Gönderen Konu: Uykuda konuşmak :)  (Okunma sayısı 6259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Uykuda konuşmak :)
« : Şubat 13, 2011, 02:19:32 »
Hep Hakan Öztürk mü açacak biraz da biz açalım konu  :islik:

Şahsen uykusunda konuşan biri olarak sorarım size kaç kişi var konuşan? Hiç riskli sözler söylediniz mi? :argh: Uykusunda konuşan birine soru sormayı denediniz mi gerçekten cevap aldınız mı?  :-[
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

Uykuda konuşmak :)
« : Şubat 13, 2011, 02:19:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Uykuda konuşmak :)
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2011, 02:27:06 »

Şahsen uykusunda konuşan biri olarak sorarım size kaç kişi var konuşan? Hiç riskli sözler söylediniz mi? :argh: Uykusunda konuşan birine soru sormayı denediniz mi gerçekten cevap aldınız mı?  :-[

Hah tam benlık bır onu olmuş :D uykumda acayip derece konuşurmuşum ne sorarlarsa cevap alırlarmış benden  :) yurtta kaldığım dönemler arkadaşlar video bile çekmişlerdi. ama hayatta paylaşmam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2011, 02:28:12 »
Konuşmaktan daha fena durumdayım anlatılanlara göre, sayıklamalar saçmalamalar ve üstüne konuşmalar, henüz sobelemeye çalışan olmamış sanırsam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2011, 02:28:45 »
Anket açtırtma bana Taylan, n'olur usturuplu bir video paylaş n'olur n'olur n'olur :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2011, 02:28:51 »
ben uykuda konuşan kişiyle konuşmanın beyinsel zararları olduğunu duydum ve konuşmadım hep dinledim :D bazen bende konuşup lafları geveliyormuşum :) hatta bir gün tamam yavaş gidecem falan demişim :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2011, 02:29:52 »
Konuşmaktan daha fena durumdayım anlatılanlara göre, sayıklamalar saçmalamalar ve üstüne konuşmalar, henüz sobelemeye çalışan olmamış sanırsam

Euheuehuh senin ki bayağı üst seviye bir şeymiş ama :D Kaydı var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2011, 02:31:09 »
ben uykuda konuşan kişiyle konuşmanın beyinsel zararları olduğunu duydum ve konuşmadım hep dinledim :D bazen bende konuşup lafları geveliyormuşum :) hatta bir gün tamam yavaş gidecem falan demişim :)

Bilinçaltı yapacak bir şey yok. Yavaş git sende aaaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 184000
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2011, 02:35:50 »
Kayıt yok ama çok ağır uyuduğum zamanlardn berbat bir hatıra, yurtta 2. ve son hafta bıyığımın tam anlamıyla yarısını kesmişler, sol var sağ temiz onu bile duymayacak uykumda gezmeler yorgan bir odada ben bir odada uyandığım sabahlar neleer neler,
Ciddi anlamda konuşurum sohbet edermişim tam anlamıyla fiziksel olarak da ayağa kalkarmışım uyanık mı uykuda mı olduğum anlaşılmaz insanlara kal getirtimişim

Ne yaram varmış ufacık çiziğe döküldüm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2011, 02:40:48 »
Anket açtırtma bana Taylan, n'olur usturuplu bir video paylaş n'olur n'olur n'olur :D :alkis:

Usturuplu olsa paylaşırdım zaten :D :D özellikle alkollü olduğumda uykumda çok konuşurmuşum.O gün ne yaptıysam uykumda anlatırmışım bu huyum yuzunden yurtta hiç bir özelim kalmamıştı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2011, 02:44:28 »
Kayıt yok ama çok ağır uyuduğum zamanlardn berbat bir hatıra, yurtta 2. ve son hafta bıyığımın tam anlamıyla yarısını kesmişler, sol var sağ temiz onu bile duymayacak uykumda gezmeler yorgan bir odada ben bir odada uyandığım sabahlar neleer neler,
Ciddi anlamda konuşurum sohbet edermişim tam anlamıyla fiziksel olarak da ayağa kalkarmışım uyanık mı uykuda mı olduğum anlaşılmaz insanlara kal getirtimişim

Ne yaram varmış ufacık çiziğe döküldüm :D

Benimde yüzümü ayakkabı boyasınla boyamışlarda hemde 3-4 defa :D hatta bır gece ter içinde uyandım nasıl terlemişim anlatamam yataktan kalkıcam kalkamıyorum  15-20 battaniyeyi üstüme serip yatağa bağlamışlar beni :D şimdi gülüyorum ama o gün acayip kızmıştım bir arkadaşımın kalbını kırmıstım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2011, 02:45:06 »
bende çok konuşuyormuşum uykumda ya :D kardeşimle çoook kavga ettik bu yüzden :D istediğini öğreniyo sonrada şantaj yapıyo bana :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 13, 2011, 03:58:42 »
E iyi olmus, acin tabi boyle konular, ne guzel iste. Ben konusmuyorum herhalde ama boyle birseyi duyacakta kimse yok zaten, kendimi garantiye aldim. :-) Eski bir tanidigimin uykusunda ustune yatip uyusan kolu diger eline gelince; yakakadim onu, yatakta yaratik yakaladim diye karanlikta herkesi uyandirdigini bilirim. Isiklar yaninca yuzleri tahmin edin. :-D Bu yaziyi uykumda yaziyormusum aslinda. :-D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2011, 04:30:18 »
offfff ne konuşurmuşum ben sabah ayrı çenen var gece ayrı çenen var bi susmadın demişti bikeresinde annem :D Yapmıcam yüzücem ve dövmicem gibi sözler klaskmiş hatta yüzme olayıda antremandan sonraki uykumda olurmuş genelde :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2011, 06:17:06 »
ben uykumda hiçççç konuşmam :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2011, 08:49:02 »
anam :D olaya gel :D ben horlamam bile adamlar bülbül gibi şakıyor :D benim bilkente ilk geldiğimde 2 yıl oda arkadaşım olan bir çocuk konuşmuştu bir kez :D evet sadece bir kez :D izzet kapat şunu dedi, sonra izzete bir kaç kez seslendi, ben uyanık sandım ama uyuyormuş :D bütün bunları oturarak yapması daha bi garipti :D o günden sonra buzdolabımızın adı izzet oldu :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 13, 2011, 10:16:53 »
arada benim de sayıkladığımı söylerler :islik:
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 13, 2011, 10:25:07 »
Açıkçası konuşurmuyum tam bilemiyorum ama lise yıllarımda abimin anlattığına göre bir gece aniden yataktan fırlayıp odanın ortasında yanıyoruz diye koşmaya başlamışım. Sebebi de büyük ihtimalle o dönemlerde elektrikli battaniye ile yatıyor olmamdı.
 Uyku ile uyanıklık arası geçiş süreci trans halidir ve o anda kişiye sorduğunuz sorulara doğru cevaplar alırsınız yanlış cevap veremez. (İtiraf ediyorum annemde çok kullanıyorum. Özellikle birşey arayacağım zaman ) Felsefe hocamız söylemişti bunu.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 13, 2011, 12:00:10 »
Uykuda degil ama baski altinda oldugum zaman uyanikken sacma sapan sozlerim yada konusmalrim olur.psikologum yogun stress dedi bana gore ise bir iki tahta eksik hahahahah
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 13, 2011, 12:14:51 »

hih :)
ben gecen bi olay yaşadım,
uykuda küfür ediyomuşum hanım uyanmış sesime :)
şöyle anlattı bana;
uyandığımda saydırıyodun( bana bi kaç isim verdi,hepsi işyerindeki gıcık olduklarım :) )
saydırdıgım kişilerin isimlerini soruyomuş bana o kim şu kim, o nasıl biri falan vs.
ben her sordugu isme,onun da biiiiiiiiip :) :) diyormuşum...
çok güldüm,o anlattı ben güldüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 13, 2011, 12:38:05 »
ama öyle Nagihan abla :D yani ben öyle duydum yapmadım. geçen ablam sayıkladı. tamam tamam dedi. ney tamam dedim? efendim dedi. uyanıkmısın dedim yoo dedi :D aradan 5 dk geçti. mustafa saat kaç diye uyandı :D az önceki konuşmaları hatırlıyormusun dedim yooo diyor :D bilinçaltı acayip bişey yahu :D ben hiiçç sayıklamamışım. babam eksoz sesiyle karışık bazen horlarsın diyo :D dalga geçiyor ya :D geçen ae86 sesi çıkardın diyor :D bende dedimki dua ette supra sesi çıkarıpta çuflamıyım dedim :D :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN