0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun tamamen yağ koyan servisin sorumluluğunda belki garanti değil ama yanlış yağ koyan servis karşılamak zorunda.siz bastırmaya devam edin.nereye ve nasıl yağ koymuşlar da bu olmuş.
ya abi ben bu oto servisleri anlamıyorum. orada çalısan insanlar neden bu şekilde sorumsuz ilgisiz davrana biliyorlar. sanki adamları zorla orada köle gibi biz çalıştırıyoruz. geçenlerde arabayı vurduğumuzdan dolayı servise bıkrakmıştık. ön tamponu çıkartıp boyamışlar ama ne boyama ! üzerinde lekeler mi dersin yoksa çizikler mi ! abi tamponu yerine öyle bi takmışlarki... yani buradan tüm oto teknisyen abilerime sesleniyorum, başkası sizin arabanıza böyle davransa hoşunuza gider mi ? İşinizi severek yapın
arkadaşlar aracımı servise götürmüştüm motordan gelen garip bir ses yüzünden,arıza tesbiti olarak yanlış yağ kullanımı sonucu turbonun bozulması,daha önce farklı bir başlıktata belirtmiştim aracıma yetkili serviste yanlış yağ koymuşlardı, ben durumu izah edince turbonun yanlış yağ yüzünden garanti kapsamından çıktığını söylediler.İstanbul genel merkezlede bir telefon kouşmam olmuştu konuyla alakalı,durumla ilgili tavisyeleriniz nelerdir.
Motor yağı ile turbonun yağlanmasıda sağlanıyor,yanlış motor yağıda bu sıkıntılara yol açabiliyor,zaten turbolu araçlarda,çalıştırma durdurmalarda da dikkat edilmesi gereken hususlar var.
araçta uğultuya benzer bir ses oluşmuştu,ben aracı çalıştırdıktan sonra kışın en az 4-5 dakika çalıştırıp öyle yürütürüm,stop ederkende duruma göre 2 dakika ile 30 saniye arasında bekleyip öyle stop ederim.sizde bunlara dikkat etseniz daha sağlıklı davranmış olursanız.
arkadaşlar aracımı servise götürmüştüm motordan gelen garip bir ses yüzünden,arıza tesbiti olarak yanlış yağ kullanımı dediler,daha önce farklı bir başlıktata belirtmiştim aracıma yetkili serviste yanlış yağ koymuşlardı, ben durumu izah edince turbonun yanlış yağ yüzünden garanti kapsamından çıktığını söylediler.İstanbul genel merkezlede bir telefon kouşmam olmuştu konuyla alakalı,durumla ilgili tavisyeleriniz nelerdir.