0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hüseyin bey,Mail paylaşımınız için teşekkürler. Bu ay kaskom bitiyor. Yeni kasko ile aynı zamanda olması için 25TL verip yol yardımını yaptırmayı düşünüyorum. Kaskoya o kadar para veriyoruz 25TL ilave edip 'Extra kasko yaptırmış olacağım' diye düşünüyorum.Kolay gelsin
Ben teşekkür ederim ismail bey...25 TL'ye güzel bir hizmet veriyorlarmış. Kaskoya dediğiniz gibi çok para veriyoruz. Belki de bu kadar hizmet vermiyorlar. Çoğumuzun da haberi yok bundan araştırmıyoruz....
ismail bey kaskonuzu yenilediğinizde araştırmalarınızın sonucunu indirim olup olmadığını vs paylaşırsanız sevinirim.
Şuan tazminat bedelleri aynı kalmak kaydı ile;ERGO: 1.850TL (Uçuk)AK SİGORTA:700TL(Makul)ergo uçukmuş.. hasarsızlık indiriminiz var mıydı..ben de kasımda gourupamadan yaptırmıştım %40 indirimle birlikte elit kasko 670 tutmuştu..Benim kasko GURUPAMA. Şirketimizinde ESİ adında sigortası var. Her ikisinden de fiyatları aldığımda paylaşırım.
yazılar birbirine karıştı galiba..
Sorun değil anladım. Hasarsızlık %50'idi. GRUPAMA kampanyası 1 yıl içerisinde hasar oranı ne kadar olursa olsun, ANLAŞMALI HIZLI ONARIM SERVİSLERİNDE yaptırmak kaydı ile, kasko ve hasarsızlık indiriminiz bozulmadan yaptırabiliyordunuz. 2 hafta önce sağ marşpiyeli (Belediye hizmetlerimiz sağ olsun) saksıya ezdirdim. Hızlı onarım merkezinde yaptırdım. Daha öncedende tanıdığım bir HIZLI ONARIM MERKEZİ olduğu için sadece cilalı boya korumayıda (Pasta cila uygulanmadan) yağmur suyunu tutmamayı ve güneş ışığınıda azda olsa koruyan bir cilayı hediye olarak yaptılar Aslında her işte olduğu gibi bu kasko olayında da insan ön plana çıkıyor. Verilen hizmet kalitesi kasko yetkilisinin yapılan sözleşmeyi müşterisine iyice anlatması ve müşterininde bu koşulları bilinçli bir şekilde kabul etmesi neticesinde yaptırılmalı. Sağolsun kaskocum bütün detayları anlatarak kaskomu yaptığından ve ona güvendiğimden dolayı (Fiyatınıda makul tuttuğu müddetçe) aynı yere yaptıracağım. Çünkü bu hasar olduğu andan itibaren, defalarca aradı, araç ile ilgili yapmam gereken konularda beni yönlendirdi. Anlayacağınız suya sabuna dokunmadan aracı 3 günde teslim ettiler. Ancak cila içinde beklediğimden Salı günü verdiğim arabayı cumartesi öğlen aldım. Ben kendi adıma sigortacımdan ve hizmetinden memnunum. ve bu alkış sigortacıma gitsin
%60 oluyor sanırım bu yıl 500Tl civarı tutması lazım o halde.. bu arada groupamadan ben de memnunum..Hızlı onarım merkezi dediğiniz autoking sanırım..
Bir nevi autoking. Yalnız GRUPAMA'nın anlaştığı yetkili servisler Toyota yetkili servisi değil. FİAT yetkili servisi vb. gibi. Hee siz istiyorsanız Toyota servisinde de yaptıarbilirsiniz. Fakat HER KASKODA OLDUĞU GİBİ ANLAŞMALI SERVİSLER TOYOTA SERVİSLERİDE OLSA BİLE HASARSIZLIK İNDİRİMİNİZ DÜŞER!!! GRUPAMA'nın müşterisine yaptığı iyilik kasko ve indirimi bozdurmadan (Tabi müşteri isterse) HIZLI ONARIM (buna autoking'de diyebilirsiniz) merkezlerine yaptırdığınızda bozulmaması. Bunun yanı sıra bu sadece GURUPAMA'nın yaptığı bir uygulama değil!!! daha önceki kaskom RAY SİGORTA idi. Onlarda aynı şekilde HIZLI ONARIM MERKEZLERİ vardı. aynı şekilde onlarda buralara yönlendirme yaptıklarını, ancak müşteri illa Toyota yetkili servisine gidicem değinde hasarsızlık indiriminin bozulduğunu görünce müşteri ile çatışma yaşama yadıklarını belirtmişlerdi. Dediğim gibi kasko ile konuşurken iyi anlatan ve iyi dinlemek gerek!!!
ismail bey kaskonuzu yaptırabildiniz mi
Kaskoyu yaptırdım. poliçenin detaylarını en kısa sürede sizinle paylaşacağım.Önecelikli olarak Kasko fiyatı; 488 TL peşin ödeme ve %60 hasarsızlık indirimi ile GRUPAMA'ya yaptırdım. Yalınız dediğim gibi kaskocu ile ikili münasebetlerimin ve dostluğumunda iyi olması neticesi fiyata yansıdığını tekrar dile getirmek istiyorum
hayırlı olsun ismail bey ..fiyat çok iyi....