an kullanıcılarımızın yanında olduğunu taahhüt ediyoruz. Toyota 24 Saat Yardım, Toyota araçların yolda kalmasına yol açabilecek her durumda geçerlidir, arıza ve çalınmalarla sınırlı değildir.

Toyota 24 Saat Yardım hizmetlerinden sürücü ile birlikte seyahat eden herkes yararlanabilir. Aracınızın el değiştirmesi halinde yeni sahibi de hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir. Toyota 24 Saat Yardım hizmetinin ücretsiz olarak sunulduğu birinci yılın tamamlanmasından sonra, tüm Toyota modelleri, yaş ve kilometresine bakılmaksızın KDV dahil 25 YTL gibi çok cazip bir ücret karşılığında bir yıl boyunca Toyota 24 Saat Yardım hizmetinden yararlanabilmektedir.

Toyota 24 Saat Yardım Hizmeti'nden 0800 211 61 66 (veya 0212 233 3145) numaralı telefondan yararlanabilirsiniz. Ayrıca Toyota İletişim Merkezi'ni (0212 354 0 354) arayarak da bu yol yardım hizmetine ulaşmanız mümkün.

Toyota 24 Saat Yardım Hattı yalnız Türkiye'de değil, Avrupa ve Akdeniz ülkelerinde de ulaşılabilirliğiyle hizmetimizin sınırlarını Türkiye dışına taşıyor.

Toyota 24 Saat Yardım kapsamında sunulan hizmetler

Aracın hareketsiz kaldığı yerde onarım için ilk müdahelenin yapılması,
Hasarı büyük arıza ve kazalarda, vinçle kurtarılma da dahil, en yakın Toyota Plaza Servisi'ne ücretsiz olarak çekilmesi,
Onarımın 24 saatten fazla sürmesi durumunda, kullanıcının isteğine bağlı olarak:

Araçla seyahat edenlerin 3 güne kadar bir otelde misafir edilmeleri veya,
Evinden en az 50 km uzakta olanlar için 4 güne kadar araç kiralama veya,
Onarım süresinin 48 saati aşması durumunda, araçla seyahat eden herkesin evine ya da gideceği yere ulaşımı, 300 km'nin üzerindeki mesafeler için uçak bileti temini ücretsiz olarak sağlanıyor. 
Sürücünün aracı kullanamayacak halde olması durumunda ücretsiz profesyonel sürücü temini.
Çalınmış aracın bulunması ya da uzun süren onarımlar sonrası aracın alınması için ulaşım masraflarının tamamının ödenmesi,
3 günü aşan onarımlar ve bulunan çalıntı araçlar için ücretsiz emanet ve muhafaza, 

Toyota ile seyahat ederken kendinizi her an güvende hissedebilirsiniz

kasko yukarıdakileri sağlıyor mu acaba..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 15, 2011, 15:18:51 »
herhalde yurt dışı yardımı kaskoda yok...
bir de kullanıcının isteğine bağlı olarak dedikleri ekstra ücrete mi tabi ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2011, 09:18:51 »
herhalde yurt dışı yardımı kaskoda yok...
bir de kullanıcının isteğine bağlı olarak dedikleri ekstra ücrete mi tabi ...

Extra ücret için kelime oyunuda olabilir elbette!! Kaskoların yurt dışı yardımı olacağını sanmıyorum. Bende kendi aracım ile yurt dışına çıkmayacağıma göre, bu hizmet benim için gereksiz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2011, 09:44:22 »
mail olarak sordum bakalım ne cevap gelecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2011, 11:38:36 »
mail olarak sordum bakalım ne cevap gelecek

Maili paylaşırsanız memnun olurum. Eğer bu fiyata dahil ise süper olur. Aracımın kaskosu 4 Nisanda doluyor.  En azından yeni teklif içerisinde bunlar yoksa, ilave ettirdiğimde oluşabilecek fiyat farkı fazla ise (ki fazla olacağına eminim) o zaman 25TL vererek bu hizmetleri (gerek kalmadan dileği ile) Toyota Yol Yardımından almak mantıklı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2011, 11:51:25 »
tabi ismail bey gelen cevabı paylaşacam ... gönderdiğim mail de şu şekilde

İyi günler.

Toyota yol yardımı hakkında aşağıdaki konuda bilgi edinmek istedim.
Kullanıcının isteğine bağlı olarak aşağıda yazılanlar ek ücrete mi tabi. Bir başka deyişle 3 gün otelde misafir edilmenin ücretini uçak biletinin ücretini vs siz mi karşılıyorsunuz. Teşekkürler.

Onarımın 24 saatten fazla sürmesi durumunda, kullanıcının isteğine bağlı olarak:

Araçla seyahat edenlerin 3 güne kadar bir otelde misafir edilmeleri veya,
Evinden en az 50 km uzakta olanlar için 4 güne kadar araç kiralama veya,
Onarım süresinin 48 saati aşması durumunda, araçla seyahat eden herkesin evine ya da gideceği yere ulaşımı, 300 km'nin üzerindeki mesafeler için uçak bileti temini ücretsiz olarak sağlanıyor. 
Sürücünün aracı kullanamayacak halde olması durumunda ücretsiz profesyonel sürücü temini.
Çalınmış aracın bulunması ya da uzun süren onarımlar sonrası aracın alınması için ulaşım masraflarının tamamının ödenmesi,
3 günü aşan onarımlar ve bulunan çalıntı araçlar için ücretsiz emanet ve muhafaza, 

Toyota ile seyahat ederken kendinizi her an güvende hissedebilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2011, 09:31:28 »
Müşteri hizmetlerinden mail gelmedi fakat telefonla az önce görüştüm ... Kullanıcının isteği dedikleri  ücretsizmiş. Otelde konaklama uçak bileti vs ücretlerini yol yardım karşılıyormuş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 21, 2011, 09:42:33 »
ismail bey dediğiniz gibi umarım ihtiyaç olmaz ...25 TLye alınabilecek bir hizmet...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Mart 21, 2011, 09:54:39 »
Müşteri hizmetlerinden mail gelmedi fakat telefonla az önce görüştüm ... Kullanıcının isteği dedikleri  ücretsizmiş. Otelde konaklama uçak bileti vs ücretlerini yol yardım karşılıyormuş..

Hüseyin bey günaydın,
25TL ücrete bu hizmetler dahil ise ozaman 1 yıl için uygun fiyat.

ismail bey dediğiniz gibi umarım ihtiyaç olmaz ...25 TLye alınabilecek bir hizmet...

Yol yardımına gerek kalmadan araçlarımızı keyfile sürmek nasib olur   ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 21, 2011, 09:58:32 »
Hüseyin bey günaydın,
25TL ücrete bu hizmetler dahil ise ozaman 1 yıl için uygun fiyat.

Yol yardımına gerek kalmadan araçlarımızı keyfile sürmek nasib olur   ;)
Amin ismail bey... bu arada size de günaydın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 21, 2011, 19:40:06 »
Nerden ve nasıl yaptırmalıyız arkadaşlar?
Opel Corsa D Enjoy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Mart 22, 2011, 08:18:34 »
Nerden ve nasıl yaptırmalıyız arkadaşlar?

Cumhur bey,
Yetkili bayii'lerden bu konuda yardım alabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 22, 2011, 09:25:52 »
Toyota iletişim merkezinden konu ile ilgili mail geldi...
Sayın Hüseyin ÇUBUKÇU,

Öncelike e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Toyota 24 Saat Yardım'a üye olunması durumunda bahsi geçen hizmetler ücretsiz sunulmaktadır. Üyelik bulunmaması durumunda ücretli olarak hizmet sunulabilecektir. Sıfır araçlar için Yol Yardım üyeliği ilk yıl ücretsizdir. Yol Yardım üyeliği yaptırmak için ekteki dosyada adres ve telefon bilgilerini bulabileceğiniz Toyota bayilerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Toyota Müşteri İlişkileri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 29, 2011, 13:52:33 »
arkadaşlar aracınızı yeni aldıysanız 1 yıl tam dolduktan sonra yol yardım paketi alın. 1 yıl tam dolmadan satın aldığınızda  aldığınız gün yeni 1 yıllık sürede baz alınıyor. Benimkisi öyle oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 31, 2011, 09:31:54 »
Toyotadan bir mail daha geldi...
Sayın HÜSEYİN ÇUBUKÇU,

Öncelikle e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu hakkında ilgili birimlerle görüşülmüştür. Başvurunuzda sormuş olduğunuz sorunuz ile ilgili olarak Yol Yardım ürünümüzün aşağıda belirtilmiş olan teminatları ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Aracın arızalanması veya kaza durumunda, Şirket aşağıdaki masrafları karşılayacaktır. 

a) Eğer arıza 24 saat içinde tamir edilemez ise, azami 3 güne kadar Lehdar başına her gün için azami 145 USD tutarına kadar otel masrafları (Standart oda+kahvaltı) YA DA,

b) Tamir süresi arızalanmayı izleyen 48 saati aşarsa, Şirket, Lehdarlar’ın Daimi İkametgah’a dönüşlerinde meydana gelen seyahat masraflarını, veya Lehdarlar seyahate devam etmek isterlerse, seyahat için planlanan yere kadar olan seyahat masraflarını ödeyecektir. Ancak bu son seçenek dahilinde yapılacak olan masrafların, Daimi İkametgah’a dönüş masraflarını aşmaması gerekir.

c) Seyahatlerin 300 km'yi aşması durumunda uçakla seyahat etme hakkı verilecektir. YA DA,

d) Kaza veya arıza sonucu aracın 24 saatten fazla hareketsizliği sözkonusu ise, lehdarlar seyahate devam etmek için benzer bir araç kiralamak isteyebilir. Bu durumda, Daimi İkametgah'tan 50 km uzakta olmak şartı ile, kendilerine maksimum 4 gün için kira bedeli toplam 300 USD‘dan fazla olmamak koşuluyla mümkün olabilen durumlarda kiralık bir araç sağlanacaktır.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Toyota Müşteri İlişkileri