0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok fark yokmuş gerçekten, ama 45A veya 60A olmasının marşta bir etkisi olurmu acaba 60'lık leb demeden leblebiyimi anlattıracak mesela
Bence leb demeden çorum bile der Bide marş motorundaki kömürleri yeniletirsin offff
100 lira harcayıp eve dönecektim 200 gaymeyi bulacak ve yılan hikayesine dönecek. En iyisi 45'lik almaya diye ya nasip deyip çıkayım evden. 60'lığı taktırırım ilk marşta arabada değişiklik görürsem kalsın derim, yoksa 45 amper candır
sen 35lik alıcam diye çık evden abicim Bakalım ne alıp dönüceksin belkide 70lik falan alır dönersin
Metin Bey aküyü nerden almayı düşünüyorsunuz
Bu düşünceyle çıkarsam evden meyhanede sabahlarım kahrımdan, derdimden Dediğin gibi bu iş 70'likle sonlanır sonra hoş olmaz 45'lik candır, orijinaldir, azı zarar çoğu zarardır. Seviyorum 45'lik kasetleride mesela hem
Evet evet istersen beraber bakalım 35 lik pardon 45liklere
ters kutup başlı bulamazsın alırsın 60 lık olur biter .bence 60 lık al.ben sattığım corollaya ender otomotivden hankook akü taktırtmıştım geçen sene.
112 tl idi
Hankook 'u bilmiyorum da güncel fiyatını bugün mutlu almaya gittim dar tip özel kullandığımız için deyimi yerindeyse sosyete aküsü 60'lık mutlunun fiyatına 154 lira çektiler peşin olursa 140'a bıraktı dayı Bende arçelik-beko mantığı ile olaya yaklaşıp yine dar tip, 12v 60A Çelik aküyü 120 liradan 5 taksitle taktırdım İyide oldu