0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kışa girdiğimizde bizimde bitmişti sonra içine asitli su ve saf su ekleyip 24 saat şarja bıraktık hala bitmedi araç 1 hafta marşa basmadığı oluyor
mutlu akü aldım. eskisini bıraktım, yenisini 100 tl ye verdiler
biraz sakat bir işlem ama beyin ve teyp ayarlarının kaybolmaması için öyle yapıyorlar, yoksa zarar göreceğinden değil.
yani evet, riski fazla,ayrıca devre canlı iken dinamonun yükü değişiyor, voltaj regülatörü için de sakat bir durum.
Yakında bende bir mutlu akü çalışması yapmam lazım, demek 100 lira... hmm.. Herhalde 3 gün marşa basmasam çalıştırmaz şuanki
Bizimkilerin çalışmamasıda komik oluyo abicim Tık tık tık tık tık sonra ........ diye gidiyo
Aynen, o sesi az önce lazım oldu araba ve duydum. Akü bitik, basmadı ve çalışmadı Ercü. Şuan olduğu yerde cenaze gibi yatıyor Ve ilk defa 1.5 gün kadar marşa basmadan bekledi, akünün bitik olduğunu biliyordum aslında da bu kadarmı demedim değil Yarın mutlu akü'ye gidiyorum, şöyle en tazesinden tarihlerine bakaraktan kendim seçmek istiyorum rafdan tadını çıkara çıkara
Hadii beeee tühh yaa yarın bak bi 45lik değil 60lık al iyi olur
45 'lik yetiyor aslında, çok fiyat farkı çıkar gibi geliyor o yüzden değerinden devam ederim gibi geliyor... Aslında dediğin gibi 60 amper hiçte fena olmazdı aslında bakalım, uygun fiyata ince ve 60A bulursam ancak alırım Yoksa 45'le sıkıntı yok
İnşallah karşına çıkar bi 60lıkta alırsın
45 'likler şuan 100 lira falan olması lazım 60'lık 110-120 lira olursa olur ancak