0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi diyetteyim 3ay once 106ydım. simdi 98 yemeye değil kaynaymasına gidiyorum sırf
Senin babanın yaşı kaç Ercüüüü Nam konusunda Ankaranın bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum.Organizasyon konusuna gelecek olursak bir şeyler yapmaya gayret gösteririm. Ağlasan yine iyi.Bence feryadı figanı basmalısın Mehmet.Metin bey'inde dediği gibi yaz geliyor ki senin oralara daha erkenden geliyor.Hemen bi'bakıma almalısın kendini.80'e düşsen uygundur diye düşünüyorum...
Ankarada piknik cumartesi olsun lutfen. gelmeyi cok istoyorum. pazar olursa dersanem var gelemem.mehmet abi bende 98 im
ÖZCAN @ spor salonuna yazılmam lazım biran önce,göbüş ben gidiyorum diyor SEÇKİN @ 100 ler klübüne girmeyelim kardeşim
Senin babanın yaşı kaç Ercüüüü
48 yaşında
Anlayışla karşıla erci bizimki 44 yaşında ama bazen virajlara 3.viteste devir 1000de giriyo
oda bir yaşam ve sürüş tarzı ercü yokuş aşşağı salıyorsa boşta birşey diyemem adam bana 48yıl yetiyor demektir
allah bereket versin işte
ben sakin adam olcam ya.. artık gaza gelmek yok, 3 kornadan sonra vites büyütüp düşük devir devam etcem.. yazık rollama..
Hah işte bende onu demeye çalışıyordum
tabi 9 beygirde az değil Geç kaldın alperen abi türkay abi artık sakin olcakmış ama yinede dayanamaz diye düşünüyorum
dediğin gibi bana belli olmaz ama tüpten sonra hep sakin kullandım..ekonomi yapmak güzelmiş
demekki neymiş bizi spor salonu paklar
Evdede yapılır Ki zaten evde ilk antremanları yapın spor salonuna gidio birden yüklenirseniz yandınız su bile içmek işkence gelir.Mesela şınavla başlayabilirsiniz ilk baş 25 sonrtra 30-35 sonra 40 civarında arttırırak olabilir mekik zaten önemli onu ne kadar çekebiliyorsanız çekin ama bir sonraki gün gülemeyebilirsiniz uyarmadı demeyin İp atlamak zaten iyi bişi ama müstakil evi veya 1. katta oturanlar için avantaj diğer kişiler için dezavantajlardan biri
ben evin içinde ip atlasam nolur acaba
Göbek eritmeye niyeti olan baylara tavsiyeler: 1- Glisemik indeks denen bişey var. Bunu araştırın ve glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden uzak durun. Şeker, nişasta, beyaz ekmek, pirinç ve patates başta geliyor ama kayısı ve havuç gibi beklenmedik şeylerin de hiç masum olmadıklarını görüyorsunuz.2- Uzun süreli hafif egzersiz erkeklerde yeterli olmuyor. Kısa süreli, fakat kaslara iyi yüklenen egzersizle de destekleyin.3- Fito-östrojenlerden uzak durmaya çalışın: Bunlar yiyeceklerden gelen ve östrojen (kadınlık hormonu) etkisi gösteren maddelerdir. Kadınlar için bazen iyi olabilir (parlak saçlar, diri göğüsler..) ama erkeklerdeki etkisi yıkıcıdır. Tamamen hayatınızdan çıkaramayacağınız kadar yaygındırlar ama tehlikeli dozlar içerenlerini az kullanmakta yarar var.Örnek: Meyan kökü (kullanmadığınızı sanıyorsunuz di mi.. : ) ), Soya, Keten tohumu bunlardan birkaçı- Soya nedense hep sağlıklı gıda sanılır.. Erkeklerde pek iyi değildir. Soya Sosunu ise bayanların bile yememesi lazım. Kanserojendir... Dikkat edin neredeyse bütün işlenmiş et ürünlerinde (sosis, salam ve ısıl işlem görmüş ucuz "sucuklar"..) soya var.4- Testosteron seviyenizi (ayarında) yükseltmek orta yaş ve üzeri erkeklerde yararlıdır.Çinko takviyesi yapın. Magnezyum takviyesi yapın. Maydonoz, kereviz, deniz ürünleri tavsiye olunur.. Ayrıca kasları zorlayan egzersizler de vücudun testosteron seviyesini arttırır. Testosteron demek çok kas az yağ demek..Bunlara dikkat etmeden sadece az yemekle ve bisiklete falan binmekle boşa kürek çekersiniz..Hekim - diyetisyen - fizyoterapist vs. arkadaşlar daha detaylı ve güvenilir bilgi verirlerse ben de mutluluk duyarım.. Ben bildiklerimi aktardım. Mesleğimiz değildir.. Hata yaptıysak affola...
Baban çok erken emekli olmuş Ercü....