0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet bey bırakmıcem moralımı bozdu yane servis gibi başlıcam hepsine tek tek yahu ..latife sözleriniz için teşekkür ediyorum
biraz basınç yapın onlar değiştirir onu üzülmeye değmez
MEHMET ÖZGÜR bey , serviste sizin hortumunuzu neden koparsınlarki, başka bir şey olmuştur, açarken iliştirmişsiniz falandır; veya arabayı kiç başka kullanan oldumu
çok sinir bozucu bir durum, mutlaka haklarınızı arayın Yazım kurallarına lütfen biraz daha özen gösterelim Yane değil yani
Geçmil olsun...Büyük ihtimal kabullenmiyecekler ama siz yinede bastırın bir keresinde 10 bin bakımı ve pasta cila fln yaptırmıştım aracı teslim aldım yolda giderken en fazla 20 km sonra ön cam çatlamaya başladı ve hızlandıkça boydan yarılmaya başlamıştı ertesi gün ilk olarak servise gittim ve böyle böyle sizden teslim aldım ön cam çatlıdı fln dedim kabul etmediler kasko dan değiştirildi daha sonra cam bunların nasıl iş yaptıklarını bile göremiyoruz girmek yasakmış
Geçmiş olsun. Hangi servis bu. Gelişmeleri buraya yazın, merakla bekliyoruz.Bu arada, arabayı sizden başka kullanan var mı?
eee benim aracın 1000 bakımına az kaldı napıcaz şansa bala hasarsız gelmesinimi bekliycez?