Gönderen Konu: YAV BU TOYOTACILARIN HEPSİ GÖBEKLİMİ :)  (Okunma sayısı 11988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: YAV BU TOYOTACILARIN HEPSİ GÖBEKLİMİ :)
« Yanıtla #140 : Şubat 24, 2011, 08:50:09 »
Abi diyetteyim 3ay once 106ydım. simdi 98 :) yemeye değil kaynaymasına gidiyorum sırf :)
Tamam o zaman :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Şubat 24, 2011, 08:50:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #141 : Şubat 24, 2011, 08:58:13 »
:wacko: :wacko: :wacko: Senin babanın yaşı kaç Ercüüüü   Nam konusunda Ankaranın bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum.Organizasyon konusuna gelecek olursak bir şeyler yapmaya gayret gösteririm.
   Ağlasan yine iyi.Bence feryadı figanı basmalısın Mehmet.Metin bey'inde dediği gibi yaz geliyor ki senin oralara daha erkenden geliyor.Hemen bi'bakıma almalısın kendini.80'e düşsen uygundur diye düşünüyorum...

ÖZCAN @ spor salonuna yazılmam lazım  biran önce,göbüş ben gidiyorum diyor :)
SEÇKİN @ 100 ler klübüne girmeyelim kardeşim :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Şubat 24, 2011, 09:14:07 »
mehmet abi yeni çıktım 100 ler kulübünden girmeye de niyetim yok hiç :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Şubat 24, 2011, 10:13:24 »
Ankarada piknik cumartesi olsun lutfen. gelmeyi cok istoyorum. pazar olursa dersanem var gelemem.
mehmet abi bende 98 im :D
   Aklımın bir kenarına not alıyorum bunu Seçkin.
ÖZCAN @ spor salonuna yazılmam lazım  biran önce,göbüş ben gidiyorum diyor :) SEÇKİN @ 100 ler klübüne girmeyelim kardeşim :)
   Bendemi yazılsam ne...Kilomda sorun yok ama göbek öyleeece kala kaldı.Aksesuar gibi duruyor meret :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Şubat 24, 2011, 14:49:01 »
:wacko: :wacko: :wacko: Senin babanın yaşı kaç Ercüüüü   

48 yaşında :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Şubat 24, 2011, 15:06:41 »

Anlayışla karşıla erci bizimki 44 yaşında ama bazen virajlara 3.viteste devir 1000de giriyo :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Şubat 24, 2011, 15:12:18 »
Anlayışla karşıla erci bizimki 44 yaşında ama bazen virajlara 3.viteste devir 1000de giriyo :D :D

yok okadar değil yahu :D Viteslerle arası iyi :D mesela uzun yolda boş vitesi 6. vites olarak kullanıp ekonomi yapıyo ne diyosun :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Şubat 24, 2011, 15:17:02 »
oda bir yaşam ve sürüş tarzı ercü yokuş aşşağı salıyorsa boşta birşey diyemem :D adam bana 48yıl yetiyor demektir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Şubat 24, 2011, 15:20:50 »
benim babam 49 yaşında ve redline yapıyo :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Şubat 24, 2011, 15:27:11 »
oda bir yaşam ve sürüş tarzı ercü yokuş aşşağı salıyorsa boşta birşey diyemem :D adam bana 48yıl yetiyor demektir :D

yokuş aşağıya 130a kadar salıyo sonra 5e takıp kompresyonla sabitliyo bu sırada zaten benzin yakmıyo araba :D :D  6 senede kaptım bütün ekonomi hilelerini :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #150 : Şubat 24, 2011, 15:30:47 »
allah bereket versin işte :)
tabi 9 beygirde  az değil :)

ben sakin adam olcam ya.. artık gaza gelmek yok, 3 kornadan sonra vites büyütüp düşük devir devam etcem.. yazık rollama..
Hah işte bende onu demeye çalışıyordum :D

Geç kaldın alperen abi türkay abi artık sakin olcakmış :D ama yinede dayanamaz diye düşünüyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Şubat 24, 2011, 17:22:06 »
tabi 9 beygirde  az değil :)

Geç kaldın alperen abi türkay abi artık sakin olcakmış :D ama yinede dayanamaz diye düşünüyorum :D

dediğin gibi bana belli olmaz :D ama tüpten sonra hep sakin kullandım..ekonomi yapmak güzelmiş :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Şubat 24, 2011, 18:01:10 »
Göbek eritmeye niyeti olan baylara tavsiyeler:

1- Glisemik indeks denen bişey var. Bunu araştırın ve glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden uzak durun. Şeker, nişasta, beyaz ekmek, pirinç ve patates başta geliyor ama kayısı ve havuç gibi beklenmedik şeylerin de hiç masum olmadıklarını görüyorsunuz.
2- Uzun süreli hafif egzersiz erkeklerde yeterli olmuyor. Kısa süreli, fakat kaslara iyi yüklenen egzersizle de destekleyin.
3- Fito-östrojenlerden uzak durmaya çalışın: Bunlar yiyeceklerden gelen ve östrojen (kadınlık hormonu)  etkisi gösteren maddelerdir. Kadınlar için bazen iyi olabilir (parlak saçlar, diri göğüsler..) ama erkeklerdeki etkisi yıkıcıdır. Tamamen hayatınızdan çıkaramayacağınız kadar yaygındırlar ama tehlikeli dozlar içerenlerini az kullanmakta yarar var.
Örnek: Meyan kökü (kullanmadığınızı sanıyorsunuz di mi.. : ) ), Soya, Keten tohumu bunlardan birkaçı
- Soya nedense hep sağlıklı gıda sanılır..  Erkeklerde pek iyi değildir. Soya Sosunu ise bayanların bile yememesi lazım. Kanserojendir... Dikkat edin neredeyse bütün işlenmiş et ürünlerinde (sosis, salam ve ısıl işlem görmüş ucuz "sucuklar"..) soya var.
4- Testosteron seviyenizi (ayarında) yükseltmek orta yaş ve üzeri erkeklerde yararlıdır.
Çinko takviyesi yapın. Magnezyum takviyesi yapın. Maydonoz, kereviz, deniz ürünleri tavsiye olunur.. Ayrıca kasları zorlayan egzersizler de vücudun testosteron seviyesini arttırır. Testosteron demek çok kas az yağ demek..

Bunlara dikkat etmeden sadece az yemekle ve bisiklete falan binmekle boşa kürek çekersiniz..

Hekim - diyetisyen - fizyoterapist vs. arkadaşlar daha detaylı ve güvenilir bilgi verirlerse ben de mutluluk duyarım.. Ben bildiklerimi aktardım. Mesleğimiz değildir.. Hata yaptıysak affola...

Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #153 : Şubat 24, 2011, 18:10:24 »
demekki neymiş bizi spor salonu paklar :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #154 : Şubat 24, 2011, 18:21:34 »
dediğin gibi bana belli olmaz :D ama tüpten sonra hep sakin kullandım..ekonomi yapmak güzelmiş :D
hep mi :D doğrudur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Şubat 24, 2011, 18:41:57 »
demekki neymiş bizi spor salonu paklar :)

Evdede yapılır :) Ki zaten evde ilk antremanları yapın spor salonuna gidio birden yüklenirseniz yandınız su bile içmek işkence gelir.

Mesela şınavla başlayabilirsiniz ilk baş 25 sonrtra 30-35 sonra 40 civarında arttırırak olabilir mekik zaten önemli onu ne kadar çekebiliyorsanız çekin ama bir sonraki gün gülemeyebilirsiniz uyarmadı demeyin :D İp atlamak zaten iyi bişi ama müstakil evi veya 1. katta oturanlar için avantaj diğer kişiler için dezavantajlardan biri :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Şubat 24, 2011, 19:06:29 »
Evdede yapılır :) Ki zaten evde ilk antremanları yapın spor salonuna gidio birden yüklenirseniz yandınız su bile içmek işkence gelir.

Mesela şınavla başlayabilirsiniz ilk baş 25 sonrtra 30-35 sonra 40 civarında arttırırak olabilir mekik zaten önemli onu ne kadar çekebiliyorsanız çekin ama bir sonraki gün gülemeyebilirsiniz uyarmadı demeyin :D İp atlamak zaten iyi bişi ama müstakil evi veya 1. katta oturanlar için avantaj diğer kişiler için dezavantajlardan biri :)
ben evin içinde ip atlasam nolur acaba :islik:
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Şubat 24, 2011, 19:07:37 »
ben evin içinde ip atlasam nolur acaba :islik:

BAAAM!!! BAAAM !!! BAAM !!! :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Şubat 24, 2011, 23:45:22 »
   Baban çok erken emekli olmuş Ercü....
Göbek eritmeye niyeti olan baylara tavsiyeler:

1- Glisemik indeks denen bişey var. Bunu araştırın ve glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden uzak durun. Şeker, nişasta, beyaz ekmek, pirinç ve patates başta geliyor ama kayısı ve havuç gibi beklenmedik şeylerin de hiç masum olmadıklarını görüyorsunuz.
2- Uzun süreli hafif egzersiz erkeklerde yeterli olmuyor. Kısa süreli, fakat kaslara iyi yüklenen egzersizle de destekleyin.
3- Fito-östrojenlerden uzak durmaya çalışın: Bunlar yiyeceklerden gelen ve östrojen (kadınlık hormonu)  etkisi gösteren maddelerdir. Kadınlar için bazen iyi olabilir (parlak saçlar, diri göğüsler..) ama erkeklerdeki etkisi yıkıcıdır. Tamamen hayatınızdan çıkaramayacağınız kadar yaygındırlar ama tehlikeli dozlar içerenlerini az kullanmakta yarar var.
Örnek: Meyan kökü (kullanmadığınızı sanıyorsunuz di mi.. : ) ), Soya, Keten tohumu bunlardan birkaçı
- Soya nedense hep sağlıklı gıda sanılır..  Erkeklerde pek iyi değildir. Soya Sosunu ise bayanların bile yememesi lazım. Kanserojendir... Dikkat edin neredeyse bütün işlenmiş et ürünlerinde (sosis, salam ve ısıl işlem görmüş ucuz "sucuklar"..) soya var.
4- Testosteron seviyenizi (ayarında) yükseltmek orta yaş ve üzeri erkeklerde yararlıdır.
Çinko takviyesi yapın. Magnezyum takviyesi yapın. Maydonoz, kereviz, deniz ürünleri tavsiye olunur.. Ayrıca kasları zorlayan egzersizler de vücudun testosteron seviyesini arttırır. Testosteron demek çok kas az yağ demek..

Bunlara dikkat etmeden sadece az yemekle ve bisiklete falan binmekle boşa kürek çekersiniz..

Hekim - diyetisyen - fizyoterapist vs. arkadaşlar daha detaylı ve güvenilir bilgi verirlerse ben de mutluluk duyarım.. Ben bildiklerimi aktardım. Mesleğimiz değildir.. Hata yaptıysak affola...
   Ahmet bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Yazdıklarınız üzerine bir araştırma yapayım.Bakalım ne tür yiyecekler karşıma çıkacak...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Şubat 25, 2011, 00:02:36 »
   Baban çok erken emekli olmuş Ercü....

Evet baya erken emekli oldu :) 40 yaşında :)