0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
''çok dikkatli arkadaşlar için not : evet o şey beyaz oje araç çizilirse çiziğe sürüyorum'' kesin mi?
ellerine,tırnaklarına sağlık türkei'm,çok güzel olmuşbu arada sen ön paneli ne zaman beyaz yaptın,nerden buldun,soyulmuyomu?
Güzel ve temiz çalışma Türkay, ellerin dert görmesin.
Güzel olmuş ellerine sağlık, orta konsolu bir sır gibi saklamışsın bizden ? )
Türkay güzel olmuş ledlerin gizli olmasıda çok güzel bence eline sağlık ama ledleri yukarıya monte etseydin nasıl olurdu metal dilin olduğu yere gizli bir şekilde ?
Türkay bu yaz butaraflarda toplantı yaparsak Karbonla beraber gel toplantı alanında ben kaplarım ne derin
baktım ona da abi, o işin kolay yoluydu aydınlatma da fena değildi aslında yine de bunun kadar gizli durmuyordu.. ilk düşündüğüm şekil oydu zaten aslında, kablolar da gizli olcaktı o şekilde yapsaydım ama bu sefer de torpido gözünün en arka en dip kısımları karanlık olcaktı ondan zor yolu takip ettim abi olabilir valla beraber girişiriz de bizim konsol tek parça fotoğraflarda gördüğün gibi, ve içeri doğru kıvrımı abartı fazla o kısımları da kaplamalı mı yoksa kesip bırakmalı mı bilemedim böyle denemelik çirkin bir şey oldu gerçi siyah da istemiyorum, farklı olsun istiyorum ama beyaz da yakışmadı kaldım öyle ikilemde belki füme ya da gümüş gri karbon folyo da getirtebilirim hangisi yakışırsa artık
türkay ellerine sağlık.paylaşım için teşekkürlerbu arada + kablosunu direk aküden mi aldın?eğer direk aküden aldıysan çakmaktan almak daha kolay olmaz mıydı?
la ben nası tahmin edemedim karbon kaplama oldugunu,daha önceki resimlerinde görmüştümama torpido calısması resimlerinde bembeyaz görünüyodu,karbonu söküp farklı bi uygulama yaptın sandım...
Türkayım farklımı dedin sen bu arada kaplamayı sen bana bırak http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-Stiker-Type-Carbon-Fabric-Sheet-Orange-26-x39-5-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1c176f5c6fQQitemZ120652258415QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
çok güzel olmuş Türkay abi ellerine sağlık
Ellerine sağlık abicim çok güzel olmuş Aklıma yatmıyor değil ama dar alanlarda çalışmaktan nefret ediyorum zor geliyor bagaja led yaparken delirmiştim
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ledide, kaplamayıda beğendim
Güzel olmuş güle güle kullan