0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut abiBenim arabada makyajsızBenim arabadada o zaman bu sorunun çıkması muhtemel gözüküyor.
Bilmem aynmıdır ama 2005 avensis 1.6 comfort kulandım yak.200.000 km hemde inanın tepe tepe dağ tepe dümdüz gittik ancak bu tip bir ses duymadım yalnız satmama yakın sanırım 2013 temmuz ayı gibi servisten aradılar direksiyon mili ara bağlantı kontrolü yapacağız diye yarım saatte bakıp verdiler bir sorun yok denildi.O arabaya bakıp yeniledim bakalım bu yeni makyajlı kasada umarım bir şeyler çıkartmaz bana )
Direksiyonla ilgili o servis kampanyasından bende faydalandım ama benim yaşadığım sorun ondan farklı. O yaptıklarının faydası olmadı. O sanırım direksiyon çevirirken gelen tık sesi içindi.
Bu kampanyada sorun varsada 22 TLlik mil degiştiriyorlardı.Direksiyon kolonuna müdahale etmiyorlar.
Okuduğum kadarıyla 2005 modelde yoğunluk var. Benim haricimde 2006 model bir araçta daha şikayet vardı. O araçta benim aracım gibi 2005 üretim ise dönemlik bir sorun olabilir diye düşünüyor ve ümit ediyorum.Ahmet abi senin araç 2007 olduğuna göre, bu grup dışında kalıyor olabilir ve inşallah da öyledir.
Arabanın satış tarihi 2006 Eylül o yüzden 2007 model.Üretim tarihide 2005 Kasım.