0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz de 1. Dünya Harbinde tatbik etmiştik bu malumatı. O zamandan bu zamana köreldi bilgiler. Hatırlayabildiğim kadarıyla aksettirmeye çalışacağım efendim 40 Km alabalık tesisi ve bisiklet ahh evladım ben artık yaşlı bir adamım eşlik ederim ama ancak bisikletin arkasında da oturacak yer varsa
Bu eğitimden bütün rütbeli askerler geçer.Bazıları hariç bir tek vatani görevini yapanlar görmez bu eğitimi.Bandoda bir arkadaşım vardı.Turgay.Açlıktan ölmek üzereyken bir inek bulduk.Son anda köylü bize yiyecek bir şeyler vererek ineğini kurtarabilmişti. Ercü senin baban havacımıydı?
Ercü 2007 Mayıs -2008 mayısı tarihleri arasında babanla Asb ordu evine gelmişmiydin hiç?
ankarada olmak vardı yaa 17 ayım geçi muhafız alayında,bi sevememiştim ankarayı.özenir oldum sayenizde
bu arada boşuna göbekli değiliz ağzının tadını biliyor herkez.hepimiz toyota gibiyiz )
Ercüment hiç çaktırmıyorsun sen de yahu. Canım kardeşim meslektaşıma da selamlarımı saygılarımı ilet lütfen Özcan bey gerçekten güzel bir organizasyon yapıp TCT Ankara nın namını tekrar kulübe hatırlatmak lazım.
yanlız benim göbek amerikan corolla tamponu gibi oldu
98 olmuşum ya yoksa ağlasammı
Yaz yaklaşıyor valla bakıma başladım, (1 kilo vermişim) Kışın neyse kıyafetler kapatıyorda yazın göbek hakkaten olmuyor yav . Asteriks havasına giriyorum sonra, kötü bir his
Valla babam 2003de emekli oldu ama mutlaka gelmişimdir
Özcan bey gerçekten güzel bir organizasyon yapıp TCT Ankara nın namını tekrar kulübe hatırlatmak lazım.
Ankarada piknik cumartesi olsun lutfen. gelmeyi cok istoyorum. pazar olursa dersanem var gelemem.mehmet abi bende 98 im