0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de de 2005 avensis var. Direksiyondan ses gelmiyor. Ama yeri gelmişken hatırlatayım dedim. Arabamı aldıktan sonra bakım için yetkili servise götürmüştüm. Serviste bakımını yaptıktan sonra bana bir defaya mahsus olarak arabamın direksiyon milini değiştirecekleni söylediler ve değiştirdiler. Bu konuda yetkili servisten açıklama isteyebilirsiniz. Saygılar...
Direksiyon kutusunda boşluk olduğu için ses geliyor daha çok bozuk stabilze yollarda duyulur servizlerde değiştirmek 1500 - 1700 tl arası çıkmacılardan değişirseniz 300 - 500 arası işcilik dahil... Aynı ses bendede var oradan biliyorum...
arkadaşlar ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama 2 gün evvel 2005 model avensis elegand aldım bozuk yolda direksiyondan ses geliyırdu sanayiyie götürdüm. bizim emniyet arabalarına bakan bir servis(emniyet amiriyim) ustaya sorurn anlattım adam kendinden emin bir şekilde bütün toyotolarda bu sorun var dedi ve direksiyonun altına egilip plastik bir muhafazalık gibi bir şey çıkardı anahtarla bir yeri sıktı vida gevşemiş dedi ses kesildi arkadaşların bilgisine