0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Dikmen�i bilenler bilir, �Ankara�nın Dikmeni, bir daha çıkarsam ... beni-
* 3 noktalı yere ne gelecek ?** ercan ilk önce senin LC ye bindiğini düşündüm. Ne zaman evlendi de çoluk çocuğa karıştın diyecektim ki alıntı olduğunu son anda farkettim.*** Dün ben de birkaç ailenin yanında durdum. Arabaya davet ettim ama yolda kalıp, arabayı itekleyeceklerini düşündüler herhalde ( şaka ) bir tarafa, farklı güzergahlarda 2 kişi de ben aldım. Tam istedikleri yere götüremedim ama yollarının kolaylaştığını söylediler. Teşekkür ve dualarla ayrıldılar. Galiba ben de 3 saat 40 dakkalık kazasız yolculuğumu bu dualara borçluyum.
x5, q7 vs bu araçlar SUV olduğu için karda veya arazide çok birşey beklememek lazım...pajero ve LC üstüne tanımam ben...
pajero da LC gibi arazi ve zorlu yol şartları üzerine kurulmuş bir araç...o da oldukça başarılıdır.birkaç kez LC vx100 kullanma şansım oldu, gerçekten muazzam bir araç, hem bu kadar lüks, hem bu kadar arazide başarılı bir model gerçekten de markanın gurur kaynağı bence...
Ramazan Battal; Bu kaçıncı klavye delikanlılığı galeyana gelme? Kaçıncı Halil Baltacı durumunda daha uyarı veya ceza almadan efelik yapabileceğini düşünüyorsun?
Ercüment Enes Koluman; Genel ortalamaya göre biraz genç olmana rağmen, başarılı çizginle kendini tüm foruma sevdirmiş durumdayken klavye başında delikanlılığın lüzumu var mıydı?
Bilmem kaç olur Ne yapabilirim ruhumda var benim, kişiliğimde böyle bende alttan alma gibi bir durum söz konusu değil Herkesin her dediğine ayak uydursaydıkk
Askerliğe kadar, yap yapabileceğini. Orada en alttan aldırıyorlar