0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler hakkı abi bakacağım
Seçkin, Hakan Abi'ye de sor bence
Bende aynı konudan muzdarıbim Bide extra olarak din verdiler bana din konusunda ne yapıcam ne edicem bilmiyorum
Ben kentsel ekonomi dönem projesinde ODTÜ'de bana çıkan konu olarak Ankaranın eski DSP'li belediye başkanı Ali bilmemkimi incelemiştim...Adam düzgün bir adammış, finansal sıkıntılar sebebiyle başladığı hiç bir inşaatı bitirememiş, adı Çukur Ali kalmış. Öyle yazdım. Meğer bizim hoca eski sıkı solculardanmış DD ile çaktıydım zor bela geçtim dersten 2 senede imanım gevredi
ayıbettin Vedat abin ne güne duruyor...
Hoca çok önemli cidden Seçkincim sana da şahsi tavsiyem bilim felsefesi üzerine gitmen. Müfredatınızda var mıdır bilmiyorum, eğer işlediğiniz konular dışında da konu seçebiliyorsanız bilim felsefesini araştırabilirsin. Misal konun, "Bilim felsefesine giriş ve bu kavramın gelişmesinde ki öncü düşünürler" gibi bir şey olabilir. Gerekli bilgileri internette rahatlıkla bulabileceği düşüncesindeyim. Başlığında "giriş" kelimeni kullanmanı önerdim çünkü tam manasıyla bilim felsefesi diye girersen konuya lisans tezine dönüşebilir. Hem düşünce olarak hem de sayfa sayısı olarak boğulabilirsin Daha da kısa bir şey olmasını istersen, tüm düşünürler değil de Aristotales ve Descartes'ın metinlerinden bahsedebilirsin. Tabii konu başlığın değişir.
Bana kalırsa felsefe hocanın ideali olan kişiyi seç misal benim eski hocam tam bir nietzsche'ciydi gerçi sana ne not veriyim diye soran bir hocan olunca ödev sıkıntın olmuyor ama sen yine hocanın en beğendiği filozofu ödev konusu seç bence Sıkıntı çekmezsin hatta ödev için kendisinden kitap istersin ironik de olur