Gönderen Konu: Kadınlar  (Okunma sayısı 6848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Kadınlar
« Yanıtla #80 : Şubat 17, 2011, 01:55:13 »
sevmese bile bence :) platonik olabilir :D olamazmı :D :D gençlik yıllarınızı düşünün :) herkesin mutlaka anısı vardır :)

Ahh Metin abi açtırma oo konuları :) :) platonik aşık olmak gibisi varmı yaa hayatında platonık aşk yaşamamış olana üzülürüm cidden.Çünkü o duyguyu her insanın yaşamasını isterim :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Şubat 17, 2011, 01:55:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Şubat 17, 2011, 09:51:04 »
  Taylan, okul yıllarında (16-17 yaşında iken) sıra arkadaşım bizden bir sınıf küçük bir kızdan hoşlanıyordu ve sıkı da arkadaştılar. Benim arkadaş tam Platonik aşık olmuştu ama uzun süre kıza açılamadığı için kendini yemeye başladı. Tabi ben bu duruma çok üzülüyordum. :) Dururmuyum hiç, bir arkadaşı daha ayarladım ve planımı anlattım ve ondan beni tastiklemesini istedim. Neyse sıra arkadaşıma gittik ve;
 -dayanamadık ve senin hoşlandığın kıza gidip senin duygularını anlattık, dedim. Ama kız; neden kendisi gelip bana söylemedi, onun söylemesini beklerdim dedi, dedim. :):):)
 Tabi arkadaş;
-ciddi bunu yaptınız mı?, dedi.
 Evet yaptık dedim ve kız şu anda seni bekliyor dedim. :)
 Tabi kızın böyle bir olaydan haberi bile yok. (kıskıskıskıs)
 Arkadaş kıza gitti ve açıldı, kız tabi şok. :) Neyse olmadı işleri ama arkadaş o günden sonra acayip rahatlamıştı, üzerimden çok büyük bir yük kalktı, siz olmasaydınız ben asla açılamazdım diyordu. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Şubat 17, 2011, 10:37:40 »
Ahh Metin abi açtırma oo konuları :) :) platonik aşık olmak gibisi varmı yaa hayatında platonık aşk yaşamamış olana üzülürüm cidden.Çünkü o duyguyu her insanın yaşamasını isterim :)

Sendede dert büyükmüş anladığım kadarıyla :D Ama kesinlikle belli yaşa gelipte yaşamayanlara teessüf ediyorum o zaman :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Şubat 17, 2011, 11:01:34 »
sevgi karşılığı varsa sevgidir diyorsunuz öylemi?
Eğer kadın ve erkek anı paylaşabiliyorsa bunun adı mutluluktur.

Şayet tek taraflı ise muhteşem mazosizmdir. (kişi ayılır bayılır,içer filan ama kızın haberin yoktur hahahahah )Bayanlarda bu daha azdır.Zira bana göre bayanlar erkeklerden önde bu konuda.
Aşk harika bir duygu hele ki bu sevgiye dönüşürse kelimenin anlamı ile harika olur.... (Ya Allahın arabına turkçe edebiyat yaptırmayın şimdi...) :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Şubat 17, 2011, 11:24:16 »

Şayet tek taraflı ise muhteşem mazosizmdir. (kişi ayılır bayılır,içer filan ama kızın haberin yoktur hahahahah )Bayanlarda bu daha azdır.Zira bana göre bayanlar erkeklerden önde bu konuda.
Aşk harika bir duygu hele ki bu sevgiye dönüşürse kelimenin anlamı ile harika olur.... (Ya Allahın arabına turkçe edebiyat yaptırmayın şimdi...) :)

konuyla ilgisiz ama sizin yazılarınız pek çok Allahın Türkünden daha güzel ve anlaşılır... emin olun... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Şubat 17, 2011, 11:56:08 »

konuşş :)
kocaelinin medarı iftiharı seni :)

edit by hande: http://www.turkcebilgi.com/medar%C4%B1_iftihar/sozluk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Şubat 17, 2011, 11:58:44 »
konuşş :)
kocaelinin vedarı iftiharı seni :)
eyvallah hakkı güzellik görenin gözlerindedir...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Şubat 17, 2011, 12:10:46 »
estağfrullah abi o senin güzelliğin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Şubat 17, 2011, 12:27:33 »
  Hemen müdahale edeyim izninizle, muhtemelen edebiyatın doruk noktasına bundan asırlar önce Arap yarımadası ve Mezopotamya bölgesinde erişilmiştir. Bazı bölgelerin kültürel zenginliği tartışılmaz. Ama Kadın kavramının en belirgin şekilde değer gördüğü kültür ise Orta Asya Türk kavimlerinde görülmektedir. Eğer bir at varsa ve bir yerden biryere yolculuk yapılacaksa o ata kadın bindirilirdi, obalarda kesinlikle önemli kararlardan kadınların fikirlerinede başvurulurdu. Bence bir toplumun genel gelişmişlik ve medeniyet, saygı, incelik ve insanlık seviyesini ölçmek istiyorsak ilk önce o toplumdaki kadınları incelemek lazım. Toplumu aileler ve ailleleri de bireyler oluşturuyorsa, o aile bireyleri içinde aile kavramı konusunda en etkili insan kadındır. Dolayısı le toplumda kadınların yapısı o toplumun aynasıdır bence.
 Gerçi edebiyat ile hiç ama hiç aram yoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Şubat 17, 2011, 16:12:03 »
   Dolayısı le toplumda kadınların yapısı o toplumun aynasıdır bence.

ben hariç hemşerim... :) ben birazcık odunum... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Şubat 17, 2011, 20:32:37 »
Abla şöyle bir durum var  büroya bazen birşeyler alıyorum ve doktor ablam geldiğinde aynı şeye bakmamıza rağmen o benden çok farklı şeyleri görüyor ve gördüğü daha estetik oluyor.  Hatta toplantı olduğu zaman en favori yemeklerimizden biri peynir simittir. Paylaştırma konusuna gelince ben hiç karışmam direk doktor ablamı çağırır ona yaptırırm. Demek istediğim kadınlar çok şeyde bizim göremediklerimizi görüyor ve biz göremediğimiz için de  anlaşma zorluğu çekiyoruz
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #91 : Şubat 17, 2011, 20:47:25 »
  Taylan, okul yıllarında (16-17 yaşında iken) sıra arkadaşım bizden bir sınıf küçük bir kızdan hoşlanıyordu ve sıkı da arkadaştılar. Benim arkadaş tam Platonik aşık olmuştu ama uzun süre kıza açılamadığı için kendini yemeye başladı. Tabi ben bu duruma çok üzülüyordum. :) Dururmuyum hiç, bir arkadaşı daha ayarladım ve planımı anlattım ve ondan beni tastiklemesini istedim. Neyse sıra arkadaşıma gittik ve;
 -dayanamadık ve senin hoşlandığın kıza gidip senin duygularını anlattık, dedim. Ama kız; neden kendisi gelip bana söylemedi, onun söylemesini beklerdim dedi, dedim. :):):)
 Tabi arkadaş;
-ciddi bunu yaptınız mı?, dedi.
 Evet yaptık dedim ve kız şu anda seni bekliyor dedim. :)
 Tabi kızın böyle bir olaydan haberi bile yok. (kıskıskıskıs)
 Arkadaş kıza gitti ve açıldı, kız tabi şok. :) Neyse olmadı işleri ama arkadaş o günden sonra acayip rahatlamıştı, üzerimden çok büyük bir yük kalktı, siz olmasaydınız ben asla açılamazdım diyordu. :):):)

:D :D Benimki açılamamazlık değildi daha çok tek taraflıydı.Zaten söyleyememek daha kötü olsa gerek.Çünkü hep içinde bir umut besler o zaman ınsan :)

Sendede dert büyükmüş anladığım kadarıyla :D Ama kesinlikle belli yaşa gelipte yaşamayanlara teessüf ediyorum o zaman :D :D

Valla Metin abi bi 6-7 yıl kadar sürdü :) tabi o zamanlar delikanlı yaşlarımdı :P :P neler yapmadımkı.alkollüyken telefondan aramalar,kapının önünden geçmeler,kavgalar,karakola düşmeler.oo valla roman olur :D pişmanmısın desen valla değilim :) şimdi onun nerede olduğunu bile bilmiyorum.Hoş pekte umrumda değil şairinde dediği gibi ben seni değil,seni sevmeyi sevdim :) oo hesap benımkıde hala kolyesı arabamın dikiz aynasında asılıdır.Gençlik başka şey bee :P :P