Gönderen Konu: Toyota Yol Yardım  (Okunma sayısı 11118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Yol Yardım
« Yanıtla #20 : Mart 31, 2011, 09:44:33 »
Güzel bir hizmet, makul fiyat. 25Tl nelere harcamıyoruzki?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 31, 2011, 09:44:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 31, 2011, 09:50:29 »

Valla süpermiş... emin olun birçoğumuzun kaskosunda imkanlar bu kadar iyi değil... fiyatı düşürücez diye pazarlık ederken bir sürü özellikten ( fark ederek veya etmeyerek ) vazgeçiyoruz.  basit bir sorun nedeniyle kaskomun bozulmasındansa 25 tl veririm, garanti olur... :)
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Mart 31, 2011, 09:57:30 »
Hüseyin bey,
Mail paylaşımınız için teşekkürler. Bu ay kaskom bitiyor. Yeni kasko ile aynı zamanda olması için 25TL verip yol yardımını yaptırmayı düşünüyorum. Kaskoya o kadar para veriyoruz 25TL ilave edip 'Extra kasko yaptırmış olacağım' diye düşünüyorum.
Kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 31, 2011, 10:01:24 »
Hüseyin bey,
Mail paylaşımınız için teşekkürler. Bu ay kaskom bitiyor. Yeni kasko ile aynı zamanda olması için 25TL verip yol yardımını yaptırmayı düşünüyorum. Kaskoya o kadar para veriyoruz 25TL ilave edip 'Extra kasko yaptırmış olacağım' diye düşünüyorum.
Kolay gelsin
Ben teşekkür ederim ismail bey...
25 TL'ye güzel bir hizmet veriyorlarmış. Kaskoya dediğiniz gibi çok para veriyoruz. Belki de bu kadar hizmet vermiyorlar. Çoğumuzun da haberi yok bundan araştırmıyoruz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Mart 31, 2011, 10:13:55 »
Ben teşekkür ederim ismail bey...
25 TL'ye güzel bir hizmet veriyorlarmış. Kaskoya dediğiniz gibi çok para veriyoruz. Belki de bu kadar hizmet vermiyorlar. Çoğumuzun da haberi yok bundan araştırmıyoruz....

Fiyat indirimi yapılmasını istediğimde araştırma konusunu bu yönde değerlendireceğim. Yani; Karşı tarafa ve araç hasarlanmalarında indirim yaptırmadan, Toyota yol yardımının verdiği hizmeleri kaskoda en alt seviyede yaptırdığımızda indirim oluyor mu onu araştıracağım. Gerçi bütün kaskolar yol yardımını müşteriyi cezbetmek için veriyor. Paylaşımlarımızı çoğaltırsak daha bilnçli hareket etme imkanı buluruz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 31, 2011, 10:22:51 »
ismail bey kaskonuzu yenilediğinizde araştırmalarınızın sonucunu indirim olup olmadığını vs paylaşırsanız sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Mart 31, 2011, 10:34:16 »
ismail bey kaskonuzu yenilediğinizde araştırmalarınızın sonucunu indirim olup olmadığını vs paylaşırsanız sevinirim.

Şuan tazminat bedelleri aynı kalmak kaydı ile;

ERGO: 1.850TL (Uçuk)
AK SİGORTA:700TL(Makul)

Benim kasko GURUPAMA. Şirketimizinde ESİ adında sigortası var. Her ikisinden de fiyatları aldığımda paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 31, 2011, 10:37:43 »
Şuan tazminat bedelleri aynı kalmak kaydı ile;

ERGO: 1.850TL (Uçuk)
AK SİGORTA:700TL(Makul)
ergo uçukmuş.. hasarsızlık indiriminiz var mıydı..
ben de kasımda gourupamadan yaptırmıştım %40 indirimle birlikte elit kasko 670 tutmuştu..

Benim kasko GURUPAMA. Şirketimizinde ESİ adında sigortası var. Her ikisinden de fiyatları aldığımda paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 31, 2011, 10:40:02 »
yazılar birbirine karıştı galiba..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Mart 31, 2011, 11:04:03 »
yazılar birbirine karıştı galiba..

Sorun değil anladım.  Hasarsızlık %50'idi. GRUPAMA kampanyası 1 yıl içerisinde hasar oranı ne kadar olursa olsun, ANLAŞMALI HIZLI ONARIM SERVİSLERİNDE yaptırmak kaydı ile, kasko ve hasarsızlık indiriminiz bozulmadan yaptırabiliyordunuz. 2 hafta önce sağ marşpiyeli (Belediye hizmetlerimiz sağ olsun) saksıya ezdirdim. Hızlı onarım merkezinde yaptırdım. Daha öncedende tanıdığım bir HIZLI ONARIM MERKEZİ olduğu için sadece cilalı boya korumayıda (Pasta cila uygulanmadan) yağmur suyunu tutmamayı ve güneş ışığınıda azda olsa koruyan bir cilayı hediye olarak yaptılar ;)
Aslında her işte olduğu gibi bu kasko olayında da insan ön plana çıkıyor. Verilen hizmet kalitesi kasko yetkilisinin yapılan sözleşmeyi müşterisine iyice anlatması ve müşterininde bu koşulları bilinçli bir şekilde kabul etmesi neticesinde yaptırılmalı. Sağolsun kaskocum :) bütün detayları anlatarak kaskomu yaptığından ve ona güvendiğimden dolayı (Fiyatınıda makul tuttuğu müddetçe) aynı yere yaptıracağım. Çünkü bu hasar olduğu andan itibaren, defalarca aradı, araç ile ilgili yapmam gereken konularda beni yönlendirdi. Anlayacağınız suya sabuna dokunmadan aracı 3 günde teslim ettiler. Ancak cila içinde beklediğimden Salı günü verdiğim arabayı cumartesi öğlen aldım. Ben kendi adıma sigortacımdan ve hizmetinden memnunum. ve bu alkış sigortacıma gitsin ;)   :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 31, 2011, 11:12:37 »
Sorun değil anladım.  Hasarsızlık %50'idi. GRUPAMA kampanyası 1 yıl içerisinde hasar oranı ne kadar olursa olsun, ANLAŞMALI HIZLI ONARIM SERVİSLERİNDE yaptırmak kaydı ile, kasko ve hasarsızlık indiriminiz bozulmadan yaptırabiliyordunuz. 2 hafta önce sağ marşpiyeli (Belediye hizmetlerimiz sağ olsun) saksıya ezdirdim. Hızlı onarım merkezinde yaptırdım. Daha öncedende tanıdığım bir HIZLI ONARIM MERKEZİ olduğu için sadece cilalı boya korumayıda (Pasta cila uygulanmadan) yağmur suyunu tutmamayı ve güneş ışığınıda azda olsa koruyan bir cilayı hediye olarak yaptılar ;)
Aslında her işte olduğu gibi bu kasko olayında da insan ön plana çıkıyor. Verilen hizmet kalitesi kasko yetkilisinin yapılan sözleşmeyi müşterisine iyice anlatması ve müşterininde bu koşulları bilinçli bir şekilde kabul etmesi neticesinde yaptırılmalı. Sağolsun kaskocum :) bütün detayları anlatarak kaskomu yaptığından ve ona güvendiğimden dolayı (Fiyatınıda makul tuttuğu müddetçe) aynı yere yaptıracağım. Çünkü bu hasar olduğu andan itibaren, defalarca aradı, araç ile ilgili yapmam gereken konularda beni yönlendirdi. Anlayacağınız suya sabuna dokunmadan aracı 3 günde teslim ettiler. Ancak cila içinde beklediğimden Salı günü verdiğim arabayı cumartesi öğlen aldım. Ben kendi adıma sigortacımdan ve hizmetinden memnunum. ve bu alkış sigortacıma gitsin ;)   :alkis:

%60 oluyor sanırım bu yıl 500Tl civarı tutması lazım o halde.. bu arada groupamadan ben de memnunum..Hızlı onarım merkezi dediğiniz autoking sanırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Mart 31, 2011, 11:27:10 »
%60 oluyor sanırım bu yıl 500Tl civarı tutması lazım o halde.. bu arada groupamadan ben de memnunum..Hızlı onarım merkezi dediğiniz autoking sanırım..

Bir nevi autoking. Yalnız GRUPAMA'nın anlaştığı yetkili servisler Toyota yetkili servisi değil. FİAT yetkili servisi vb. gibi. Hee siz istiyorsanız Toyota servisinde  de yaptıarbilirsiniz. Fakat HER KASKODA OLDUĞU GİBİ ANLAŞMALI SERVİSLER TOYOTA SERVİSLERİDE OLSA BİLE HASARSIZLIK İNDİRİMİNİZ DÜŞER!!! GRUPAMA'nın  müşterisine yaptığı iyilik kasko ve indirimi bozdurmadan (Tabi müşteri isterse) HIZLI ONARIM (buna autoking'de diyebilirsiniz) merkezlerine yaptırdığınızda bozulmaması. Bunun yanı sıra bu sadece GURUPAMA'nın yaptığı bir uygulama değil!!! daha önceki kaskom RAY SİGORTA idi. Onlarda aynı şekilde HIZLI ONARIM MERKEZLERİ vardı. aynı şekilde onlarda buralara yönlendirme yaptıklarını, ancak müşteri illa Toyota yetkili servisine gidicem değinde hasarsızlık indiriminin bozulduğunu görünce müşteri ile çatışma yaşama yadıklarını belirtmişlerdi. Dediğim gibi kasko ile konuşurken iyi anlatan ve iyi dinlemek gerek!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 31, 2011, 11:32:01 »
Bir nevi autoking. Yalnız GRUPAMA'nın anlaştığı yetkili servisler Toyota yetkili servisi değil. FİAT yetkili servisi vb. gibi. Hee siz istiyorsanız Toyota servisinde  de yaptıarbilirsiniz. Fakat HER KASKODA OLDUĞU GİBİ ANLAŞMALI SERVİSLER TOYOTA SERVİSLERİDE OLSA BİLE HASARSIZLIK İNDİRİMİNİZ DÜŞER!!! GRUPAMA'nın  müşterisine yaptığı iyilik kasko ve indirimi bozdurmadan (Tabi müşteri isterse) HIZLI ONARIM (buna autoking'de diyebilirsiniz) merkezlerine yaptırdığınızda bozulmaması. Bunun yanı sıra bu sadece GURUPAMA'nın yaptığı bir uygulama değil!!! daha önceki kaskom RAY SİGORTA idi. Onlarda aynı şekilde HIZLI ONARIM MERKEZLERİ vardı. aynı şekilde onlarda buralara yönlendirme yaptıklarını, ancak müşteri illa Toyota yetkili servisine gidicem değinde hasarsızlık indiriminin bozulduğunu görünce müşteri ile çatışma yaşama yadıklarını belirtmişlerdi. Dediğim gibi kasko ile konuşurken iyi anlatan ve iyi dinlemek gerek!!!

anladım ismail bey teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 05, 2011, 11:47:51 »
ismail bey kaskonuzu yaptırabildiniz mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Nisan 05, 2011, 11:54:51 »
ismail bey kaskonuzu yaptırabildiniz mi

Kaskoyu yaptırdım. poliçenin detaylarını en kısa sürede sizinle paylaşacağım.
Önecelikli olarak Kasko fiyatı; 488 TL peşin ödeme ve %60 hasarsızlık indirimi ile GRUPAMA'ya yaptırdım. Yalınız dediğim gibi kaskocu ile ikili münasebetlerimin ve dostluğumunda iyi olması neticesi fiyata yansıdığını tekrar dile getirmek istiyorum  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 05, 2011, 12:02:06 »
Kaskoyu yaptırdım. poliçenin detaylarını en kısa sürede sizinle paylaşacağım.
Önecelikli olarak Kasko fiyatı; 488 TL peşin ödeme ve %60 hasarsızlık indirimi ile GRUPAMA'ya yaptırdım. Yalınız dediğim gibi kaskocu ile ikili münasebetlerimin ve dostluğumunda iyi olması neticesi fiyata yansıdığını tekrar dile getirmek istiyorum  ;)
hayırlı olsun ismail bey ..fiyat çok iyi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Nisan 05, 2011, 12:12:53 »
hayırlı olsun ismail bey ..fiyat çok iyi....

Fiyat çok iyi.. Dayımın oğlu sigorta acentesi ve daha önceki sohbetimizde verdiğim fiyatları o vermişti. O bile bu fiyata aynı koşullarda yaklaşamıyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Merhaba, Ankara'dan 1.33 life kullanıcısıyım.
  • 13 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 26, 2015, 20:02:04 »
10 günlük corolla aracımın EPS uyarısı yandı ve araç çalışmadı. 08.01-08.28 arasında sürekli aradım. 0800 211 61 66 numaralı hat devamlı kapalıydı, sinyal dahi gelmedi. 0212 233 31 45 de aynı şekilde. Bu yardımı 24 saat diye biliyor ve güveniyordum. Şimdi içime şüphe düştü, gece geç saatlerde arayacağım, bakalım gerçekten de 24 saat mi?

İş yerine geç kalacağımı ve tamir işini bitirmeden gelemeyeceğimi bildirdim.
08.28'de bağlantı kurabildim, aracı satın aldığım bayinin servisine bağladılar.
Usta telefonla sorunun çözümüne yardımcı oldu. Araç çalıştı ve işe 30 dk. geç gittim.
Ancak içime bir kurt düştü, acaba yol yardım ne kadar ulaşılabilir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Antalya Çekici Çağır: Oto Kurtarma
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '03
« Yanıtla #38 : Eylül 09, 2025, 23:02:46 »
Kasko firmaları yol yardım yada oto çekici konusunda çok fazla zorluk çıkarabiliyor kırk türlü bahane ile oto çekici yada yol yardım göndermek istemiyorlar