0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugun servise gittim arabama fare girmiş kemir miş hortumu kaput mukavvasını servis öle değince güldüm çok şaşırdım daha oncekı aracım da böle bir şey olmamıştı ama kablolarını falan yiyen ler varmış...dikkatli olun arkadaşlar arabam garajda ve açık daha önce böle başına gelen bir durum varsa çözümleriniz yorumlarınız bekliyorum ... ilaçlamayı düşünüyorum aracın içinedemı koysam motorun oldugu yere ilaç...
farelerin tesisat parçaladığını çok duydum ama hortum kopardığını ilk defa duyuyorum. zaten farenin kopardığı hortumla yankeski bıçak vs ile kesilen hortum belli olur. bi inceleyin bakalım, fare gevmesi gibimi...fare konusunda küçük bi önerim var, ultrasonik fare kovucular var, arabaya bi tane atabilirsin, özelli,kle kaputun altına at ki tesisata falan yaklaşamasın, havalandırma deliğine de yakın olursa içeri de giremezler...http://www.akgenelektronik.com/fikir verir...
ultrasonic fare koruyucular güzel fakat araba için olanı bulamadım fakat 12v ve 9 v aralıgından calısabılen ler var devamlıda aküye takılı olursa sarjını bitirir eve taksam garajada faydası olurmu 400 m2 alanı etkılıyormus aslında pilli olanı olsa güzel olur :)eğer taktıran bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum