0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar ben yazılanları okuyunca hakikaten şaşırdım herkes o kadar para verdiğinden şikayet edip arabaya suç bulyor bir defa kullandığımız araç orta segment bir araç tamam türkiye koşullarına göra pahalı bir araç ama abd de satış fiyatı 15000 usd.kızgınlık duyulan tüm şikayetler(ses,gürültü vs)bunlar fantastik şeyler bir çok değişik araçta inanılmaz üretim hataları çıkıyor (daha yeni bir arkadaşımın opelinde daha 1500 km de şanzıman indi ve kullanıcı hatası diyip garantiye sokmadılar...delirdi çocuk 1500 ytl yi ödeyip).bende 2008 corolla mmt kullanıyorum göğüste bi ses yok ancak sabah kalkışta bir gıcırtı var söyledim servise 10000 bakımda gelip evden alacaklarını ve sesi orada dinleyeckelerini söylediler.sanıyormusunuzki audi ww bmw de ses yok.dizel audide yol alırken birbirinizi duyamıyorsunuz konuşurken touareg le bodruma gittim geldim içinden gelen ses yüzünden kafam davula döndü teyp bile kesmedi yeni bmw lerde cep telefonunu bile koyacak yer yok inanılmaz kötü bir dashboard var ve çok kullanışsız millet binlerce euro dolar verip deliriyor bence araca haksıklık yapıyorsunuz sonuçta bu araç orta sınıf bir araç ve bence bir çok üst sınıf araçtan daha kullanışlı ben araç içinde gelen seslere oldukça dikket eden biriyim ama inanın toyota da bu sesler gerçekten minimum (bu araç benim 33. aracım)her marka araç kullandım diyebilirim ki 2001 toyota da var bende satacak hiç bahane bulamıyorum bence fantastik şikayetlerden kaçınıp gerçeklerle uğraşalım opel seat ford falan diyen arkdaşalara da akıl fikir diliyorum saydığınız tüm bu araçlar her türlü yeni buluşları(abs ebd vs) aracı sattıktan sonra kullanıcı üstünde test eder ve ona göre değişiklik yapar toyota ise her türlü yeniliği kendi bünyesinde milyonlarca kere test edip ona göre kullanıcıya servis eder.türkiyede ki yolların havanın ve kullanıcıların durumunuda düşünürek araçları değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.........saygılarımla
Ford, Seat konusunda haklisiniz Mehmet Emin Bey. Seat daha dune kadar Fiat'in ureticisiydi. Aynen Tofas gibi. Murat 131'lere onlar Seat 131 diyorlar Ispanya'da. Ford da zaten dunyaca unlu limon arabalariyla. Az daha benzin deposunu on tampona koyuyorlarmis bir ara.ABD'de GM, Chrysler, Ford hepsi yuksek oranlarda zarar acikladilar bir iki gun once. GM 15,5 milyar dolar ceyrek yil zarari acikladi. Toyota ise Corolla yetistiremiyor millete. Fazladan 40,000 Corolla uretmeye karar vermisler. Honda da ayni sekilde araba yetistiremiyor. http://bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aMYIh4Y4dn9I&refer=homeSon yillarda uretilen araclar eskilerine gore daha ucuz malzemeden uretilmis. Belki bu probleme yol acan bu faktordur. Lastik sesini benim 94 modelde de duyuyorum ama gogus kismindan ses falan gelmiyor. Camlar acikken lastik sesi duyuyorum o kadar.Musteriler araclarindan memnun olmadiklari konulari her ortamda, emaille, mektupla, telefonla, basin yoluyla ureticiye iletirlerse bunlara care bulmak da onlarin boynunun borcu olur. Yorulmadan usanmadan sikayetlerinizi dile getirin bence.