0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayakkabııııııı......
Ben varım Dairede mecburiyetten iskarpin türü ayakkabı. Renk olarak da klasik renkler kahve, koyu kahve ve siyah. Sivil hayatımda genelde spor ayakkabı. Tımbırlent tipi ayakkabı, yazın sandalet pek kullanmam. Ayrıca şimdiki gençlere pek aklım ermez. Örnek oğlum; kumaş pantolonun altına hep spor ayakkabı giyer....
Topukluları ben Hande ablama alıcam
Herhalde ayakkabılara merakı olmayan tek hatun benimdir Alırken kalite alırım ama aldığımı da yıllarca kullanırım.
Ben yıllarca kullanamıyorum ne futbol nede basketbol sadece bisiklete binerim ama ayakkabılar açılıyo vırt oluyo zırt oluyo şuana kadar rekor 2. sene millet top oynar parçalayamaz ben bisiklete binerim dağılır gider
Kesinlikle ayakla kişiyle alakalı bir durum bu enescim. Superstar ki ne kadar sert dayanıklı bir ayakkabıdır. Benim ki yıllardır sapasağlam duruyor sadece topuğunda erime var ama kuzenim 2 senede perte çıkardı.
Ayak sağlığınız için aynı ayakkabıyı 3 günden fazla giymemenizi öneririm.Ercü bisiklet ayakkabısı kullanmanı tavsiye ederim, 98de aldığım bir shimano ayakkabım vardı geçen bisiklet ile birlikte arkadaşıma verdim ve onca yıl eskitemedim.ama alışana kadar bir kaç kez düşersin demedi deme
Yarış dışında ya da uzun yol dışında kilitli pedal çok tehlikeli olabilir Ercüment. Tecrübe ile sabittir. Ama uzun yolda harbi faydası oluyor. Benim dağcı ayakkabılarından al, sonra uzun süre ayakkabı derdini düşünme.