Gönderen Konu: ae101 aydınlatmalı torpido gözü  (Okunma sayısı 12704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: ae101 aydınlatmalı torpido gözü
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2011, 08:31:06 »
Türkay AE101 bizdede vardı orta konslun nasıl olduğunu biliyorum sen bana bırak o işi hallederim ben :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2011, 08:31:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 15, 2011, 08:39:41 »
teşekkür ederim metin abi ama ben çok beğenmedim malesef :( beyaz yakışmadı bence, araçta başka o renk bir şey yok, sırıttı o :(

Fotoğrafta çok kötü durmamış aslında hava katmış sanki, öyle görünüyor yani en azından gece görüntüsü çok şık aksine hava değişmiş, tabi tercih yine senin. Şu torpido led işini bende istiyorum artık ya... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 15, 2011, 08:41:03 »
teşekkür ederim metin abi ama ben çok beğenmedim malesef :( beyaz yakışmadı bence, araçta başka o renk bir şey yok, sırıttı o :(

Fotoğrafta çok kötü durmamış aslında hava katmış sanki, öyle görünüyor yani en azından gece görüntüsü çok şık aksine hava değişmiş, tabi tercih yine senin. Şu torpido led işini bende istiyorum artık ya... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 15, 2011, 09:09:53 »
Türkay AE101 bizdede vardı orta konslun nasıl olduğunu biliyorum sen bana bırak o işi hallederim ben :)
tamamdır abi ben çekeyim folyoyu hazır dursun o zaman :D dayanabilirsem sana gelene kadar durur öyle :D
gece ben de çok beğeniyorum, ışık sürekli farklı açıdan vuruyor sürekli farklı şekilde görülüyor desen, gece çok hoş :D ama gündüz beyaz da olmasının nedeniyle bütün kusurlar vs görülüyor, kesme yerleri falan belli oluyor :D abi bi eskişehire gelmeme bakar torpido aydınlatması ya :D dert ettiğin şeye bak hele :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 15, 2011, 09:36:17 »
gece ben de çok beğeniyorum, ışık sürekli farklı açıdan vuruyor sürekli farklı şekilde görülüyor desen, gece çok hoş :D ama gündüz beyaz da olmasının nedeniyle bütün kusurlar vs görülüyor, kesme yerleri falan belli oluyor :D abi bi eskişehire gelmeme bakar torpido aydınlatması ya :D dert ettiğin şeye bak hele :D
Eyvallah Türkay :) Şu aralar havalar hep kapalı zaten bırak kalsın biraz kullan öyle :) Ama samimi söylüyorum gece çok şık durmuş fotoda. Birde hazırı konusu iken sorayım ben kaplama işinden anlamam :) bu hazır torpido kaplamaları için ne diyorsun Türkay ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Şubat 15, 2011, 09:39:34 »
Eyvallah Türkay :) Şu aralar havalar hep kapalı zaten bırak kalsın biraz kullan öyle :) Ama samimi söylüyorum gece çok şık durmuş fotoda. Birde hazırı konusu iken sorayım ben kaplama işinden anlamam :) bu hazır torpido kaplamaları için ne diyorsun Türkay ? :)
maun, alüminyum vs olan zımbırtılar demi abi? ben hiç beğenmiyorum onları... ha kolay uygulanıyor, dayanıklılar vs ama ne bileyim... çakma duruyorlar :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2011, 09:43:32 »
maun, alüminyum vs olan zımbırtılar demi abi? ben hiç beğenmiyorum onları... ha kolay uygulanıyor, dayanıklılar vs ama ne bileyim... çakma duruyorlar :)

O zaman ben orjinalliğimi bozmayım, böyle daha ferah şuanda :) Neyse bir yerde denk gelirse yapıştırmadan tutarda bir bakarım maun rengine. Sanki yakışır gibi geliyor benimki için ama neyse vazgeçtim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2011, 09:51:58 »
O zaman ben orjinalliğimi bozmayım, böyle daha ferah şuanda :) Neyse bir yerde denk gelirse yapıştırmadan tutarda bir bakarım maun rengine. Sanki yakışır gibi geliyor benimki için ama neyse vazgeçtim :D
maun seviyorsan yakışır abi çok ciddiyim :D ben araç içinde ahşap, odun, kalas sevmediğim için beğenmiyorum zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2011, 10:20:48 »
maun seviyorsan yakışır abi çok ciddiyim :D ben araç içinde ahşap, odun, kalas sevmediğim için beğenmiyorum zaten :D
maunda aslında kereste gibi duracak ama neyse ya zaten vazgeçtim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2011, 16:05:49 »
tamamdır abi ben çekeyim folyoyu hazır dursun o zaman :D dayanabilirsem sana gelene kadar durur öyle :D gece ben de çok beğeniyorum, ışık sürekli farklı açıdan vuruyor sürekli farklı şekilde görülüyor desen, gece çok hoş :D ama gündüz beyaz da olmasının nedeniyle bütün kusurlar vs görülüyor, kesme yerleri falan belli oluyor :D abi bi eskişehire gelmeme bakar torpido aydınlatması ya :D dert ettiğin şeye bak hele :D

Ozaman 2 zze112 yan yana koyarız torpido aydınlatması akarrr :D :P
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 15, 2011, 16:41:58 »
Ozaman 2 zze112 yan yana koyarız torpido aydınlatması akarrr :D :P

bencede akar akar akar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 15, 2011, 16:57:31 »
Aslında yanar daha doğru olucak ama olsun :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla Flame Xpack
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '23
  • 15 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 15, 2011, 18:25:44 »
Cok guzel olmus Turkay ellerine saglik:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #33 : Aralık 01, 2011, 16:56:15 »
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, aküden çektiğim kabloyu torpido gözünden bi türlü çıkamadım nereden götürdünüz siz? Motor kısmına açılan hiçbir boşluk göremedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Aralık 14, 2011, 23:24:30 »
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, aküden çektiğim kabloyu torpido gözünden bi türlü çıkamadım nereden götürdünüz siz? Motor kısmına açılan hiçbir boşluk göremedim.
cevap çok geç oldu kusura bakmayın görmedim.

kaputu açınca dikkatli bakın direksiyonun arkasından bir yerlerden boşluk göreceksiniz, ordan sallayın kabloyu içeri, kablo pedalların üstüne doğru düşecektir, sonra ordan sağ tarafa göğsün arkasından geçirebilirsiniz kabloyu. veya direk çakmaktan alabilirsiniz, çakmağın üstündeki ampulden alabilirsiniz vs. arabada her yer 12v dolu..