0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.8 MMT Verso ile aranıza katıldım. Bu başlık altından bilgi paylaşımı yapabilir miyiz, yoksa yeni bir konu mu açalım?Ayrıca çetin bey LPG hakkındaki görüşleriniz nedir? Ben uzun yolda kullandım benzinle gaz arasında bir fark göremedim. Hesaplarıma göre km ye ise 22 kuruş yaktı (ort 140 km/s hızda). Şehir içi hesaplamadım ama 250 civarı olur sanırım.
Lpg ? Simit tank dışarıda olduğu için izin verilmiyor felan denilmiş. Aracınız hayırlı olsun Çetin Bey. LPG tankı stepnenin yerine takılıyor. Biliyorsunuz Stepne dışarıda . O yüzden tankın dışına koruma sacı monte ediliyor. Hiç bir sorun yok. Ben 27 aralık 2010 tarihinde aracı muayeneden geçirerek ruhsata işlettim. Önemli olan bu muhafaza sacı ile birlikte tankın yerden yüksekliğinin en az 22 cm olması. Sizin aracınız bunu rahatlıkla karşılıyor zaten. Benim aracım 1.6 olmasına rağmen LPG de hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Forumlarda aracın benzindemi yada gazdamı olduğu dahi anlaşılmıyor falan deniyor. Açıkçası çok az bir miktar fark hissediliyor. (ama ihmal edilebilecek seviyede çok az) Sizin aracınızın 1.8 motor hacmine sahip, benzinin fiyatı malum ve Toyotaların LPG sistemine uyumunu göz önüne alındığında bence rahat olun ve hiç vakit kaybetmeyin iyi bir marka ve usta bulup LPG ye geçiş yapın. Saygılar.
hayırlı olsun, sanırım bahsettiğin aracı aldın ?
1.99 a lpg nereden aldınız ankarada acaba? Ben aygazdan alıyorum 2,41 tl
1.8 otomatik verso kullananlara bir sorum olacaktı. Aracın çalıştırma düğmesine basınca hemen çalışıyor yani diğer araçlar gibi kontak açma yok. Şİmdi burada sorun yok ancak aracı kapatınca radyo hemen kapanıyor ve araçta beklemek zorunda olduğumda araç çalışmadan radyo da çalışmıyor.Aynı zamanda araç kapalıyken acık olan camlar da kapanmıyor. Bir de Aracın kapısında anahtar deliği var, malum araç kumandadan açılıyor bu deliğe gerek kalmıyor. Anahtarım ise sadece dikdörtgen bir plastik. Bunun içinde anahtar da var mı?