Gönderen Konu: Kadınlar  (Okunma sayısı 6852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Kadınlar
« : Şubat 12, 2011, 23:31:44 »
Gerçekten de çok beğendiğim bir yazıdır arkadaşlar

BEN YATIYORUM
Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı.
Annem, 'Geç oldu,' dedi, 'zaten yorgunum, ben yatıyorum.'
Annem kalktı, mutfağa gitti.
Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu.
Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi.
Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de
eti aşağıya koydu.
Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı.
Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.
Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi
tekrar doldurdu.
Banyodaki çöp sepetini boşalttı.
Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı.
Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti.Çiçekleri suladı.
Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.
Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul
gezisi için para sayıp ayırdı,
eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne
koydu.
Kek tarifleri defterini çıkardı,arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda
yazdı, çantasına koydu.
Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu.
Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı,dişlerini
fırçaladı.
Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü.
Tırnaklarına baktı, törpüledi.
İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş mıydın' diye seslenen babama 'şimdi
gidiyorum' deyip köpeğin su kabını doldurdu.
Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı.
Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını
kapattı,
gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı.
Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi.
Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı.
6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.
Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün
önüne getirdi.
İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum'
dedi ve gitti yattı.
Sizce bu işte bir gariplik yok mu?

Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz?
ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ
(ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)!
Şimdi bu yazıyı tanıdığınız olağanüstü kadınlara gönderin - emin olun,
hepsi bayılacaktır.
SONRA DA ARTIK YATIN !

2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

Kadınlar
« : Şubat 12, 2011, 23:31:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Toyota Corolla - 1996 XEI
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Kadınlar
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2011, 23:51:29 »
çok güzel anlatılmış çok beğendim.genelde durum bu malesefff erkeklerr sefa kısmıyla bayanlar cefa kısmıyla ilgileniyor hayatın   :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2011, 01:45:21 »
Gerçekten güzelmiş :)

çok güzel anlatılmış çok beğendim.genelde durum bu malesefff erkeklerr sefa kısmıyla bayanlar cefa kısmıyla ilgileniyor hayatın   :-\

Tuğçe hanım bu biraz da bayanın kendisinde bitiyor. İlk olarak bu konularda kendine yardımcı olabilecek erkeği bulmak. İkinci olarak bulamadıysa erkeğini o hale getirmek. üçüncü olarak o da olmadıysa düşmanı kendi silahıyla vurmak. :) Bir de tam tersi olanlar var duyduğum. Yani bunları erkeklerin yapıp bayanların sefa sürdüğü hayatlar :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2011, 14:05:43 »
Gerçekten güzelmiş :)

Tuğçe hanım bu biraz da bayanın kendisinde bitiyor. İlk olarak bu konularda kendine yardımcı olabilecek erkeği bulmak. İkinci olarak bulamadıysa erkeğini o hale getirmek. üçüncü olarak o da olmadıysa düşmanı kendi silahıyla vurmak. :) Bir de tam tersi olanlar var duyduğum. Yani bunları erkeklerin yapıp bayanların sefa sürdüğü hayatlar :)

Kaç milyarda bir ???

Hazım abim emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler...  Sürekli makara kikiri laklak yapan bi adam olarak görünsemde hayatta ki en büyük hedefim ilk önce annemi rahata erdirmektir... Zaten cennet onun ayakları altında değil mi gerisi boş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2011, 17:31:02 »
  Cefa çektirmeyen erkek de değerli görülmüyor olabilir mi acaba?  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2011, 18:50:44 »
Kesinlikle görülmediği kanaatindeyim Hakan Abi. Ha bunu genele yayamam belki ama benim gördüğüm kadarı bu şekilde. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2011, 19:20:33 »
emin misiniz?
babam:
22 sene kereste fabrikasında çalıştı,
18 sene inşaatlarda çalıştı.
40 sene.
annem babama hep acıdı
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2011, 19:57:42 »
Kesinlikle görülmediği kanaatindeyim Hakan Abi. Ha bunu genele yayamam belki ama benim gördüğüm kadarı bu şekilde. 
Biz mi yanlış yerlere bakıyoruz acaba Hazım? :) Bende başka türlü, yapılanların değerini gören pek görmedim. Verdin mi hep istiyor insanlar ama işte huy, bir noktaya kadar dayanıyor insan farkedilmek için. Ama cefa çektirenlerin böyle sorunları olmuyor, diğer taraf sürekli peşinde koştuğu için çoğu şeyini görmüyor bile, elde edememe duygusu kişiliğini zedeliyor ve hep kovalıyor. Kaçan kovalanır oluyor, tabi (sözüm meclisden dışarı) ahmaklara.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2011, 20:31:23 »
yalnız konuu bayaa kadın erkek ilşkisine dönmüşşş :) evet değer bilmekle alakalı bilmeyenlerde  çokk hemcinsim diee yapılan yanlışları savunacak değilimm ama çoğu yerde halaa bayanların durumu ortada ben sadece klişeleşmiş bir cümle kullandım okadar .evet bu saydıklarınızı yapan erkeklerde wardır mutlaka zor olann onları bulabilmekk herkes çuvaldızı kendine batırsın bakalım kaçınız annenize eşinize bu konularda yardımcı oluyor :) ?sonuçta bu sayılanların hepsi kadının görevi değill hepimiz bu konuda hemfikiriz değilmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2011, 20:39:26 »
  Öncelikle türkçe yazım kuralları konusunda biraz daha özen gösterilmesini isteyeceğim.

Bir tabir kullanılıyorsa ve bu Kadın ise elbetkide bunun bir karşılığı, Erkek'de olmalı. Dünya denge üzerine kurulmuştur sonuçta. Bence insan önce birey olmalı, kendi özelliklerinin farkına varmalı, kendi başına yaşamayı becerebilmeli, ondan sonra karşı tarafı düşünmeli. Bu noktada kişisel gelişim, iletişim becerisi ve duyguların dışa vurumu bence çok önemli. Sanırım karşı cinsler birbirini anlama konusunda bu noktada zorluk yaşıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2011, 20:43:12 »
kesinlikle katılıyorum size ilk önce empati kurmak önemli tabii.

yazım kurallarına da daha dikkat edeceğim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #11 : Şubat 13, 2011, 20:47:54 »
  Öncelikle kurallara uyduğunuz için teşekkürler.

Evet, empati kurmak gerek ama insan daha da önce kendisini tanımalı. Kadın şu işi yapamaz, erkek bu işi yapmamalı diye hiç bir ayrım olmamalı bence. Zaten bu biraz da ufkun genişlemesi ile ilgili bir durum. Bir çok yerde musluk tamircisi çağırdığınızda kapıda bir bayanı ya da akaryakıt istasyonunda pompa başında bir bayanı görmek mümkün ve bu hayatın gereği. Toplumda herkes bireydir, cinsiyet farkı ikili ilişkilerde ön plana çıkar bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2011, 21:03:50 »
Kadın erkek ilişkilerinin başlangıç aşamasındaki şekli aslında evlilik başlığı altında bir ara geçti diye hatırlıyorum...Derinlere dalmadan bir iki cümle kuracak olursam.İlkel kominal toplumlar zamanında komünü oluşturan bireylerin görevleri vardı ki hala var değişen şey ise komün yerine sadece bir kaç kişiden bazende sadece iki kişiden oluşan aile dediğimiz müessese gelmiştir.Kominal yaşam sürecinde kadınların görevi  ortamı temiz tutmak (yaşanır şekilde),bebeklere bakmak,çocuklara göz kulak olmak ve bir yere kadar eğitmek ile erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını paylamak idi...Erkeklerin görevi ise malum.ilk görev koruma ikinci görev yiyicek temin etme Bu iki görev kimi sosyologa göre yer değiştirir. (maslov ihtiyaçlar hiyerarşisi).Daha ileri süreçlerde avlanma bölgelerini koruma gündeme gelmiş ve ilk toprak kavgaları bu zamanda ortaya çıktı.Toprak kavgaları daha sonra (lanet) savaşlara dönüştü...
burada kısa kesiyorum gerekirse konuya devam ederim zira bütün yazılarımda bu forumun çok güzel bir forum olduğunu ve bir çok insanın biraz stres atmak adına girdiğinide düşünüyor ve çok sıkmamaya gayret ediyorum...
Birlikte yaşamda paylaşımlar göreve döndüğü anda tadı kaçar ve bazen daha önce zevkle yapılanlar ızdırap veremeye başlar.İşte önemli olan bu duruma düşmemektir.(evlilik konusunda temelde evliliğe karşıyım dememin aslında temek sebbide budur...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2011, 21:22:18 »
  Çok güzel bir nokta bence Mehmet. İnsanoğlu ne kadar şehirli yaşama geçmiş de olsa hala o, atalarımızdan gelen ilkel benlik anlayışı etkilerini göstermektedir. Ancak düşünceyi de artık insanoğlu daha fazla ön plana çıkarmalı. Tabi günümüz değer yargılarındaki maddi güç ve bunun sonucunda elde edilen sahte maneviyatlar bu kapsama girmiyor ancak gelişim! bu değeryargıları üzerine olduğu için daha medeni ancak daha mutsuz bir toplum, insanlık haline geliyoruz. Çünkü asıl bizi doyuracak (ruhumuzu, kalbimizi, duygularımızı, beynimizi) şeyleri aramıyoruz, daha az gerekli (midemizi, cebimizi) şeylerin peşinde ve gereğinden fazla stoklayacak şekilde koşuyoruz. Bunun sonucaunda da Kadın ve Erkek birir insan cinsiyetinden çok birer Objeye dönüşüyor. Reklamlar bunun açık birer örneği değil midir genelde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2011, 22:49:31 »
Artık günümüzde kadın ve erkek arasındaki yükümlülükler aşağı yukarı eşitlendi gibi geliyor. Sonuçta iki taraf da çalışıyor genelde ve şartları eşit hale geliyor. Ama şu da var Kadın ne kadar çalışıyor olsa da içdürtü olarak ev hanımlığı özelliği vardır. Dİkkat edin ev işlerine yatkın olan taraf kadınlar ve bunu birileri öğretmiyor, kuşların uçmayı öğrenmesi gibi öğreniyorlar. (Yahşi Cazibedeki Sİmge hariç :) )

Genel olarak bakınca zaten kadın ver erkeğin birbirinden çok farkı yok. Birbirinin aynısı gibi. Kadın ve erkek eşit değildir denktir. Bir ayakkabının sağ ve sol teki birbirinin aynıdır ama birbirinin yerine geçmemektedir. Sonuç olarak ne sağ teki ne sol teki birisi olmadan işe yaramamaktadır. Kadın ve erkek de bu şekilde benim kanaatimce.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 14, 2011, 15:46:38 »
iyi de erkekler bütün bunları yapmaya kalksalar ellerine yüzlerine bulaştırırlar....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #16 : Şubat 14, 2011, 18:49:21 »
iyi de erkekler bütün bunları yapmaya kalksalar ellerine yüzlerine bulaştırırlar....
Erkek bu konularda yardımcı olsun diye mi bayan ile beraber olur? Bence kendi kendine bakabilmeli insan ama paylaşım elbetkide çok daha hoş ve güzel olur, bence tabi. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 14, 2011, 19:22:06 »
biraz ortamı kızıştırayım ben :)
dırdır dinleyceğime bulaşıkta yıkarım çamaşırda, yemek desen lokanta sağolsun...

Şaka bir yana bir türlü mana veremediğim bazı şeyler vadır.Mesela bayanlar şu soruma cevap verirseniz aydınlammış olurum.

Kadın evde her türlü işi yapmaya yeterli iken neden özellikle perdeleri erkekler asar?Ha bir kaç defa çıkartıp tekrar taktırırsınız peki neden ?....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #18 : Şubat 14, 2011, 19:47:33 »
dırdır dinleyceğime bulaşıkta yıkarım çamaşırda, yemek desen lokanta sağolsun...

Şaka bir yana bir türlü mana veremediğim bazı şeyler vadır.Mesela bayanlar şu soruma cevap verirseniz aydınlammış olurum.

Kadın evde her türlü işi yapmaya yeterli iken neden özellikle perdeleri erkekler asar?Ha bir kaç defa çıkartıp tekrar taktırırsınız peki neden ?....

İşte bu. Ama bunlara doyurucu cevaplar beklemiyorum bende.  :islik:

Aslında kadınlar ulaşmak istedikleri erkeği hedefliyorlar. Yani seçen kadın oluyor. Erkek belli seviyede kadına yaklaşıp, belli seviyede de ulaşılmazı oynuyorsa kadın daima onun ilgisini çekmek için çabalıyor, peşinde oluyor o erkeğin. O erkek eğer o kadının tam olarak eline düştü ise ve kadın henüz kişisel gelişimini tam olarak yakalamadı ise o zaman işte o kadın heyecanını yitiriyor elde ettiğine karşı ve yıkım başlıyor. Zaten sonra içgüdüsel olarak problem çıkarma oyunları oynanıyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 14, 2011, 21:10:46 »

valla birader bana sorma ben kendi perdemi kendim takarım... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."