0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar. aracınızın yol bilgi ekranında ortalama yakıt göstergesi neyi gösteriyor. benim 2004 corolla 1.6 terra lpg ile kullanıyorum . şehir içi dışı karışık yolda ortalama olarak: 10.5 ve 12.0 arasında gösteriyor yani 100 km yol için harcadığım yakıt. sizde durum ne? bakıyor mu sunuz ekrana*
bizde yol bilgisayarı yok ama şehirler arası son ölçümde 190 lira ile 860km yaptı yani 0,2209302325581395 yakmış km'de tüpsüz 98 model 1.6 efsane Edit: İmla.
Düpsüzüz mutluyuz
Düple 190 liraya 1400 km gitmek varken
Kızın güzelini toyotanın dizelini alıcaksın abicim Dİzel olmadığı için benzin babadır candır
Bende benzinde var. işin güzel kısmı Benzinde candır LPG'de candır
Benzin dahada candır İndirimde oluyo mesela 4.04ten 4.03'e falan düştüğü oluyor lpg'de varmı bu yok indimi 4-5 kuruş oluyo öyle dalga geçilmiyo
Dahada can olan benzinde var bende Benzinde gaz pedalına dokunmaktan korkan ben lpg'de araba nerdeyse stop etmiyor kötü ettik herhalde lpg konusunda çok fena geziyorum, dilediğim gibide gaz pedalına basıyorum korkmadan
Amaaannnn benzin iyi patlar iyi kaçar uçar gider
evet evet benzine fiyatı konusunda önünde eğiliyoruz abimiz, babamız, canımız diyoruz, candır diyoruz o da hakkını veriyor tabi 50 liralık benzinle çeyrek depoya yükselemeyen ibreyi gören insanlığın marşa basası gelmiyor. Benzin can ya, 50 liraya çeyrek seviyeye gelemeyen can