0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlarbu sitede dini propaganda yapılamaz.Yalnız uyarmak isterim anadilim arapça ve 8 yıl din eğitimi aldım
önce sırayla kendi adıma cevaplayayım. çünki bende bu forumun üyesiyim.1-(bu site dine karşı bir sitemi?) 1- bu site dini bi site değil.2-(Bugün anket yapılıp üyelere sorulsa eminim bana hak vereceklerdir.) 2 - benim adıma konuşma. ben hak vermezdim.3-(Üyeler olarak bunları konuşabilirsek promlemleri aşabiliriz..) 3-üye olarak benim böyle bir problemim olmadığından aşılacak birşey görmüyorum.4-(Sorum şu; Ömrü bitipte birgün öldüğü zaman dostları onu kabre koyup bıraktığında gelen sorgu meleklerine burada din yasak diyebilirmi?) 4- adım hande olsa ve bana sorulsaydı, melekler kendi işine baksın, allahla arama kimseyi sokmam derdim.5-(Olursamda ALLAH bunu bana sorar. )5- yukardaki cevabıma örneği kendin vermişsin. allah neden sana direk, aracısız soruyor da bana melekleriyle sorduruyor.Sonuç olarak burası dini bir site değil din de yasak değil. sadece dini konuları konuşmak yasak sanırım. nasılki politik bir site olmayıp, politika konuşmak yasaksa....
deejaavuuu