0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı uğurlu olsun
Alana da, satana da hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun abi yeni arabayı merakla bekliyoruz : ))))
Hayırlı olsun özcan abı sorması ayıp yenı corolla ne renk
+1 Ayrıca gözün aydın Özcan Abi
Özcan İnşallah alanda sana dua eder zira bu beklenti meselesi bize teneke gelen ona şahmeran gelir bakarsın.Suriye hatay filan dikkatimi çekti.Nedir olay ? İhracat filanmı yapıyorsunuz yoksa orada akraba filan mı var ?
pug kimseye tavsiye etmem bi arkadaşım sıfır 207 aldı 70km'de sattı
Vallahi Sefa bey arabayı aldık biniyoruz ama ben hala Uçan Teneke'yi sattığıma inanamıyorum
hayırlı olsun, bende duyunca çok şaşırdım 70km'de araba yolda kalır mı? (benzin varmış arabada)
renault ve fiat daha iyi puan almış :s fiat veya renault alacağıma peugeot alırım diye düşünürdüm ama bu sıralama düşüncemi tamamı ile değiştirdi peugeot dan dahada soğudum
Yav Özcan, uçan teneke diyorsun ama biraz haksızlık ediyorsun 206'ya, üşenmedim gittim Euro NCAP'in web sayfasına, tek tek B sınıfı arabaların test sonuçlarına baktım. Baz olarak da 2000 yılını aldım. 2000 yılı test sonuçlarına göre sıralama şu şekilde:1- Toyota Yaris29 puan - 4 yıldız2- VW Polo Renault Clio Skoda Fabia Fiat Punto26 puan, 4 yıldız3- Peugeot 20625 puan, 4 yıldız4- Opel Corsa18 puan, 3 yıldız5- Ford Fiesta17 puan, 3 yıldız
Bu pejo aleytarlığı yurdumu çol sarmış.