0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim rakamları yazayım;1400 lira lpg kiti (brc my10 ve 12 taksit)sızdırmazlık 25tlek1=10 tlegsoz emisyon = 23tlruhsata işletme =50tl (1 ay geçirdim işletene kadar, izmire gidince yaparım diye, 50 de ceza verdim)tüv türk =126tlbu aralıkta yaktığım gaz = 50tldışarda yediğim yemek (sanayide 2 kere tavuk döner+ayran )= 5tl1800tl falan oldu yani yaklaşık.. lpgden sonra 6613,5 km yaptım 3 ayda o da apayrı bir konu lpg olmasa 3-4 bin anca yapardım benzin ve lpg toplam 1430 lira aldım, benzinde yapsam 2000liradan aşağı tutmazdı...100kmde 10tl civarı (aşağı yukarı) kar..
Ne kadar süre kullanacaksınız bilemem. Bu konuda bende bayağa ikilemde kaldım. Acaba acaba dedim, ve kesin kararımı satmaktan vazgeçerek netleştirdiğim için LPG 'ye karar veripte taktırdım. Ve zararın neresinden dönersem kardır dedim En basitinden 1 ay oldu veya biraz geçmiştir taktırdığım ve 2000 km yaptım. Düz mantıkla bakarsak 426 lira benzin harcayacaktım bu km için ama 268 liraya yapmış oldum diyebilirim Şuanki aracımı satıp değiştirmek içinde bir sebebimde olmadığı için bol bol geziyorum şimdi LPG yokken bunu yapamıyordum haftada bir marşa bastığımız günler oldu edit: 1 taksit bu ayda amorti edildi bile Üstünede gezdim gördüm aferin dedim
araba zaten şuan pek kullanılmıyo en son bi şehirlerarası 860km yaptı. sonra da yatmaya devam
Araba pek kullanılmıyorsa 4 küsürlük sıvıdan devam
murat kendimi bildim bileli satcam diyorum şimdiye kadar taktırsam kar üstüne kar yapmıştım
Aynenn öyleee
LPG olsa aynen öyle olmuyor maalesef Ercü
adı lazım değil bu olayın bikaç gömlek altı da bizdeki duruma benziyo galiba efsaneyi orjinal ve tüpsüz gibi kullanmak duygusu ağır basıyo
Benzinin asaleti var 4.03 Asalete bak delici etki
Asalet soydan gelirmiş Ercü lpgye devam
Benzin babadır candır