0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tm ciyim hiç kasmadım halen kasmıyorum sakin sakin çalışıyorum hee dersinki temelin sağlam emin ol ilk 3 yıl hep yattım ucu ucuna geçtim hep, bu sene de az biraz çalışıyorum, fena değil durum ne istiyorsun derken" Alalım elimize ham puanı ona göre bakalım önümüze hayaller kurup da hüsrana uğramayalım sonra" diyenlerdenim ben Seçkin ödevin son tarihi ne zaman yav bi de felsefeden dönem ödevi mi aldın yoksa öylesine bir ödevmi ciddiyeti nedir yani
Puanların kaç acaba bi alabilirmiyim Ben felsefeden aldım bide sayısalcıyım yahu
ham puan olaraktan ortalama 350 diyelim.. Okul puanıyla birlikde düşünürsen min. 400 puan cepte Ayıp yahu acımamışlar fenciye felsefe vermişler, bize çok iyi davranıyolar demekki ben 3 senedir mat.geo alıyordum bu sene zaman ayıramamm diye coğrafya aldım
Evet bi fizikçi daha buldum beni öss'ye hazırlayın yahu fizik konusunda batıcam zaten diğerleri tamda fizik sorunlu benim
1. bölümü bu şekilde geçsem varya çifte telli oynarım
Berkcan felsefeden ortalamam 41 düştü. 45 e tamamlamadı kopya çekerken yakalandigim için ışte bundan dolayı felsefeciyi sevmiyorum
F=m.a Fizik her derde deva
O kadar büyütme gözünde sakin sakin çalış sonuç bu hem çook çalışanlarla az-çok aynı puanı yapıyosun stress yok devamm böyle
Hoca çok önemli cidden Seçkincim sana da şahsi tavsiyem bilim felsefesi üzerine gitmen. Müfredatınızda var mıdır bilmiyorum, eğer işlediğiniz konular dışında da konu seçebiliyorsanız bilim felsefesini araştırabilirsin. Misal konun, "Bilim felsefesine giriş ve bu kavramın gelişmesinde ki öncü düşünürler" gibi bir şey olabilir. Gerekli bilgileri internette rahatlıkla bulabileceği düşüncesindeyim. Başlığında "giriş" kelimeni kullanmanı önerdim çünkü tam manasıyla bilim felsefesi diye girersen konuya lisans tezine dönüşebilir. Hem düşünce olarak hem de sayfa sayısı olarak boğulabilirsin Daha da kısa bir şey olmasını istersen, tüm düşünürler değil de Aristotales ve Descartes'ın metinlerinden bahsedebilirsin. Tabii konu başlığın değişir.