0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 model Avensis arabamda bugün durduk yere ekranda "Check Parking Brake System" yazmaya başladı ve hala da sönmedi. hatta fotoğrafını da çektim. Bilgisi olan varsa acil yardımlarınızı bekliyorum. http://www.ressim.net/show.php/3029012_20022011190-jpg.html
LPG'nin motor arıza uyarı ışığı dışında bu tür ilgisiz uyarı ışıklarını da yaktığı oluyor bazen, geçmiş olsun.
Bilinen bir gerçek vardır, "Mercedes motor arızası verir ama Toyota vermez" diye O yüzden LPG yi suçladım ve zaten sorun da LPG enjeksiyonlarından kaynaklanmış. Bu yüzden zaten Toyota hastasıyım. Toyota servisideki bir eleman bana 900.000km deki eski toyota corolla sadece 4kez bakıma geldiğini ve arabanın sahibini de arabayı da yıllardır bildiklerini söyledi. valla çok şaşırdım. o da bakıma gelirmiş, arızaya falan değil. bunu duyunca GİDERİM SENLE HER YOLA, TOYOTA diye içimden konuştum
zaten alaattin bey sanayiciler toyotaları pek sevmez.çünkü arabanın arızası az olduğu için para kazanamıyorlar:DD:D:D:D:D:D
Katılıyorum. Bostancı sanayideki bir ustamdan iki kere duydum. "Marka olarak çok yanlış tercih yapmışım. Genel müşterim taksiciler, onlar bile bakıma geliyor" diye güle güle sôylerdi. Haala söylediğini duyanlar varmış. Çok ilginç değil mi?