0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben sakin adam olcam ya.. artık gaza gelmek yok, 3 kornadan sonra vites büyütüp düşük devir devam etcem.. yazık rollama..
yav kurt sürüsü dedin de eti nasıl olur acaba mangalda falan )
Sert, hafif ekşimsi, tuz oranı yüksek ama lezzet olarak güzel. Sadece mangalda tavsiye ederim zaten. Hemen orada yakıp pişirip yiyeceksin. Çok tutup bekletmeyeceksin. Haşlamaya kalkmayacaksın. Sadece mangal.
Hayatta kalma eğitimi alırken yemediğin halt kalmıyor Ercüment cim. Gerçekten çok farklı türlerde şeyler yiyorsun. Ama hayır kurt falan yemedim tabiki Hayatta kalma eğitiminin bir faydası da bu. Oltayı atarsın sazan gelir yersin çiğ çiğ Su içindeki resmin de ayrı bir ironi kattı hani olaya ancak bir buluşma yaparsak hikayelerimi anlatırım hayatta kalma ile ilgili. Ancak yemekli buluşmada anlatmam mideler kaldırmayabilir
dörtnalda bi mangal yapalım demiştim sadık ve burak ustalarla hava biraz ısınsın ayarlayalım o işi.. erdemle bi konuşup organizasyonu ayarlamalı
Ercümentcim eskişehire gelirsem eğer görüşürüz anlatırım sana Ankaraya gelirsen de haberim olsun. Türk işi Suşi olayına gireriz Mangala dönecek olursak eğer. Nerede ve ne zaman arkadaşlar? Ayıptır söylemesi iki akşam önce ben yaptım bir mangal ziyafeti ama çabuk özlüyor insan Bir de tenekede tavuk olayını tavsiye ederim. Mutlaka deneyin
Çiğ çiğ sazan varsa gelirim en çok istediğim şeylerden biri o
Bir tabak daha eklersiniz artık Mangalın havayla ne alakası var Türkaycım? Hele karlar içinde mangalda sucuğun yerini tutan başka bir şey daha var mı? Kızılcahamam da soğuk su parkında olacaktık şimdi peh peh.... Hepimizin göbekler bağırıyor di mi şimdi gidelim gidelim diyeee Pardon hemen geliyorum. Klavye salya oldu da
Mutlaka görüşelim Türk işi suşi süper olur
ercü senin babanda asker.Barış abini rahatsız etme.Git baban anlatsın sana hikayelerini
Süper olur mu bilmem ama kafiyeli oldu hakikaten isim hakkını alalım hemen, ola ki türk işi suşiyi yaptık sana bana birşey olmadı, ticaretine girersek bu isim hoş kaptırmayalım
ercü senin babanda asker.Barış abini rahatsız etme.Git baban anlatsın sana hikayelerini Geçen ki piknik için Soğuk suyu önerdim ama kimse dikkate bile almadı Barış bey Bölgeye hakim en yüksek tepede,karlar içinde bir mangal süper olurdu.Gerçi park alanını bırakın bütün yerler dolup taşmıştı piknikçilerden.Hatta o gün eskort eşliğinde,korumalar eşliğinde,kim olduklarını bilemediğim kelli-felli bir aile gelmişti...Siz bir hafta sonu gelin K.Hamam'a gideriz Soğuksu'ya Eğrekkaya barajına falan...
Yahu babam vietnamda astsubay değildiki :lol:Bi deneyelim bakalım Hatta buraya 40km uzakta canlı alabalık tesisi var alırız 2 dene deneriz abicim Bisikletle gitmek süper oluyo
Yahu babam vietnamda astsubay değildiki
kesinlikle harika olur bizi görmüşsün orada sen kelli ben, felli oğlan, hanım arada gözükmüyor zaten (Allah'ım bu gün ne kadar kafiyeli şeyler yazıyorum hayır olsun inşallah) Biz geçen ay gitmiştik kar falan yoktu şöyle toplasan 20 metrekarelik bir alanda buzlaşmaya yüz tutmuş bir kar kümesi vardı orada oğlanı avuttuk ama son yağışlardan sonra iyi toplamıştır sanırım.Yapalım gerçekten öyle bir organizasyon spesyal olarak türk işi suşi ve tenekede tavuk var