0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tomtom'umu senkronize edicem hiç yanlış yerlere gitmeyeceğim
Aslında uykuda gerçek hayat, uyanık olduğumuzu sandığımız hayal; mi diyeyim ve çıkarın bakalım taşı kolaysa. (kıskıskıs)
ben uykuda konuşmam.... ama konuyla ilgili bir hadise var ki iyi ki kardeşim bu foruma üye değil diyesim geldi....
Tomtom'un ismi yeter
Ben uykuda konuşmam ama sorulana cevap verme gibi bir özelliğim var hanım sabah uyandırırken sorarmış birşeyler bende bir güzel cevaplarmışım Biliyorum tehlikeli ama dürüst adam olunca sorun yok
yurttayken sınav zamanı sayıkladığımı söylerdi arkadaşlarım, herhalde gündüz çalışmadığım dersin tekrarını falan yapıyodum. birde son zamanlar da horladığım söyleniyor. aslında pek inanasım gelmiyor ama neyse. öyleyse bile malum kış ayları biraz sesli uyumam normaldir herhalde
ben konuşuyomuyum bilmiyorum ama geceleri bağardığım söyleniyo koğuşta bitane arkadaş var, sürekli şafak 99, gelicem bekle aşkım diyo, bende her onu duyduğumda bekliyorum bitanem diyorum, of ya off diyo susuyo )
ya mümkünse öyle olmasın... ben çok kabus görüyorum bu aralar.....
Bu aralar sabahlara kadar, merdiven çıkıp elma, yıldız, kuş, bulut topluyorum rüyalarda ama merdiveni arıyorum önce zor bela buluyoruz yorularak dikiyorum gökyüzüne yaslıyorum biyerlere çıkıyorum
Hayırdır evlendiğini falan mı görüyorsun?!
E yani ne sandın
3 vakte kadar bir yolculuğa çıkacaksın. Hava yollarını kullanacaksın giderken de. Amasya taraflarına olabilir.
olabilirde Amasya değil Uçakla değil 3 vakte kadar haber geldi Yeğenim ameliyat olmuştu pazartesi günü, pazar günü Ankara'ya karayolu ile ziyarete gitmem gerekiyor Yol göründü yinede Toyota'ma ve bana
Yağını değiştir abicimm Çok geçmiş olsun :/
Sağol Ercü . Cumartesi kesin değiştiriyorum artık Pazar kahvaltıdan sonra çıkarım yola. Elf veya Castrol dersem konu sapmaz dimi ?