0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla hiç düşünmeden e30 derim yan yan
hiç düşünmeden civic hatchback 1.4is derim. tabi sürat istiyorsan e30 325
Abi ben buldum bi tane 316i motorda is bodykit fln çok güzel bir araç tertemiz ama çekimser yaklaştılar bizimkiler o açıdan askıya alındı gibi o araç
bmw parça bakımından pahalı olduğu için ailen yanaşmamıştır ama şahsen kendi param olsa şuan gözümü kırpmadan alırım ama 106 gti düşün derim
Bence pug 106 yada 306 hb'de olabilir helekı pug 106 Quiksilver olursa tadından yenmez
hiç düşünme Seçkinde demiş benim aldığımı 1.4 is civic tek kapı al tadını çıkart aşık olursun diyorum başka birşey demiyorum neden diyecek olursan bende çok araştırdım senin gibi 106 gtı dedim yakıt+arıza dediler ( çoğu hırpalanmış olduğu için )efsane aradım istediğim gibi bulamadım 3 tanesine tamam dedim şanzıman ya uğultu yaptı ya vites geçişleri arızalı çıktıe30 çakal olur e36 dedim 200bin km yi devirmemiş eli ayağı düzgününü bulamadım bitane buldum 3.16 170binde 12.500e parçası aman dedilerclio tek kapı dedim reno arabasıdır boşver dediler istemeyerek vaz geçirdilerej9 kasa tek kapı civiclerin piyasası malum13 den aşşa yok 12bin tl de kredim vardı hiç bakmıyordum bile araştır dediler eg6 lara baktım hepsi maymun olmuştu beğenemedim ej9ları araştırıken taa mersinde buldum artık 3 ay olmuştu araba aramaya başlayalı tüm riski göze alıp mersine gittik güneş yanığından dolayı komle boyalı çıktı tavanda macun direklerde oynama v.s çıkmadı çamurlukta değişen bide yan kapı orjinaliyle değiştirilmiş onun haricinde motor ve yürür aksamı 10 üzerinden 10 hiç bir sıkıntısı yok üstünde sıralı sistem lpg side var oldukça memlunum ae101 1.6 alcaksan sonuna kadar temizini düşün ama madem öğrencisin 1.4 civic al tadını çıkar derim benim arabanın resimlerinide ekleyeyim bi ara foruma alttaki linkte sahibinden.com ilanı var benim arabanın en kısa zaman da son halinide yüklerimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-honda-hayat-onda-40924782/detay/
ben th131den sıkıldım.. bütün modifiyesini söküp bomboş halde 13,500e vereyim...2 aylık lpg takıldı daha daha yeni.. ben çok da adam gibi sakin kullanmam, ama çok da yüklenip zorlamam, benim kullanımımla benzin+lpg kmde 19kr yakıyor..131.000kmde orjinal...100.000kmye kadar servis bakımlı, sonrası ankara dörtnal toyoa bakımlı.. araç hakkında görgüsüz konu için;http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0