Gönderen Konu: Öğrenciye Araba ??  (Okunma sayısı 6277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Öğrenciye Araba ??
« : Şubat 14, 2011, 16:07:09 »
Konuyu bir an nereye açacağımı bilemedim o yüzden sohbet bölümüne açtım yanlışlık olduysa affola ...

Sevgili TCT üyeleri şu sıralar aslında önümüzdeki hafta içerisinde kendisi abim olan Samsun ilimizde veterinerlik okuyan şahs-ı muhterem ile bendenize (1buçuk yıl o kullanacak sonra ben alacağım) araba bakılacak seçenekler arasında e30 kasa bmw e36 kasa bmw efsane kasa corolla (xei-xli-gli) veya honda civic benzeri araçlar bakmaktayız önerilerinize de açığım tabi marka-model konusunda sizin de çevrenizde temiz diyebileceğiniz araçlar var ise paylaşırsanız da çok memnun olurum çıkabileceğimiz maksium rakam 13 bin tl civarı... Şimdiden teşekkürler...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Toyota Club Türkiye

Öğrenciye Araba ??
« : Şubat 14, 2011, 16:07:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: Öğrenciye Araba ??
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2011, 16:08:40 »
Valla hiç düşünmeden e30 derim yan yan :)
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2011, 16:10:39 »
Valla hiç düşünmeden e30 derim yan yan :)
Abi ben buldum bi tane 316i motorda is bodykit fln çok güzel bir araç tertemiz ama çekimser yaklaştılar bizimkiler o açıdan askıya alındı gibi o araç  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2011, 16:11:40 »
hiç düşünmeden civic hatchback 1.4is derim. tabi sürat istiyorsan e30 325
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2011, 16:19:47 »
hiç düşünmeden civic hatchback 1.4is derim. tabi sürat istiyorsan e30 325
kesinlikle.
berkay aldı gayet memnun
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2011, 17:13:14 »
2004 senesinde 90 model m40 motorlu e30 316i kullandım depo şamandırası bozuktu yenisi 300 tl ydi baskı balata 350 tlydi hemen elden çıkarttık. kullanması çok zevkli ama şu an için bilmiyorum parça fiyatlarını.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2011, 17:32:47 »
Abi ben buldum bi tane 316i motorda is bodykit fln çok güzel bir araç tertemiz ama çekimser yaklaştılar bizimkiler o açıdan askıya alındı gibi o araç  :wacko:

bmw parça bakımından pahalı olduğu için ailen yanaşmamıştır ama şahsen kendi param olsa şuan gözümü kırpmadan alırım ama 106 gti düşün derim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 14, 2011, 17:36:42 »
e30 BMW çok masraf çıkartır, şöyle masrafsız bişey olsun iyi de gitsin diyorsan en güzeli Honda Civic ;)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 14, 2011, 17:59:24 »
bmw parça bakımından pahalı olduğu için ailen yanaşmamıştır ama şahsen kendi param olsa şuan gözümü kırpmadan alırım ama 106 gti düşün derim :)

pug'a ailecek sıcak bakmıyoruz ben dahil :D e30 kasa içinse ben aracı aslında çok beğendim tertemiz bir alette buldum ama aracı foto.da bornout yaparken gördükleri için pek yanaşmadılar içimdeki ses bana e30-e36 diyo abim efsane kasa diyor civiclere bakıyoruz temiz oynanmamış bulmak zor oluyor vallahi arada derede kaldım  :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2011, 21:04:11 »
Bence pug 106 yada 306 hb'de olabilir helekı pug 106 Quiksilver olursa tadından yenmez :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2011, 21:31:27 »
Bence pug 106 yada 306 hb'de olabilir helekı pug 106 Quiksilver olursa tadından yenmez :D

Abilerim oldum olası sevmiyorum pug'ları abim de sevmez bir nebze ortak alınıyo diyebilirim o açıdan büyük ihtimal japon olucak çok zorlarsak da bmw olur ama bakalım hondalara çevirdik yüzümüzü efsane kasa veya civic olucak bu gidişte ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 14, 2011, 22:37:14 »
Samsun için şunu diyebilirim rampası çok olduğu için 1.6 dan aşağı düşmemelisin. Bunun yanında ön düzeni sağlam bir araba düşünmelisin ki yollar buralarda hele şehir içlerinde pek iç açıcı değil.Benim sana bu konuda tavsiyem masrafsız ve performanslı bir araç istiyorsan (fiyat aralığınız nedir bilemiyorum) Corolla 1.6 GLİ special bulabilirsen sizi baya bi götürür hatta sonunda arabanın kimde kalacağı konusunda aman kavga falan da etmeyin çok keyifli bi araçtır temizini bulursan..... 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2011, 22:39:07 »
Fiyat aralığının 13000 TL olduğunu yeni gördüm....o fiyatlara 1000 Tl daha koyarsanız temiz bişey bulacağınıza eminim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 14, 2011, 23:19:52 »
Valla xei'lere 13 bin civarı fiyat çekiyorlar gli special nasıl bulucaz ki biz 14e   |-\ :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 14, 2011, 23:43:33 »
efsane arıyosan beyaz olmasına çooooook dikkat et :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #16 : Şubat 15, 2011, 02:51:22 »
hiç düşünme Seçkinde demiş benim aldığımı 1.4 is civic tek kapı al tadını çıkart aşık olursun diyorum başka birşey demiyorum :)
neden diyecek olursan bende çok araştırdım senin gibi
106 gtı dedim yakıt+arıza dediler ( çoğu hırpalanmış olduğu için )
efsane aradım istediğim gibi bulamadım 3 tanesine tamam dedim şanzıman ya uğultu yaptı ya vites geçişleri arızalı çıktı
e30 çakal olur e36 dedim 200bin km yi devirmemiş eli ayağı düzgününü bulamadım bitane buldum 3.16 170binde 12.500e parçası aman dediler
clio tek kapı dedim reno arabasıdır boşver dediler istemeyerek vaz geçirdiler
ej9 kasa tek kapı civiclerin piyasası malum13 den aşşa yok 12bin tl de kredim vardı hiç bakmıyordum bile araştır dediler eg6 lara baktım hepsi maymun olmuştu beğenemedim ej9ları araştırıken taa mersinde buldum artık 3 ay olmuştu araba aramaya başlayalı tüm riski göze alıp mersine gittik güneş yanığından dolayı komle boyalı çıktı tavanda macun direklerde oynama v.s çıkmadı çamurlukta değişen bide yan kapı orjinaliyle değiştirilmiş onun haricinde motor ve yürür aksamı 10 üzerinden 10 hiç bir sıkıntısı yok üstünde sıralı sistem lpg side var oldukça memlunum ae101 1.6 alcaksan sonuna kadar temizini düşün ama madem öğrencisin 1.4 civic al tadını çıkar derim benim arabanın resimlerinide ekleyeyim bi ara foruma alttaki linkte sahibinden.com ilanı var benim arabanın en kısa zaman da son halinide yüklerim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-honda-hayat-onda-40924782/detay/
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 15, 2011, 09:47:39 »
ben th131den sıkıldım.. bütün modifiyesini söküp bomboş halde 13,500e vereyim...2 aylık lpg takıldı daha daha yeni.. ben çok da adam gibi sakin kullanmam, ama çok da yüklenip zorlamam, benim kullanımımla benzin+lpg kmde 19kr yakıyor..131.000kmde orjinal...100.000kmye kadar servis bakımlı, sonrası ankara dörtnal toyoa bakımlı.. araç hakkında görgüsüz konu için;

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Şubat 15, 2011, 18:22:26 »

:D aynen öyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 15, 2011, 19:54:31 »
hiç düşünme Seçkinde demiş benim aldığımı 1.4 is civic tek kapı al tadını çıkart aşık olursun diyorum başka birşey demiyorum :)
neden diyecek olursan bende çok araştırdım senin gibi
106 gtı dedim yakıt+arıza dediler ( çoğu hırpalanmış olduğu için )
efsane aradım istediğim gibi bulamadım 3 tanesine tamam dedim şanzıman ya uğultu yaptı ya vites geçişleri arızalı çıktı
e30 çakal olur e36 dedim 200bin km yi devirmemiş eli ayağı düzgününü bulamadım bitane buldum 3.16 170binde 12.500e parçası aman dediler
clio tek kapı dedim reno arabasıdır boşver dediler istemeyerek vaz geçirdiler
ej9 kasa tek kapı civiclerin piyasası malum13 den aşşa yok 12bin tl de kredim vardı hiç bakmıyordum bile araştır dediler eg6 lara baktım hepsi maymun olmuştu beğenemedim ej9ları araştırıken taa mersinde buldum artık 3 ay olmuştu araba aramaya başlayalı tüm riski göze alıp mersine gittik güneş yanığından dolayı komle boyalı çıktı tavanda macun direklerde oynama v.s çıkmadı çamurlukta değişen bide yan kapı orjinaliyle değiştirilmiş onun haricinde motor ve yürür aksamı 10 üzerinden 10 hiç bir sıkıntısı yok üstünde sıralı sistem lpg side var oldukça memlunum ae101 1.6 alcaksan sonuna kadar temizini düşün ama madem öğrencisin 1.4 civic al tadını çıkar derim benim arabanın resimlerinide ekleyeyim bi ara foruma alttaki linkte sahibinden.com ilanı var benim arabanın en kısa zaman da son halinide yüklerim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-honda-hayat-onda-40924782/detay/

Abicim çok sağol çok açıklayıcı olmuş teşekkür ediyorum benimde çekincelerim oluştu zaten bmw konusunda bu da tuz biber oldu deneyimlerinden yararlanmış oldum süper oldu (:

ben th131den sıkıldım.. bütün modifiyesini söküp bomboş halde 13,500e vereyim...2 aylık lpg takıldı daha daha yeni.. ben çok da adam gibi sakin kullanmam, ama çok da yüklenip zorlamam, benim kullanımımla benzin+lpg kmde 19kr yakıyor..131.000kmde orjinal...100.000kmye kadar servis bakımlı, sonrası ankara dörtnal toyoa bakımlı.. araç hakkında görgüsüz konu için;

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0

Türkay abi ne kadar orijinal -bi de orijinal olmayan hali için ne diyosun :D-  konuyu biraz açarsan gerçekten seçenekler arasına girecektir senin araba yani en azından ne kadar temiz olduğunu biliyoruz nesi var nesi yok onu biliyoruz