0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün 100km kadar c4 dizel otomatik kullandım. Araç hakkında goruslerimi buraya yazsam tüm yeni toyota sahipleri büyük ihtimalle çok üzülürler [/quote]Sevgili Yaman biz Toyota 'nın problemlerine çözüm bulamıyoruz,Citröen alsak ne yaparız bilmiyorum..Ufacık problemde yandık..Ben arabamı aldığımda Volvo S40'la aynı fiyattı,servisi kısıtlı ve uzak diye Volvo'dan kaçtık..daha doğrusu yağmurdan kaçarken doluya tutulduk sanırım aynı şekilde daha uygun fiyata Subaru İmpreza hb ler vardı..süperdi arabalar;hem donanım, hem görünüş,hem fiyat tek eksisi leonun yeni kasası çıktığında istetme'nin bagajda olan çıkıntısı Subaru'da da olmasıydı bence..onuda dolma lastik seçeneğiyle düzeltebiliyordunuz..Bizim problemimiz diğer markalarla karşılaştırmak değil,kendi sorunlarımızda Kaliteyi hissetmek istiyoruz,çözülsün istiyoruz.sanırım buda hakkımız Ben yaptığım iş gereği 50 ytl lik bir üründe bile nasıl titiz davranıyorsam 40.000 ytl'lik aracım dan da aynı özeni beklerim..Hele Toyota,hatta COROLLA dünya markası olmuş bir model de böyle sıkıntılar Firmanın adına gölge düşürüyor bence..güven kaybı..ben her ortamda herkesle bunu paylaşıyorum..onlarda başkalarıyla ..prestij kaybını düşünebiliyormusunuz..Eğer firma önem veriyorsa tabi
benim 2008 Auris D4D aracim var. hicbir yerinde tikirti falan yok. aracin icindeki iscilik gercekten guzel. zaten Toyota Adapazari fabrikasi en kaliteli uretim yapan Toyota fabrikasi secilmisti. Timur bey, sadece koltuk tasarimindaki ergonomi hatasini tum araca yansitmak biraz haksizlik olmuyor mu?[/quote]Kaymak asfalta çıkınca bende de azalıyor ses,ancak mıcırlı asfaltta özellikle yol-lastik sesi müthiş rahatsız ediyor...bu cuma İzmir'den Ayvalık tarafına gelirken arabayı yolda tutamadım..Yan rüzgarlardan felaket etkileniyor.Gezindim iki şerit arasında,kolum ağrıdı.Arabayı yolda tutmak için baya kasmışım
Sanki aceleyle yapılmış gibi his veriyor 2008 auris.[/quote]Aynen katılıyorum ama Corolla için mailime 1 hafta sona cvp geldi arkadaşlar..Aynı gün aracımı aldığım yerden ruhsat sahibi babamı aramışlar.Kardeşim konuşmuş ve şikayetlerimizi tekrar dile getirmiş.Sanırım İstanbul merkez iyi sıkıştırmış servisi,hemen getirin demişler.Ancak mesafe ve zaman olarak çok çok uygun bir yerde değil.kim bilir ne zaman gidebileceğiz.En azından sesimizi duyurabilmişiz teşekkür'ler TOYOTA yetkilileri..Şimdi iş servise düşüyor,bakalım ne kadar çözüm getirebilecek arabamıza..Çok umutlu değilim açıkcası geçici çözüm olur gibi geliyor... Zaman ne gösterecek bakalım..