0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hep Hakan Öztürk mü açacak biraz da biz açalım konu Şahsen uykusunda konuşan biri olarak sorarım size kaç kişi var konuşan? Hiç riskli sözler söylediniz mi? Uykusunda konuşan birine soru sormayı denediniz mi gerçekten cevap aldınız mı?
Konuşmaktan daha fena durumdayım anlatılanlara göre, sayıklamalar saçmalamalar ve üstüne konuşmalar, henüz sobelemeye çalışan olmamış sanırsam
ben uykuda konuşan kişiyle konuşmanın beyinsel zararları olduğunu duydum ve konuşmadım hep dinledim bazen bende konuşup lafları geveliyormuşum hatta bir gün tamam yavaş gidecem falan demişim
Anket açtırtma bana Taylan, n'olur usturuplu bir video paylaş n'olur n'olur n'olur
Kayıt yok ama çok ağır uyuduğum zamanlardn berbat bir hatıra, yurtta 2. ve son hafta bıyığımın tam anlamıyla yarısını kesmişler, sol var sağ temiz onu bile duymayacak uykumda gezmeler yorgan bir odada ben bir odada uyandığım sabahlar neleer neler, Ciddi anlamda konuşurum sohbet edermişim tam anlamıyla fiziksel olarak da ayağa kalkarmışım uyanık mı uykuda mı olduğum anlaşılmaz insanlara kal getirtimişimNe yaram varmış ufacık çiziğe döküldüm