Gönderen Konu: İlginç Ayakkabılar!  (Okunma sayısı 9715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: İlginç Ayakkabılar!
« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2011, 09:29:09 »
Aydın abi bisiklet ayakabısı için uzun yol vs lazım değilmi sonuçta ben genelde şehir içinde kullanıyorum dağda ve uzun yolda harika olur ama onun için pedalları kilitli pedal almak gerekiyor onlarında nasıl kullanıldığını bir türlü anlamadım gitti ordaki yuvaya oturuyor ama nasıl oluyor anlamış değilim... Ama bu sene pedal değiştirmem lazım düşünülebilir aslında ama şehir içinde giysem olurmu mesela havuza gidiyorum ayakkabılığa shimano ayakkabı koyarsam 10dkda bir antremandan çıkar bakarım :D
Ercü ayakkabıyı pedal ile birlikte satıyorlar küçük bir pedalı var ayakkabının altına alyan ile takılan küçük bir aliminyum parça var istediğin zaman çıkarıp normalde kullanabilirsin,
Kullanması oldukca basit rahatlıkla kullanırsın sadece alışana kadar bir kaç defa düşersin ;) ayağını dik olarak bedala geçirdiğin zaman pedaldaki yuvaya ayakkabının altındaki parça oturuyor çıkarmak için küçük bir bilek hareketi yeterli o kadar zor değil şehir içinde de rahatca kullanırsın, ayak bileğini pedalın dışana doğru yani topuğunu dışarı doğru itmen kilitten çıkması için yeterli.
eskiden pedalların önünde ayakkabının burnunu içersine alan kelepceler vardı onu kullanması daha zordu.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 15, 2011, 09:29:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 15, 2011, 16:25:12 »
Ercü ayakkabıyı pedal ile birlikte satıyorlar küçük bir pedalı var ayakkabının altına alyan ile takılan küçük bir aliminyum parça var istediğin zaman çıkarıp normalde kullanabilirsin,
Kullanması oldukca basit rahatlıkla kullanırsın sadece alışana kadar bir kaç defa düşersin ;) ayağını dik olarak bedala geçirdiğin zaman pedaldaki yuvaya ayakkabının altındaki parça oturuyor çıkarmak için küçük bir bilek hareketi yeterli o kadar zor değil şehir içinde de rahatca kullanırsın, ayak bileğini pedalın dışana doğru yani topuğunu dışarı doğru itmen kilitten çıkması için yeterli.
eskiden pedalların önünde ayakkabının burnunu içersine alan kelepceler vardı onu kullanması daha zordu.

Pedalları biliyorum küçük bişi ama ayakkabıyla birlikte sattıklarını bilmiyordum. Bide aklıma şey geldi şimdi klasik demir pedal alıp şehir içi onu kullansam uzun yola çıkmadan önce bakım yaparken onları değiştirsem kilitli pedal kullansam olmazmı :) (biraz bisiklet konusuna kaydı kusura bakmayın :) )
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #22 : Şubat 15, 2011, 18:44:05 »
Ayakkabı konusunda en bahtsız benımdır :) çünkü benim ayağım taraklı olduğundan tüm ayakkabılarımın burunları kıvrılır hemen.bide ayak numaram 44-45 arası olduğundan her ayakkabı ayağıma olmaz.Zaten pek ayakkabı merakımda yoktur.Genellikle spor ayakkabı giyerim.Ama çizmelere oldum olası meraklıyımdır ama.4 çift çizmem vardır ekim ayında ayağıma giyerim anca martta çıkarırım :D

en son aldığım halley davidson çizmem bunun aynısı.Bunlarda yürümek zor,koşmak imkansız olsa bile yinede giymekten büyüm zevk alıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 15, 2011, 18:50:43 »
bununla araba sürmek de zor olur :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 16, 2011, 11:33:44 »
benim ayakkabılarla araba sürdükten sonra herşeyle sürülür.... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 16, 2011, 16:16:02 »

yaz gelse de bunlardan alsam :D araba sür :D çık dolaş :D sonra koş, hatta denize gir :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 16, 2011, 17:17:13 »
konu terlik olsaymış daha ilginç olabilirdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 16, 2011, 20:11:04 »
Valla onu bunu bilmem ama ince yüksek topuklu kadın ayakkabısını her kim keşfettiyse işte o insan cennetliktir benim gözümde :-[ :-[ ::) ::) :D :D :D :asikadam:
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Şubat 16, 2011, 23:12:40 »
bununla araba sürmek de zor olur :D

Valla zor oluyor :D ayaklarım kıvrılmıyor.Bende koltugu en sona dayayıp hallediyorum bu sorunu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 16, 2011, 23:13:32 »
Valla zor oluyor :D ayaklarım kıvrılmıyor.Bende koltugu en sona dayayıp hallediyorum bu sorunu :D

Ben postalla denedimde illallah dedim :D Pedalları hisseetmek lazım :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Şubat 17, 2011, 01:51:13 »
Ben postalla denedimde illallah dedim :D Pedalları hisseetmek lazım :D

Ava giderken ben postalla araç kullanıyorum :) Allahtan eranın debriyajı ağırda bir sıkıntı çıkmıyor toyota ile kesin stop ettiririm postalla kullanmadım hıc toyotayı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 17, 2011, 06:44:22 »

Peki sizler ne tarz ayakkabılar giyersiniz?
 Ayakkabı seçerken nelere dikkat edersiniz?

Bot, kundura, iskarpin ne olursa olsun yeterki kahverengi
olsun.  ;)  :D  ::)  :alkis: Ama takım elbise için siyah ayakkabı da almaz zorunda kalıyorum.  :argh:
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Şubat 17, 2011, 16:15:00 »
Ava giderken ben postalla araç kullanıyorum :) Allahtan eranın debriyajı ağırda bir sıkıntı çıkmıyor toyota ile kesin stop ettiririm postalla kullanmadım hıc toyotayı :D

Askeri otobüsleri kullanan askerleri anlamıyorum adamlar ilk kalkışta 3-4 kez ara gazla kalkıyor küçükken hastaydım izlerdim nasıl kullandıklarını :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Şubat 17, 2011, 20:20:22 »
Askeri otobüsleri kullanan askerleri anlamıyorum adamlar ilk kalkışta 3-4 kez ara gazla kalkıyor küçükken hastaydım izlerdim nasıl kullandıklarını :D

O otobusun hantalalığından oluyor :) eski amerikan mack otobüsse eğer, kalkışını izlemek çok zevklidir. :) Liseye giderken askeriyenın yanında geçiyorduk oo eski askeriye otobuslerının kalkışlarını bende zevkel seyrediyorum ne günlerdi  be yaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 17, 2011, 20:34:02 »
Valla onu bunu bilmem ama ince yüksek topuklu kadın ayakkabısını her kim keşfettiyse işte o insan cennetliktir benim gözümde :-[ :-[ ::) ::) :D :D :D :asikadam:
Birde onu giyebilmek var tabi, her ayağa olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Şubat 17, 2011, 20:36:45 »
O otobusun hantalalığından oluyor :) eski amerikan mack otobüsse eğer, kalkışını izlemek çok zevklidir. :) Liseye giderken askeriyenın yanında geçiyorduk oo eski askeriye otobuslerının kalkışlarını bende zevkel seyrediyorum ne günlerdi  be yaa :D

MAN SL 232 ve SL 222 :D Ben birebir içinde izlerdim çok zevkliydi lojmanın en üstlerinde oturuyorduk okula giderken onlarla giderdik hakikaten ne günlerdi şöförlerle kanka olurdum :D :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 17, 2011, 20:45:51 »
Birde onu giyebilmek var tabi, her ayağa olmaz.
Tabi canımmmmm, topuk kadife olacak, parmaklar sıralı olacak vs vs vs ::) ::) ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Şubat 17, 2011, 20:52:03 »
Tabi canımmmmm, topuk kadife olacak, parmaklar sıralı olacak vs vs vs ::) ::) ::)

Hafiften bir fetişistlik seziyorum ama neyse :ıslık: :ıslık: :P :P :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 17, 2011, 21:00:16 »
Hafiften bir fetişistlik seziyorum ama neyse :ıslık: :ıslık: :P :P :D :D
:islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: ::) ::) ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 28, 2011, 17:08:17 »
  Uzun bi süre Cevap Yazılmamış Konuya ama :D Umut bey'e Katıldığımı Belirtmek isterim :D :D