0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla şöyle bir durum var satarsam arabasız kalırım bir süre, annem burnum sürtsün ister, 2009u elletmiyor alıp "orjinalliğini bozcam" diye satıp alacağım bir araç da göremiyorum o paraya işin kötüsü, bence ciddi anlamda çok iyi bir tercih 98 corolla.. neyse forumdan birine 15e tek bir toplu iğneyi sökmeden veririm, bütün de orjinal parçaları ile birlikte.. mesela kapı eşiklerini bile yaparken orjinali delmeyim dedim, çıkma aldım orjinal kapı eşiklerim duruyor...mesela bir takım yazlık bir takım kışlık jant+lastik olcak elinde...mesela orjinal stoplar ve amerikan stoplar varmesela 5cm apex spor yay var bir de orjinal yaylar duruyorgerçi uzun uzun yazmanın hiç alemi yok imzamda yazıyor her şey, ve o yazanların yanında orjinaller de duruyor.. ön kapıya komponent takarken orjinal hoparlörlerin soketini bile bozmadım, gittim çıkma soket aldım onu lehimleyip montaj yaptım, orjinal hoparlörler de duruyor.. farlar marlar, 1 takım yedek ultrasonik bujisi bile hazır sağında solunda el emeği ufak tefek şeyleri saymıyorum bile, yani ayak aydınlatmadır, gösterge aydınlatmasıdır, torpido gözü aydınlatmasıdır, göğüse beyaz karbon folyo kaplamadır hepsi ufacık detaylar sadece satmadan boş konuşmuş oluyorum ille de bmw ille de bmw diye elimde araba olmasın ki bmw istememin bir anlamı olsun arabanın ciddi anlamda referansı olan şu konuyu yine paylaşayım aklına ne soru gelirse bu konu cevaplayacaktır çok büyük ihtimalle ancak yine de soru varsa zevkle cevaplarım ha bir de excel dosyası şeklinde yakıtı tutmaya başladım aralık 2010 itibariyle yani lpg taktırdıktan sonra... onu da atabilirim bir göz atmak istersenhttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=30662.0
Tamamdır attığım iletiler geldimi emin olamadım ama irtibata geçeriz ilerleyen zamanlarda
geldi geldi 2 tane atmışsın, e30 falan tamamdır kardeşim.. biniciyim sonuçta, ilan falan yok sağda solda zaman boool
Türkay abi noldu senin ısıtmalı kotluklar m aynalar klima falan iptal mi
o kadar plan proje var ki valla tunç çok seviyorum ama bir o kadar da sıkıldım arkadan itiş istiyorum
sende haklısın abi geçen corollanın birinde bi gösterge gördüm senin istediğinden sandım tam sana yazcaktım ama baktım aynı değilmiş
beyaz kadranlıdır ama 260km/h değildir
arkadan itiş istiyorum
şahin alalım faça yapalım
erdemi bekliyorum serçe üzerine 4afe giderse ben de öyle yaparım aklım da kalbim de s14a'da kaldı aslında benim.. ama sığmıyorum lanet olası arabaya
abi senin arabanın da ini bini zor ya biniyosun gömülüp kalıyosun bmw gibi kilolu insanlarız sana bi rav4 gider abi
napayım rav4ü yaa bana hitap edio mu sence adam gibi sakinleşceksem D sınıfı dizel, gırtlağına kadar full olcak yoksa arkadan itiş agresif bir araba istiyorum..daha gencim, ölmek için tam zamanı yakışıklı ceset falan
Sayıgıdeğer Tct üyeleri hepinize verdiğiniz yanıtlardan dolayı teşekkür ediyorum. Konu askıya alındı tomofil mevzusu yaza kaldı malesef Hem mali durumun istediğimiz araçlara yetmemesi hem de yaza düzayak tomofilden anlayan tüm aile bireylerinin ortak mekanda buluşmasıyla ulaşılacak sinerjinin yaratacağı farkın etkisiynen araç bakmaya karar verdik herkeslere tekrardan teşekkür ediyorum ...
ohh iyi bir nefes aldım şimdi alaydın arabayı yaza kadar tomofilsiz kalcaktım en azından şimdi yazın alırsan 2009a çökerim yazın hep onu kullanıyorum zaten
Abicim mali durum el vermedi biraz babamın aracının ve motosiklertin vergisi ve kaskosunun aynı zaman dilimine gelmesi de tuz biber oldu biz de dedik madem yaza kalsın Abim efsane konusunda bu şekilde ısrarcı olmaya devam ederse kapını çalcağız yazın
bizde de vergi işini bana bıraktılar 2-3 yıldır.. yeniye 340, eskiye 117 verdim, yenini zorunlu sigortası, eskinin muayenesi, hepsi aynı aya denk gelince 1-2 bin tl çıktı bir anda, annemden para isteye isteye bir hal oldum