Herkese selam;
Bu formun ve özellikle bu sayfanın etkisiyle 2005 4.0 az kilometrede Ağustos ayında Prado aldım;
Sadece hafta sonları ve etkinliklerde kullanıyorum;amatörcede olsa dağcılık yapıyorum,
kampa ulaşmak için bir yere kadar özell araçlarla sonrada traktör tepesinde saatlerce giderek kampa ulaşırız Ağustos ayından itibaren tüm kamp yerlerine artık pradoyla sorunsuz çıkıyorum,
Prado parasını sonuna kadar hakk ediyor,Geçen hafta LOÇ etkinliği için uludağ alaçam,kilimliye trımandım (yaz lastikleriyle) yerler tam kar buz problem yok,Kurban bayramında kaçkarlara tırmandım ,istanbul-rize arasını çok rahat gittim inanılmaz rahat bir araba yol tutuşu ani hızlanmaları mükemmel özellikle 4.0 motorun homurtusu (benzin ise tek kelime söyleyebilirim "aslan besleyen yemini düşünmez") sonrada yukarı kavron,avusor arazisi mükemmel,sülüklü göl çubuk gölünü dağdan geçtim bir noktada araba çamura oturdu oturacak diflock devreye aldım problemsiz geçtim,
Hayalini kurduğum bir arabayı aldığım için çok mutluyum (toyota fanatiği değilim ,ama toyota sağlam araba yapıyor )