0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok su almadı ama ayağımın altında suyun vuruşunu hissettim ayağım titredi yani,her marka her modelinde birşeyleri ya es geçiyor yada artık umursamıyorlar.2001 yılından itibaren özellikle her markada bir kalite düşmesi var benim gözlemlediğim.daha iyisine sahip olalım derken sanırım daha kötüsüne daha çok para veriyoruz.
Bahsettiğiniz olay sacın inceliğinden değil suya hızlı girmenizden kaynaklanıyor.
saglamlık konusunda alman arabalarını tek geçerim elektronik aksam motor aksamı konusunda da japonları tek geçerim.Hepsinin birleştigi nokta audi sanırım
niye audide birleşsin ki
Yanıldığını söylemek zorundayım,iki saat önce yeni alacağım aracı test ettim yoldaki su birikintisine özellikle 45 km ye yakın bir hızla ile girdim ne corolla kadar savruldu,nede o kadar ses ve titreşim oldu araçta.araçta peugeot 308 millesim.
avrupalı üreticiler japon üreticileri pek ciddiye almıyor sanırı binek araç konusunda,spor arabları ile uğraşmaktan belkide bineklere bakacak zamanları olmuyor.ama audide bir çok şeyin birleştiği aşikar.bu reklamda güzel bir örnek bence:Audi reklám
tamam işte aradıklarını 308de bulmadın mı corollayı satıp onu al