Gönderen Konu: Ön Göğüs Ses Yapıyor.  (Okunma sayısı 35179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Ön Göğüs Ses Yapıyor.
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2008, 19:06:10 »
Evetttttt,nihayet 2 hafta önce kardeşim aracımızı 10.000 km bakımına servise götürdü.genel şikayetlerden bahsetmiş;Göğüslükteki tıkırtı,rüzgarlı havada savrulması,rüzgar sesi,asfalt sesi,alarm problemi... Hepsi doğal olan şeylermiş Corolla için...ist merkezde eğitime gittiklerinde öyle söyleniyormuş.2008 Corolla'lar kaymak asfalt arabasıymış;mıcırlı asfalt,toprak yol,parke yolda...kullanılmazmış.bunun kadar komik bir bahane duymadım. :alkis: Madem öyle satarken neden söylemiyorsunuz! Neyse geçiyorum bunu yapacak bişey yok 10.000 km yaptık artık arabayla,bir yağ değişimi 100 kağıt arabanın  :blink: ota,..ka para alıyolar.. gelelim göğüslükteki tıkırtıya,arabanın yanına gidemediğimiz için cam fanustan göründüğü kadarıyla sol öncam kirişinin tüm 2008 corolla'larda süngeri unutulmuş  :lol: bu yüzdende hepsinde aynı sıkıntı varmış...yahu  birinde ikisinde unutursun,fabrikadan çıkanın hepsinde unutulmazki! öldürecek bu servis beni gülmekten..bi alarm taktılar evlere şenlik,şu an en kısıkta..hırsız içine girse ne var ne yok söküp götürse o gittikten sonra çalacak..bide 200 YTL para bayıldık,sağlam olsun diye..sonuç olarak göğüslük sesi şimdilik gelmiyor..Çok uzun km yaparsan bozuk yolda dayanamayıp azda olsa tıkırdıyor gene..o kadarda olsun diyoruz artık ne yapalım..Bir daha forumlara girip araba hakkında bilgi almadan kesinlikle almayacağım.paramızla rezil oluyoruz.AYIP! (büyük harf kullandım kusuruma bakmayın çok kızıdm çünkü)
Bi Resim Koyamadım :(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2008, 19:06:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 31, 2008, 20:04:44 »
Sakarya'dan kalite-kontrolcu Osman Bey okuyordur herhalde...   :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 31, 2008, 20:16:47 »
hayret bende hiç ses mes  yoktu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #23 : Ağustos 02, 2008, 12:07:17 »
selam arkadaşlar ben yazılanları okuyunca hakikaten şaşırdım herkes o kadar para verdiğinden şikayet edip arabaya suç bulyor bir defa kullandığımız araç orta segment bir araç tamam türkiye koşullarına göra pahalı bir araç ama abd de satış fiyatı 15000 usd.kızgınlık duyulan tüm şikayetler(ses,gürültü vs)bunlar fantastik şeyler bir çok değişik araçta inanılmaz üretim hataları çıkıyor (daha yeni bir arkadaşımın opelinde daha 1500 km de şanzıman indi ve kullanıcı hatası diyip garantiye sokmadılar...delirdi çocuk 1500 ytl yi ödeyip).bende 2008 corolla mmt kullanıyorum göğüste bi ses yok ancak sabah kalkışta bir gıcırtı var söyledim servise 10000 bakımda gelip evden alacaklarını ve sesi orada dinleyeckelerini söylediler.sanıyormusunuzki audi ww bmw de ses yok.dizel audide yol alırken birbirinizi duyamıyorsunuz konuşurken touareg le bodruma gittim geldim içinden gelen ses yüzünden kafam davula döndü teyp bile kesmedi yeni bmw lerde cep telefonunu bile koyacak yer yok inanılmaz kötü bir dashboard var ve çok kullanışsız millet binlerce euro dolar verip deliriyor bence araca haksıklık yapıyorsunuz sonuçta bu araç orta sınıf bir araç ve bence bir çok üst sınıf araçtan daha kullanışlı ben araç içinde gelen seslere oldukça dikket eden biriyim ama inanın toyota da bu sesler gerçekten minimum (bu araç benim 33. aracım)
her marka araç kullandım diyebilirim ki 2001 toyota da var bende satacak hiç bahane bulamıyorum bence fantastik şikayetlerden kaçınıp gerçeklerle uğraşalım opel seat ford falan diyen arkdaşalara da akıl fikir diliyorum saydığınız tüm bu araçlar her türlü yeni buluşları(abs ebd vs) aracı sattıktan sonra kullanıcı üstünde test eder ve ona göre değişiklik yapar toyota ise her türlü yeniliği kendi bünyesinde milyonlarca kere test edip ona göre kullanıcıya servis eder.türkiyede ki yolların havanın ve kullanıcıların durumunuda düşünürek araçları değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.........
saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Ağustos 02, 2008, 12:16:31 »
Sayın Barış ve Mete beylerin ve daha önce bu otomobil konusunda anlatılanları okuduğumda gerçekten çok şaşırıyorum. Eski kasa corollada sözü edilen tıkırtı sesleri ve rüzgardan etkilenme sorunları zaten var. Bunu yeni kasada çözdüklerini düşünüyordum. Ama anlaşılan o ki tek bir çözüm düşünülmemiş. Tamam kabul edelim  tıkıtıyı bizim olağan üstü süper!! yollarımız yapıyor. Peki rüzgardan etkilenmeyi nasıl açıklayacaklar? Corolla rüzgarsız ortamların otomobili mi diyecekler?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2008, 14:21:04 »
Mehmet bey eleştiriniz yada fikriniz çok olumlu,teşekkür ederim.Ancak diğer başlıklarda da anlatığım gibi bundan önceki iş nedeniyle sıfır aldığım,4 yaşındaki renault kangoo aracımın göğüslüğünde hatta genelinde bu kadar tıkırtı yoktu..sıfır Audi,Bmw vs alacak kadar zenginlemedik ama ilerde o da olacak inşallah..o zaman dediğiniz gibiyse Toyotaya özür mektubunu yazarım.Şimdi ben Türkiye standardının çok üstünde bir arabaya 40 bin YTL verip biniyorsam bir çok şey beklemem bence hakkım.kimine göre meblağ yüksek kimine göre düşük olabilir.Dediğiniz gibi araç orta sınıf bir araç ve üst sınıf konfor sunmaya çalışmışlar.ama sadece çalışmışlar  ;) Toyotanın yokmu böyle müşteri şikayetlerini dinleyen ve iyileştirme görevi bulunan bir depertmanı?kaç yıldır varmış okuduğum kadarıyla bu yol sesi,rüzgarda kontrol zorluğu,yüksek hızda uğultu vs..neden çözmüyorlar..Haa ,bu orta sınıf araba salla gitsin mi diyolar.O zaman neden diğer aracım Avensis'tede aynı sıkıntı var?Yüksek hızda rüzgar sesi direk içerde mesela en basit örnek..Hem araç zaten kaymak asfaltta ses yapmıyor yada yapsada rahatsız etmiyor.Mıcırlı asfaltta göğüslükten tıkırtı geliyor.Tamam her arabadan ses gelebilir ama zamanla.sıfır aldığınızda gelirse böyle benim gibi hoplayıp zıplarsınız işte  :lol: neyse yapacak birşey yok servis beni güldürmeye devam ediyor bende Toyota'ya bu alanda olan güvenimi kaybetmeye  ;) kafamın tek rahat olduğu konu ben bu arabaya ...şek gibide binsem beni yolda bırakmaz  8-) ki en önemli mal'ımdır arabam..hergün mağzanın önüne yalar yutarım  :P hatta boya istiyo gene  :wacko:

o zaman sonuç oılarak şöylede diyebiliriz;benim servisim yetersiz yada bilgisiz.Servisi değişmek lazım  8-) ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ağustos 02, 2008, 19:46:41 »
selam arkadaşlar ben yazılanları okuyunca hakikaten şaşırdım herkes o kadar para verdiğinden şikayet edip arabaya suç bulyor bir defa kullandığımız araç orta segment bir araç tamam türkiye koşullarına göra pahalı bir araç ama abd de satış fiyatı 15000 usd.kızgınlık duyulan tüm şikayetler(ses,gürültü vs)bunlar fantastik şeyler bir çok değişik araçta inanılmaz üretim hataları çıkıyor (daha yeni bir arkadaşımın opelinde daha 1500 km de şanzıman indi ve kullanıcı hatası diyip garantiye sokmadılar...delirdi çocuk 1500 ytl yi ödeyip).bende 2008 corolla mmt kullanıyorum göğüste bi ses yok ancak sabah kalkışta bir gıcırtı var söyledim servise 10000 bakımda gelip evden alacaklarını ve sesi orada dinleyeckelerini söylediler.sanıyormusunuzki audi ww bmw de ses yok.dizel audide yol alırken birbirinizi duyamıyorsunuz konuşurken touareg le bodruma gittim geldim içinden gelen ses yüzünden kafam davula döndü teyp bile kesmedi yeni bmw lerde cep telefonunu bile koyacak yer yok inanılmaz kötü bir dashboard var ve çok kullanışsız millet binlerce euro dolar verip deliriyor bence araca haksıklık yapıyorsunuz sonuçta bu araç orta sınıf bir araç ve bence bir çok üst sınıf araçtan daha kullanışlı ben araç içinde gelen seslere oldukça dikket eden biriyim ama inanın toyota da bu sesler gerçekten minimum (bu araç benim 33. aracım)
her marka araç kullandım diyebilirim ki 2001 toyota da var bende satacak hiç bahane bulamıyorum bence fantastik şikayetlerden kaçınıp gerçeklerle uğraşalım opel seat ford falan diyen arkdaşalara da akıl fikir diliyorum saydığınız tüm bu araçlar her türlü yeni buluşları(abs ebd vs) aracı sattıktan sonra kullanıcı üstünde test eder ve ona göre değişiklik yapar toyota ise her türlü yeniliği kendi bünyesinde milyonlarca kere test edip ona göre kullanıcıya servis eder.türkiyede ki yolların havanın ve kullanıcıların durumunuda düşünürek araçları değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.........
saygılarımla

Ford, Seat konusunda haklisiniz Mehmet Emin Bey. Seat daha dune kadar Fiat'in ureticisiydi. Aynen Tofas gibi. Murat 131'lere onlar Seat 131 diyorlar Ispanya'da. Ford da zaten dunyaca unlu limon arabalariyla. Az daha benzin deposunu on tampona koyuyorlarmis bir ara.

ABD'de GM, Chrysler, Ford hepsi yuksek oranlarda zarar acikladilar bir iki gun once. GM 15,5 milyar dolar ceyrek yil zarari acikladi. Toyota ise Corolla yetistiremiyor millete. Fazladan 40,000 Corolla uretmeye karar vermisler. Honda da ayni sekilde araba yetistiremiyor. http://bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aMYIh4Y4dn9I&refer=home

Son yillarda uretilen araclar eskilerine gore daha ucuz malzemeden uretilmis. Belki bu probleme yol acan bu faktordur. Lastik sesini benim 94 modelde de duyuyorum ama gogus kismindan ses falan gelmiyor. Camlar acikken lastik sesi duyuyorum o kadar.

Musteriler araclarindan memnun olmadiklari konulari her ortamda, emaille, mektupla, telefonla, basin yoluyla ureticiye iletirlerse bunlara care bulmak da onlarin boynunun borcu olur. Yorulmadan usanmadan sikayetlerinizi dile getirin bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ağustos 04, 2008, 15:30:04 »
Ford, Seat konusunda haklisiniz Mehmet Emin Bey. Seat daha dune kadar Fiat'in ureticisiydi. Aynen Tofas gibi. Murat 131'lere onlar Seat 131 diyorlar Ispanya'da. Ford da zaten dunyaca unlu limon arabalariyla. Az daha benzin deposunu on tampona koyuyorlarmis bir ara.

ABD'de GM, Chrysler, Ford hepsi yuksek oranlarda zarar acikladilar bir iki gun once. GM 15,5 milyar dolar ceyrek yil zarari acikladi. Toyota ise Corolla yetistiremiyor millete. Fazladan 40,000 Corolla uretmeye karar vermisler. Honda da ayni sekilde araba yetistiremiyor. http://bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aMYIh4Y4dn9I&refer=home

Son yillarda uretilen araclar eskilerine gore daha ucuz malzemeden uretilmis. Belki bu probleme yol acan bu faktordur. Lastik sesini benim 94 modelde de duyuyorum ama gogus kismindan ses falan gelmiyor. Camlar acikken lastik sesi duyuyorum o kadar.

Musteriler araclarindan memnun olmadiklari konulari her ortamda, emaille, mektupla, telefonla, basin yoluyla ureticiye iletirlerse bunlara care bulmak da onlarin boynunun borcu olur. Yorulmadan usanmadan sikayetlerinizi dile getirin bence.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 04, 2008, 16:49:47 »
arkadaşlar durum çok kötü yav sürekli takip ediyorum
bi önceki kasadada  göğüs tıkırtısı sorunu var
kalite her geçen yıl düşüyomu ?  :(
bende 93 corolla var, 2004 2005  hb corolla bi sonraki hedefimdi ama vazgeçeceğim gibi
okadar para verip model yükselteceğime aracıma  0 motor + şanzıman alıp keyifle binerim
zaten bende ae101 hastalığı var çürüyene kadar  :D
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 04, 2008, 18:33:25 »
Bende; araçlardaki teknolojik donanımların sayısına paralel aracın da ağırlığı arttığı için ağırlığı düşürme yollarına gidilmiş bunu da malzemenin ve kaportanın kalitesini düşürerek halletmişler diye duymuştum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Ağustos 13, 2008, 12:59:03 »
Arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar. Bende de 2008 corolla comfort var. Bozuk yollarda yukarıda bahsedilen ön göğüs sesi benim arabada da var. 10000 bakımı için geçen hafta servise gittim ve durumu yetkililere bildirdim. Gösterge panelinin üst kapağını çıkardılar, Usta arabayı alıp deneme sürüşüne çıktı ben serviste bekledim tabi bende gidecektim ama yetişemedim. 10 dakika sonra arabayı geri getirdi gösterge kapağına uzaktan görebildiğim kadarıyla çift taraflı bant vb. birşey yapıştırıp kapattılar. Usta deneme sürüşüne çıktı sorun gitti dedi gerçekten de şu an ses yok. Birde sol ön kirişin üstündeki plastik kapağıda çıkardılar hani perde hava yastığı ibaresi yazılı olan plastik kapak. Şikayetim yoktu sadece göstergedeki sesi söylemiştim, onada birşey yaptılar tabi uzaktan göremedim acaba sizin söylediğiniz sünger takviyesini orayadamı yaptılar bilmiyorum. Araba servisten çıkınca soracaktım niye kapağı söktünüz diye ama malum telefonum çaldı konuştum ve unuttum eve geldim aklıma geldi. neyse şu an tek sıkıntı sabah arabayı çalıştırıp hareket ettirince tekerlerden mi bilmiyorum 50-100 metre kadar ıslığa benzer bir sürtme sesi sesi geliyor. Birkaç defa ani fren yapınca ses gidiyor. Önceki kasa corollamda bu ses yoktu. Rulman sesine benziyor herhalde bilemiyorum. Gösterge sesi gerçekten sinirlerimi bozuyordu şu an memnunum hepinize saygılar.       

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 13, 2008, 13:23:22 »
Ben corolla almaya karar vermiştim. Forumda biraz vakit geçirdim. Özellikle aracınızın sevmediğiniz yönleri ve bu konuda yazılanlar kafamı karıştırdı. Şimdi ben başka model bir araba alsam burada yazılı olan sorunlar o başka modellerde de olmayacak mı? Demek ki o kadar para verip ehven-i şer seçeceğiz. 
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #32 : Ağustos 15, 2008, 14:24:26 »
bu problem sadece corolllada değil yaristede var. birden fazla parçadan oluşmasından kaynaklanıyor. ben çözümü kendim buldum bu iki parça arasına çok ince gözükmeyecek şekilde  aracın içindede kullanılan ince halıfleks tarzı birşey koydum ve ses kesildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 15, 2008, 14:57:34 »
mete bey anlayabiliyorum seni.diğer aracımızda farklı bir markaydı ama aynen sorunlar hiçe sayılıyordu servis tarafından.baktım çözülecek bir durum yok türkiye gerçeği,sattımkurtuldum.ne corollaymış anlamadım ki.bendede yeni yaris var.okadar çok eşya gözü varki ses gelmese ilginç olur ama sanırım yinede sizinkilerden az geliyor.nerde o eski efsane araba nerde bu.daha teknik çalışılmıştır,daha güvenli ve daha iyi yol tutyordur ama bir arabada ruh olmalı.üzmemeli sahibini.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 16, 2008, 00:24:48 »
 Benim Corollada Bingöle gidip geldikten sonra ön göğüsün özellikle torpido tarafından gıcırtı gelmeye başladı.Ön düzende bozulunca arabadan iyice soğudum.Rüzgara gelince araç gerçekten tek kelime ile sefilleri oynuyor.Suanda yine Bingöldeyim.Ankaraya dönünce satacağım.Pahalı yedek parça,pahalı servis.Toyotayı her ne kadar sevsemde bu kadar saçmalık yeter bencede.Babamın markası değil ya!!!2004 A4 yada 2004 S40 alacağım.Özellikle 2004 S40 hakkında bilgi sahibi olan varsa önerilerini bekliyorum (1,6 115 hp olan).Hepimize sorunsuz kazasız sürüşler.......
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 16, 2008, 00:33:03 »
Volvo servisi ucuz mu acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 16, 2008, 19:29:38 »
Valla Ahmet resimde görünen Passatın bakımlarını doğuş otoda yaptrıyorum.D sınıfı aracın bakımı C sınıfındaki aracın bakımından ucuz.Passatın dengi Avensisin bakımından hiç bahsetmeyeyim.Volvo ya gelince Toyota ile mukayese bile edilmez.Ahhhh o S70 varya......Sattıgıma bin pişmanım............
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ağustos 16, 2008, 20:26:07 »
Hakikaten Volvo cok kaliteli ve dayanikli araba yapiyor, Ozcan. Hem sasi hem motor hem de sanziman. Ama ilk alis fiyati pahali onun da bildigim kadariyla. Diger kaliteli Isvec arabasi da Saab.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Ağustos 18, 2008, 11:45:14 »
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar. Bende de 2008 corolla comfort var. Bozuk yollarda yukarıda bahsedilen ön göğüs sesi benim arabada da var. 10000 bakımı için geçen hafta servise gittim ve durumu yetkililere bildirdim. Gösterge panelinin üst kapağını çıkardılar, Usta arabayı alıp deneme sürüşüne çıktı ben serviste bekledim tabi bende gidecektim ama yetişemedim. 10 dakika sonra arabayı geri getirdi gösterge kapağına uzaktan görebildiğim kadarıyla çift taraflı bant vb. birşey yapıştırıp kapattılar. Usta deneme sürüşüne çıktı sorun gitti dedi gerçekten de şu an ses yok. Birde sol ön kirişin üstündeki plastik kapağıda çıkardılar hani perde hava yastığı ibaresi yazılı olan plastik kapak. Şikayetim yoktu sadece göstergedeki sesi söylemiştim, onada birşey yaptılar tabi uzaktan göremedim acaba sizin söylediğiniz sünger takviyesini orayadamı yaptılar bilmiyorum. Araba servisten çıkınca soracaktım niye kapağı söktünüz diye ama malum telefonum çaldı konuştum ve unuttum eve geldim aklıma geldi. neyse şu an tek sıkıntı sabah arabayı çalıştırıp hareket ettirince tekerlerden mi bilmiyorum 50-100 metre kadar ıslığa benzer bir sürtme sesi sesi geliyor. Birkaç defa ani fren yapınca ses gidiyor. Önceki kasa corollamda bu ses yoktu. Rulman sesine benziyor herhalde bilemiyorum. Gösterge sesi gerçekten sinirlerimi bozuyordu şu an memnunum hepinize saygılar.   

SEVGİLİ SİNAN KARDEŞİM
SENİN BU RULMANA BENZEYEN SES SORUNUN AYNISI BENDEDE VAR HATTA BUNUNLA İLGİLİ BİRDE BAŞLIK AÇTIM ANCAK KİMSE İLGİLENMEDİ BEN 3 DEFA SERVİSE BUNU SORDUM DEFALARCA BAKTILAR BİR ŞEY BULAMADILAR DİKKAT EDERSEN BAZI SABAH LAR YAPIYOR BAZI SABAHLAR YAPMIYOR RUTUBET İLE İLGİLİ BİR ŞEY OLDUĞUNU SANIYORUM SERVİSE SORDUM EL FRENİ-BASKI-BALATA-SALINCAK-KAMPANA HİÇİ BİRİ DEĞİL DİYOR LİFTE KALDIRTTIM ORADADA BİR ŞEY BULAMADILAR ŞU AN KAFAYI TAKMAYI BIRAKTIM AMA SES HALA DEVAM EDİYOR SABAH CD Yİ VOLUMULU AÇIP SESİ DUYMAMAYI TERCİH EDİYORUM SENDE BİR BİLGİ ALIR YADA SORUNA ÇÖZÜM BULURSAN LÜTFEN BİLGİ VER
SEVGİLER
MEHMET EMİN DURMUŞ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Ağustos 18, 2008, 14:58:07 »
2006 mitsubishi 4x4 de de benzer ses vardı. Ancak o sesin nedeni balata arasına giren toz parçacıkları.. Balatalara basınçlı su tutup yıkadın mı gidiyordu. Sizinki de benzer bir durum olmasın. Yollar tozlu, bozuk mu?