0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın abi bisiklet ayakabısı için uzun yol vs lazım değilmi sonuçta ben genelde şehir içinde kullanıyorum dağda ve uzun yolda harika olur ama onun için pedalları kilitli pedal almak gerekiyor onlarında nasıl kullanıldığını bir türlü anlamadım gitti ordaki yuvaya oturuyor ama nasıl oluyor anlamış değilim... Ama bu sene pedal değiştirmem lazım düşünülebilir aslında ama şehir içinde giysem olurmu mesela havuza gidiyorum ayakkabılığa shimano ayakkabı koyarsam 10dkda bir antremandan çıkar bakarım
Ercü ayakkabıyı pedal ile birlikte satıyorlar küçük bir pedalı var ayakkabının altına alyan ile takılan küçük bir aliminyum parça var istediğin zaman çıkarıp normalde kullanabilirsin,Kullanması oldukca basit rahatlıkla kullanırsın sadece alışana kadar bir kaç defa düşersin ayağını dik olarak bedala geçirdiğin zaman pedaldaki yuvaya ayakkabının altındaki parça oturuyor çıkarmak için küçük bir bilek hareketi yeterli o kadar zor değil şehir içinde de rahatca kullanırsın, ayak bileğini pedalın dışana doğru yani topuğunu dışarı doğru itmen kilitten çıkması için yeterli.eskiden pedalların önünde ayakkabının burnunu içersine alan kelepceler vardı onu kullanması daha zordu.
bununla araba sürmek de zor olur
Valla zor oluyor ayaklarım kıvrılmıyor.Bende koltugu en sona dayayıp hallediyorum bu sorunu
Ben postalla denedimde illallah dedim Pedalları hisseetmek lazım
Peki sizler ne tarz ayakkabılar giyersiniz? Ayakkabı seçerken nelere dikkat edersiniz?
Ava giderken ben postalla araç kullanıyorum Allahtan eranın debriyajı ağırda bir sıkıntı çıkmıyor toyota ile kesin stop ettiririm postalla kullanmadım hıc toyotayı
Askeri otobüsleri kullanan askerleri anlamıyorum adamlar ilk kalkışta 3-4 kez ara gazla kalkıyor küçükken hastaydım izlerdim nasıl kullandıklarını
Valla onu bunu bilmem ama ince yüksek topuklu kadın ayakkabısını her kim keşfettiyse işte o insan cennetliktir benim gözümde
O otobusun hantalalığından oluyor eski amerikan mack otobüsse eğer, kalkışını izlemek çok zevklidir. Liseye giderken askeriyenın yanında geçiyorduk oo eski askeriye otobuslerının kalkışlarını bende zevkel seyrediyorum ne günlerdi be yaa
Birde onu giyebilmek var tabi, her ayağa olmaz.
Tabi canımmmmm, topuk kadife olacak, parmaklar sıralı olacak vs vs vs
Hafiften bir fetişistlik seziyorum ama neyse