0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temsili olan araç resmi benim arabanın resmi zaten. Şahsen motoru bu zamana kadar hiç yıkatmadım. Resimdeki olduğu gibi temizleme spreyi kullanmaktan yanayım. Sizde temizleme spreyi almışsınız. hani sonrasında yıkatmak niye?Tazikli su ile yıkayacaksan enjektörlerdeki fiş yerlerinden su kaçırma riski olabilir. kapatabiliyorsan kapat veya oraya tazik tutturmazsın olur. Lpg beyni varsa xenon beyinlerini ve soldaki beyini kapatma yeterli.
Abi k.b googledan buldum resmi abicim lpg beyni enjektörleri kapatırım da soldaki beyin derken zaten onun için resim üzernde göster bilirseniz gösterin diye rica ettim Sonuçta bu spreyde su karışımlı birşey tedbir almakta fayda var belki işlem sonrası bi su tutabilirim
bende daha önce yıkadım motoru ama benimki karbüratörlü...bujileri,lpg beynini bide sigorta kutusunu kapattım...sonra spreyi sıktım yağı pisi aktı ondan sonrada tazyikli suyu bastım üstüne...ama sudan sonra hava tutman lazım...sağ sola su kaçabilir sıkıntı yaratmasın...havayla bi güzel kuruttuktan sonra tek marşta sıkıntısız çalışıyor zaten...
Eğer görmediysen, aşağıdaki başlığı da incelemeni tavsiye ederim Erdem:http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=9760.0
Merhaba Erdem bey,Öncelikle, tazikli hava ile şarj dinamonuzun iyice iç tozunu alınız, yoksa içinde çamurlaşma meydana geliyor ve şarj dinamosunun verimi düşüyor.