Gönderen Konu: önemli arkadaşlar çok üzgünüm ....  (Okunma sayısı 8162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: önemli arkadaşlar çok üzgünüm ....
« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2011, 08:18:31 »
Mehmet Bey, mümkün mertebe cevaplarımızı tek bir ileti içerisinde vermeye çalışalım lütfen.
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2011, 08:18:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Şubat 21, 2011, 09:42:15 »
sağolun hakkı bey görüşleriniz için  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Şubat 21, 2011, 12:00:14 »
ozaman benim bir förmül bulub arka tarafa geçmem lazım arabam benim kızım gibi
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 21, 2011, 18:00:03 »
Geçmiş olsun

Banada aracı alırken plakayı yanlış takmışlar eve geldiğimde plaka ruhsatta ayrıydı arabanın üzerinde ayrıydı hemen geri gidip söyledim özürdileyip değiştirdiler .

Eğer sizin gittiğiniz servistede müşteri memnuniyetine önem veriyorlarsa nazlanmadan gereken parçaları değiştirmeleri gerekir.
Tekrardan geçmiş olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Şubat 22, 2011, 18:35:42 »
arkadaşlar bugun servise gittim arabama fare girmiş kemir miş hortumu kaput mukavvasını servis öle değince güldüm çok şaşırdım daha oncekı aracım da böle bir şey olmamıştı ama kablolarını falan yiyen ler varmış...dikkatli olun arkadaşlar arabam garajda ve açık  daha önce böle başına gelen bir durum varsa çözümleriniz yorumlarınız bekliyorum ... ilaçlamayı düşünüyorum aracın içinedemı koysam motorun oldugu yere ilaç...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 22, 2011, 18:37:02 »
servisten şüpelenmiştim servisteki arkadaş bunu koparan kesen olsa milli servete zarardır diyo olmaz böle bir şey direk fare dedin bende şaşırdım fare mi dadandı artık...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Şubat 22, 2011, 19:13:45 »
 :D ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 22, 2011, 19:25:30 »
mehmet bey büyük geçmiş olsun inanın 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 22, 2011, 21:30:58 »
abi bunlar böyle üste çıkmanın bir yolunu buluyorlar
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #30 : Şubat 22, 2011, 22:08:13 »
Çok geçmiş olsun. aynı derdin biraz büyüğü benim başımda var. fare değil ama kedi :))
bikaç gün önce benim aracın motorunada kedi girip yatmıştı. havalar soğuk herhalde motorun sıcağında yatmak hoşuna gidiyor sanırım. işe giderken önce kaputu açıp kontrol ediyorum ama son 2 gündür yok sanrım vazgeçti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 22, 2011, 22:26:12 »
arkadaşlar bugun servise gittim arabama fare girmiş kemir miş hortumu kaput mukavvasını servis öle değince güldüm çok şaşırdım daha oncekı aracım da böle bir şey olmamıştı ama kablolarını falan yiyen ler varmış...dikkatli olun arkadaşlar arabam garajda ve açık  daha önce böle başına gelen bir durum varsa çözümleriniz yorumlarınız bekliyorum ... ilaçlamayı düşünüyorum aracın içinedemı koysam motorun oldugu yere ilaç...
farelerin tesisat parçaladığını çok duydum ama hortum kopardığını ilk defa duyuyorum. zaten farenin kopardığı hortumla yankeski bıçak vs ile kesilen hortum belli olur. bi inceleyin bakalım, fare gevmesi gibimi...

fare konusunda küçük bi önerim var, ultrasonik fare kovucular var, arabaya bi tane atabilirsin, özelli,kle kaputun altına at ki tesisata falan yaklaşamasın, havalandırma deliğine de yakın olursa içeri de giremezler...

http://www.akgenelektronik.com/

fikir verir...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 23, 2011, 00:09:19 »
Ben fare yüzünden mahalle değiştirmiş adamım ya fare demeyin bana.......Adişerefsiz hayvan köpeğimin ölmesine sebep oldu.en garip olanı ise 4 katta nasıl geldi....

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 23, 2011, 00:23:16 »
çokgeçmiş olsun, böylesini de ilk defa duydum...
fare akıllı hayvanmış, kötü arabayı kemirmiyo namıssızlar...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 23, 2011, 00:47:38 »
sonuç ne oldu servismi değiştirdi siz mi ödediniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Şubat 23, 2011, 01:18:09 »
arkadaşlar benım de kırk yıl dusunsem aklıma gelmez yan komsunun bahcesınde bır suru kedı var 10-15 tane kedılerde gelıyor arabaya ama demek fare buyuk korktu :D kediler artık bi garajın etrafını ilaçlıycam fare koruyucu için ultrasonik bi araştırayım. servis 90 tl dedi işçilik dahil komple hortuma arkadaşlar pahalı geldi sonra içerden bi abi akşam üstü gel ben 40 tl ye değiştiririm dedi ama sadece kopuk olan yeri ek yapıcak   bana yıne pahalı geldi gittim hortum aldım sonra ıkı ucuna baglamak ıcın plastık bırlestırıcı aldım kestım uclarını taktım sonuç 5 tl işçilik dahil kendım yaptım :D  arkadaşlar dikkat edin servisteki arkadaşlar ucuz kurtulmusun komple tesisatı yıyenler varmıs kokusunamı gelıyor yenı oldugu ıcın artık bılmıyorum motorun ustundede lekeler var ve hortumda diş izleri var lağam faresi değilmiş.fındık faresi de değil başka bi cins ama fare işini profösyonel yapıyor girmiş kemirmiş hortumu mukavayıda kemırmıs bıde aralatmıs  gitmiş bayılıyorlarmıs onlara eşeklerde yıyor ya anadolları o hesap ucuz kurtulduk gibi şimdilik havalar soguk sıcak dıyede geliyorlarmı artık bilmiyorum ıcıne arabanın koyacam ılac huylandırdı bir kere beni.birde farenin salyaları da asitliymiş yakıyormus servisten söylediler... baş belaları.arkadaşlar dikkat edin sizde araca bınmeden ıcındeyken sallayın bı kontagı bır ıkı kere acıp kapatın sesıne kedı fare varsa belkı cıkar ...saygılar teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Şubat 23, 2011, 01:28:05 »
ultrasonic fare koruyucular güzel fakat araba için olanı bulamadım fakat 12v ve 9 v aralıgından calısabılen ler var dewamlıda aküye takılı olursa sarjını bitirir  eve taksam garajada faydası olurmu 400 m2 alanı etkılıyormus aslında pilli olanı olsa güzel olur :)eğer taktıran bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 23, 2011, 02:15:44 »
farelerin tesisat parçaladığını çok duydum ama hortum kopardığını ilk defa duyuyorum. zaten farenin kopardığı hortumla yankeski bıçak vs ile kesilen hortum belli olur. bi inceleyin bakalım, fare gevmesi gibimi...

fare konusunda küçük bi önerim var, ultrasonik fare kovucular var, arabaya bi tane atabilirsin, özelli,kle kaputun altına at ki tesisata falan yaklaşamasın, havalandırma deliğine de yakın olursa içeri de giremezler...

http://www.akgenelektronik.com/

fikir verir...
bu sitede altlara doğru inersen tarla ve bahçe için pilli olanları var. ayrıca sorunu kendiniz ucuza halletmiş olmanıza çok sevindim. en büyük sıkıntınız bu olsun...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 23, 2011, 02:24:29 »
ultrasonic fare koruyucular güzel fakat araba için olanı bulamadım fakat 12v ve 9 v aralıgından calısabılen ler var devamlıda aküye takılı olursa sarjını bitirir  eve taksam garajada faydası olurmu 400 m2 alanı etkılıyormus aslında pilli olanı olsa güzel olur :)eğer taktıran bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
garaj dediğin kapalı mı açık mı? açık garajsa sokak aydınlatmasından enerji alıp aydınlatma direğine asabilirsin, çalınmaması için direk üstü kilitli kutu bile tasarlanabilir, yeterki arabaya bişey olmasın.

farenin verdiği zararı kasko karşılarmı merak ettim, yarın acenteme bi saroyım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Şubat 23, 2011, 14:02:26 »
murat bey teşekkürler artık evin içine bi yere ayarlayıp takıcam araştırmalarım devam ediyor böylelikte evde olan haşarelerden de kurtulmuş olurum ben sordum kasko hortum için değiştirmez dediler fakat fare tesisatını yediği zaman kasko ile yaptırabiliyormuşun ... ben gerek görmediğim için uğraşmadım tesisat ta bi sıkıntı olmadı çok şükür şimdilik... sen bi acentana sor bende merak ettim bilgimiz olsun saygılar...