0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim metin abi ama ben çok beğenmedim malesef beyaz yakışmadı bence, araçta başka o renk bir şey yok, sırıttı o
Türkay AE101 bizdede vardı orta konslun nasıl olduğunu biliyorum sen bana bırak o işi hallederim ben
Fotoğrafta çok kötü durmamış aslında hava katmış sanki, öyle görünüyor yani en azından gece görüntüsü çok şık aksine hava değişmiş, tabi tercih yine senin. Şu torpido led işini bende istiyorum artık ya...
gece ben de çok beğeniyorum, ışık sürekli farklı açıdan vuruyor sürekli farklı şekilde görülüyor desen, gece çok hoş ama gündüz beyaz da olmasının nedeniyle bütün kusurlar vs görülüyor, kesme yerleri falan belli oluyor abi bi eskişehire gelmeme bakar torpido aydınlatması ya dert ettiğin şeye bak hele
Eyvallah Türkay Şu aralar havalar hep kapalı zaten bırak kalsın biraz kullan öyle Ama samimi söylüyorum gece çok şık durmuş fotoda. Birde hazırı konusu iken sorayım ben kaplama işinden anlamam bu hazır torpido kaplamaları için ne diyorsun Türkay ?
maun, alüminyum vs olan zımbırtılar demi abi? ben hiç beğenmiyorum onları... ha kolay uygulanıyor, dayanıklılar vs ama ne bileyim... çakma duruyorlar
O zaman ben orjinalliğimi bozmayım, böyle daha ferah şuanda Neyse bir yerde denk gelirse yapıştırmadan tutarda bir bakarım maun rengine. Sanki yakışır gibi geliyor benimki için ama neyse vazgeçtim
maun seviyorsan yakışır abi çok ciddiyim ben araç içinde ahşap, odun, kalas sevmediğim için beğenmiyorum zaten
tamamdır abi ben çekeyim folyoyu hazır dursun o zaman dayanabilirsem sana gelene kadar durur öyle gece ben de çok beğeniyorum, ışık sürekli farklı açıdan vuruyor sürekli farklı şekilde görülüyor desen, gece çok hoş ama gündüz beyaz da olmasının nedeniyle bütün kusurlar vs görülüyor, kesme yerleri falan belli oluyor abi bi eskişehire gelmeme bakar torpido aydınlatması ya dert ettiğin şeye bak hele
Ozaman 2 zze112 yan yana koyarız torpido aydınlatması akarrr
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, aküden çektiğim kabloyu torpido gözünden bi türlü çıkamadım nereden götürdünüz siz? Motor kısmına açılan hiçbir boşluk göremedim.