0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun özcan...
Biz Toyota'nın para ile tuttuğu kişileriz.Öyle durduk yer diğer markalara çamur atar dururuz Özdem bey
ben Honda'cıyım
Özdem Bey, biraz daha "sense of humour" lütfen Özcan arkadaşımızın size tariz sanatıyla cevap vermiştir [/codHakkı Bey 'biraz daha' ile başlayan cümlenizi ilk önce Özcan Bey'in yazdığına atıfta bulunmanız gerekirdi. Benim yazdığıma değil.
Özdem Bey, biraz daha "sense of humour" lütfen Özcan arkadaşımızın size tariz sanatıyla cevap vermiştir
Türkçe meali: dalga geçiyorlar seninle Özdem bey
Özdem Bey, Özcan arkadaşımız size esprili bir cevap vermiş zaten, ona bu açıdan bir şey diyemem ki. Mesela siz de "Hayırlı işler, arabayı değiştirdiğinize göre bayağıkazançlı bir işmiş, nasıl başvurabilirim bu işe?" deseydiniz, daha uygun olurdu bence
hakkı hocam sen yarisi sattın mı? ben mi yanlış hatırlıyorum?
Satmadım ama bu gidişle satacağım Muhammet Hocam. Mart ayında satamam, biraz işlerim var ama Nisan ayına çıkarsak inşallah durumu ciddi olarak değerlendireceğim.
Bu ne demek şimdi.Anlayamadım.
Özdem bey konuyu uzatma derdinde değilim ama kullanıpta memnun kalmadığım bir araba var ortada.Bende bu memnuniyetsizliğimi dile getirmişim.Sizde sanki Peugeot'un sahibiymişsiniz gibi "Bu pejo aleytarlığı yurdumu çol sarmış." diye üzerinize alınır gibi yorumda bulunmuşsunuz.Size bir şey diyen oldumu? Olmadı. Arkadaşlara sorarım bugüne kadar;- A4'ten şikayet ettim mi?- Crafter'dan şikayet ettim mi?- 2003 Corolla'mdan şikayet ettim mi? Bende yazdığınıza istinaden şaka içermeyen öyle bir mesaj yazdım.Hepi bu kadar.Ama bu tavrınızı görünce,sanalda değilde canlı canlı sohbet etmiş olsaydık,elinize sopa almış dövmeyede kalkmıştınız.Size saygılarımı sunar iyi günler dilerim... Kemal abi yaptığın her şakaya güldüm geçtim ama buna aynı şeyi yapamayacağım.Seni kınıyorum Kemal abi.Tanımadığım bilmediğim bir insan için neden dalga geçeyim ki? Bugüne kadar öyle bir niyetim hiç olmadı aslada olmayacak