0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel anlatılmış çok beğendim.genelde durum bu malesefff erkeklerr sefa kısmıyla bayanlar cefa kısmıyla ilgileniyor hayatın
Gerçekten güzelmiş Tuğçe hanım bu biraz da bayanın kendisinde bitiyor. İlk olarak bu konularda kendine yardımcı olabilecek erkeği bulmak. İkinci olarak bulamadıysa erkeğini o hale getirmek. üçüncü olarak o da olmadıysa düşmanı kendi silahıyla vurmak. Bir de tam tersi olanlar var duyduğum. Yani bunları erkeklerin yapıp bayanların sefa sürdüğü hayatlar
Kesinlikle görülmediği kanaatindeyim Hakan Abi. Ha bunu genele yayamam belki ama benim gördüğüm kadarı bu şekilde.
iyi de erkekler bütün bunları yapmaya kalksalar ellerine yüzlerine bulaştırırlar....
biraz ortamı kızıştırayım ben dırdır dinleyceğime bulaşıkta yıkarım çamaşırda, yemek desen lokanta sağolsun...Şaka bir yana bir türlü mana veremediğim bazı şeyler vadır.Mesela bayanlar şu soruma cevap verirseniz aydınlammış olurum.Kadın evde her türlü işi yapmaya yeterli iken neden özellikle perdeleri erkekler asar?Ha bir kaç defa çıkartıp tekrar taktırırsınız peki neden ?....