Gönderen Konu: Öğrenciye Araba ??  (Okunma sayısı 6278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Öğrenciye Araba ??
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2011, 20:15:43 »
valla şöyle bir durum var :D satarsam arabasız kalırım bir süre, annem burnum sürtsün ister, 2009u elletmiyor alıp "orjinalliğini bozcam" diye :D satıp alacağım bir araç da göremiyorum o paraya işin kötüsü, bence ciddi anlamda çok iyi bir tercih 98 corolla.. neyse forumdan birine 15e tek bir toplu iğneyi sökmeden veririm, bütün de orjinal parçaları ile birlikte..

mesela kapı eşiklerini bile yaparken orjinali delmeyim dedim, çıkma aldım orjinal kapı eşiklerim duruyor...
mesela bir takım yazlık bir takım kışlık jant+lastik olcak elinde...
mesela orjinal stoplar ve amerikan stoplar var
mesela 5cm apex spor yay var bir de orjinal yaylar duruyor
gerçi uzun uzun yazmanın hiç alemi yok :D imzamda yazıyor her şey, ve o yazanların yanında orjinaller de duruyor.. ön kapıya komponent takarken orjinal hoparlörlerin soketini bile bozmadım, gittim çıkma soket aldım onu lehimleyip montaj yaptım, orjinal hoparlörler de duruyor.. farlar marlar, 1 takım yedek ultrasonik bujisi bile hazır :D sağında solunda el emeği ufak tefek şeyleri saymıyorum bile, yani ayak aydınlatmadır, gösterge aydınlatmasıdır, torpido gözü aydınlatmasıdır, göğüse beyaz karbon folyo kaplamadır hepsi ufacık detaylar sadece :D satmadan boş konuşmuş oluyorum ille de bmw ille de bmw diye :D elimde araba olmasın ki bmw istememin bir anlamı olsun :D

arabanın ciddi anlamda referansı olan şu konuyu yine paylaşayım aklına ne soru gelirse bu konu cevaplayacaktır çok büyük ihtimalle ancak yine de soru varsa zevkle cevaplarım :D ha bir de excel dosyası şeklinde yakıtı tutmaya başladım aralık 2010 itibariyle yani lpg taktırdıktan sonra... onu da atabilirim bir göz atmak istersen

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2011, 20:15:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 15, 2011, 20:22:35 »
valla şöyle bir durum var :D satarsam arabasız kalırım bir süre, annem burnum sürtsün ister, 2009u elletmiyor alıp "orjinalliğini bozcam" diye :D satıp alacağım bir araç da göremiyorum o paraya işin kötüsü, bence ciddi anlamda çok iyi bir tercih 98 corolla.. neyse forumdan birine 15e tek bir toplu iğneyi sökmeden veririm, bütün de orjinal parçaları ile birlikte..

mesela kapı eşiklerini bile yaparken orjinali delmeyim dedim, çıkma aldım orjinal kapı eşiklerim duruyor...
mesela bir takım yazlık bir takım kışlık jant+lastik olcak elinde...
mesela orjinal stoplar ve amerikan stoplar var
mesela 5cm apex spor yay var bir de orjinal yaylar duruyor
gerçi uzun uzun yazmanın hiç alemi yok :D imzamda yazıyor her şey, ve o yazanların yanında orjinaller de duruyor.. ön kapıya komponent takarken orjinal hoparlörlerin soketini bile bozmadım, gittim çıkma soket aldım onu lehimleyip montaj yaptım, orjinal hoparlörler de duruyor.. farlar marlar, 1 takım yedek ultrasonik bujisi bile hazır :D sağında solunda el emeği ufak tefek şeyleri saymıyorum bile, yani ayak aydınlatmadır, gösterge aydınlatmasıdır, torpido gözü aydınlatmasıdır, göğüse beyaz karbon folyo kaplamadır hepsi ufacık detaylar sadece :D satmadan boş konuşmuş oluyorum ille de bmw ille de bmw diye :D elimde araba olmasın ki bmw istememin bir anlamı olsun :D

arabanın ciddi anlamda referansı olan şu konuyu yine paylaşayım aklına ne soru gelirse bu konu cevaplayacaktır çok büyük ihtimalle ancak yine de soru varsa zevkle cevaplarım :D ha bir de excel dosyası şeklinde yakıtı tutmaya başladım aralık 2010 itibariyle yani lpg taktırdıktan sonra... onu da atabilirim bir göz atmak istersen

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0

Valla abicim aracın imrendiğim arabalardan abim efsane diyor biz kasanın zaten ne kadar güvenilir olduğunu biliyoruz sana pm de attım oldurabildiğim kadar senin aracını istiyorum ben istersen tertemiz bir e 30 var sana pm olarak onun mesajını da atıyım düşünürsen oldukça temiz araba biz onu düşünüyorduk ilk başta aile baskısına yenik düştük :D 15 bin tl. yi bir konuşiyim bakalım ne diyecekler irtibatı kesmiyelim :)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Şubat 15, 2011, 20:31:27 »
ben e30 alırsamı bırak e36 alırsam bile annem evlatlıktan reddeder :D tipik türk anası mantığı; 98 model arabanı satıp eski arabalara bakıyorsun, oğlum sen salak mısın :D bir zaman s14a için ikna etmiştim, ne kadar uğraştığımı anlatamam, 98 satıp 96 alınır mı diyordu :D e46dan aşağıya inemem yani.. bakalım zaten ortada fol yok yumurta yok, yaza kadar arabasızım sonuçta sattığım takdirde :D

araç temiz iyi hoş ancak servis kayıtlarından da görebilirsin tavan hariç boyalı :( dedemi serviste çizikler var diyerek kandırmışlar boyattırmış dedem.. tam yılı unuttum ancak 2004-2005 civarı, 4000tl verilerek araç tamamen boyanmış. sağ ön taraftan ufacık bir kazası var, forumda konuyu ve fotoğrafları da koymuştum.. boya serviste yapıldı izmir akdemir yetkili servisinde.. saçma bir işçilik asla yok yani, kaza vs kesinlikle yok sadece çizikler nedeniyle boyanmış, araçta hiç bir doğrultma, macun yok.. böyle işte :D şimdi acil çıkmam lazım sonra konuşuruz :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 15, 2011, 20:37:59 »
Tamamdır attığım iletiler geldimi emin olamadım ama irtibata geçeriz ilerleyen zamanlarda  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Şubat 15, 2011, 23:06:04 »
Tamamdır attığım iletiler geldimi emin olamadım ama irtibata geçeriz ilerleyen zamanlarda  :)
geldi geldi :D 2 tane atmışsın, e30 falan :D tamamdır kardeşim.. biniciyim sonuçta, ilan falan yok sağda solda zaman boool :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #25 : Şubat 15, 2011, 23:24:07 »
geldi geldi :D 2 tane atmışsın, e30 falan :D tamamdır kardeşim.. biniciyim sonuçta, ilan falan yok sağda solda zaman boool :D
Türkay abi noldu senin ısıtmalı kotluklar m aynalar klima falan :D iptal mi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2011, 23:34:37 »
Türkay abi noldu senin ısıtmalı kotluklar m aynalar klima falan :D iptal mi :D
o kadar plan proje var ki :D valla tunç çok seviyorum ama bir o kadar da sıkıldım :D arkadan itiş istiyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2011, 23:37:38 »
o kadar plan proje var ki :D valla tunç çok seviyorum ama bir o kadar da sıkıldım :D arkadan itiş istiyorum :(
sende haklısın abi geçen corollanın birinde bi gösterge gördüm senin istediğinden sandım tam sana yazcaktım ama baktım aynı değilmiş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2011, 23:49:26 »
sende haklısın abi geçen corollanın birinde bi gösterge gördüm senin istediğinden sandım tam sana yazcaktım ama baktım aynı değilmiş :D
beyaz kadranlıdır ama 260km/h değildir :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2011, 23:55:56 »
beyaz kadranlıdır ama 260km/h değildir :D
evet abi beyaz kadrandı :D ama kaç km/h oldugunu bilmiyorum :D hatta oda xliydi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 15, 2011, 23:56:21 »
arkadan itiş istiyorum :(
şahin alalım faça yapalım :zombi:
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Şubat 15, 2011, 23:57:28 »
şahin alalım faça yapalım :zombi:
erdemi bekliyorum :D serçe üzerine 4afe giderse ben de öyle yaparım :D aklım da kalbim de s14a'da kaldı aslında benim.. ama sığmıyorum lanet olası arabaya :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Şubat 16, 2011, 00:02:25 »
erdemi bekliyorum :D serçe üzerine 4afe giderse ben de öyle yaparım :D aklım da kalbim de s14a'da kaldı aslında benim.. ama sığmıyorum lanet olası arabaya :( :(
abi senin arabanın da ini bini zor ya biniyosun gömülüp kalıyosun bmw gibi :D kilolu insanlarız sana bi rav4 gider abi :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Şubat 16, 2011, 00:05:38 »
abi senin arabanın da ini bini zor ya biniyosun gömülüp kalıyosun bmw gibi :D kilolu insanlarız sana bi rav4 gider abi :D
napayım rav4ü yaa :D bana hitap edio mu sence :D adam gibi sakinleşceksem D sınıfı dizel, gırtlağına kadar full olcak yoksa arkadan itiş agresif bir araba istiyorum..daha gencim, ölmek için tam zamanı yakışıklı ceset falan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 16, 2011, 00:13:09 »
napayım rav4ü yaa :D bana hitap edio mu sence :D adam gibi sakinleşceksem D sınıfı dizel, gırtlağına kadar full olcak yoksa arkadan itiş agresif bir araba istiyorum..daha gencim, ölmek için tam zamanı yakışıklı ceset falan
yakışırrr :D woppp wooopppp :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 25, 2011, 18:24:38 »
Sayıgıdeğer Tct üyeleri hepinize verdiğiniz yanıtlardan dolayı teşekkür ediyorum. Konu askıya alındı tomofil mevzusu yaza kaldı malesef  :wacko: Hem mali durumun istediğimiz araçlara yetmemesi hem de yaza düzayak tomofilden anlayan tüm aile bireylerinin ortak mekanda buluşmasıyla ulaşılacak sinerjinin yaratacağı farkın :P etkisiynen araç bakmaya karar verdik   |-\ herkeslere tekrardan teşekkür ediyorum ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Şubat 25, 2011, 18:28:39 »
Sayıgıdeğer Tct üyeleri hepinize verdiğiniz yanıtlardan dolayı teşekkür ediyorum. Konu askıya alındı tomofil mevzusu yaza kaldı malesef  :wacko: Hem mali durumun istediğimiz araçlara yetmemesi hem de yaza düzayak tomofilden anlayan tüm aile bireylerinin ortak mekanda buluşmasıyla ulaşılacak sinerjinin yaratacağı farkın :P etkisiynen araç bakmaya karar verdik   |-\ herkeslere tekrardan teşekkür ediyorum ...
ohh :D iyi bir nefes aldım :D şimdi alaydın arabayı yaza kadar tomofilsiz kalcaktım :D en azından şimdi yazın alırsan 2009a çökerim :D yazın hep onu kullanıyorum zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 25, 2011, 18:38:28 »
ohh :D iyi bir nefes aldım :D şimdi alaydın arabayı yaza kadar tomofilsiz kalcaktım :D en azından şimdi yazın alırsan 2009a çökerim :D yazın hep onu kullanıyorum zaten :D

Abicim mali durum el vermedi biraz babamın aracının ve motosiklertin vergisi ve kaskosunun aynı zaman dilimine gelmesi de tuz biber oldu biz de dedik madem yaza kalsın  :( Abim efsane konusunda bu şekilde ısrarcı olmaya devam ederse kapını çalcağız yazın  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #38 : Şubat 25, 2011, 19:07:38 »
Abicim mali durum el vermedi biraz babamın aracının ve motosiklertin vergisi ve kaskosunun aynı zaman dilimine gelmesi de tuz biber oldu biz de dedik madem yaza kalsın  :( Abim efsane konusunda bu şekilde ısrarcı olmaya devam ederse kapını çalcağız yazın  :D
bizde de vergi işini bana bıraktılar 2-3 yıldır.. yeniye 340, eskiye 117 verdim, yenini zorunlu sigortası, eskinin muayenesi, hepsi aynı aya denk gelince 1-2 bin tl çıktı bir anda, annemden para isteye isteye bir hal oldum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 26, 2011, 00:13:01 »
bizde de vergi işini bana bıraktılar 2-3 yıldır.. yeniye 340, eskiye 117 verdim, yenini zorunlu sigortası, eskinin muayenesi, hepsi aynı aya denk gelince 1-2 bin tl çıktı bir anda, annemden para isteye isteye bir hal oldum :D

Hepsi bir araya geldi mi fena şansımıza bu yıl kasko fiyatı düşmüş geçen yıl 2bin küsürdü bu yıl bin küsür olmuş ordan biraz yırttık ama tabi bizimkilere bahane lazımıdı :D "Ne kadar geç o kadar iyi" mantığı işte  |-\