0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sevmese bile bence platonik olabilir olamazmı gençlik yıllarınızı düşünün herkesin mutlaka anısı vardır
Ahh Metin abi açtırma oo konuları platonik aşık olmak gibisi varmı yaa hayatında platonık aşk yaşamamış olana üzülürüm cidden.Çünkü o duyguyu her insanın yaşamasını isterim
sevgi karşılığı varsa sevgidir diyorsunuz öylemi?
Eğer kadın ve erkek anı paylaşabiliyorsa bunun adı mutluluktur.Şayet tek taraflı ise muhteşem mazosizmdir. (kişi ayılır bayılır,içer filan ama kızın haberin yoktur hahahahah )Bayanlarda bu daha azdır.Zira bana göre bayanlar erkeklerden önde bu konuda.Aşk harika bir duygu hele ki bu sevgiye dönüşürse kelimenin anlamı ile harika olur.... (Ya Allahın arabına turkçe edebiyat yaptırmayın şimdi...)
konuşş kocaelinin vedarı iftiharı seni
Dolayısı le toplumda kadınların yapısı o toplumun aynasıdır bence.
Taylan, okul yıllarında (16-17 yaşında iken) sıra arkadaşım bizden bir sınıf küçük bir kızdan hoşlanıyordu ve sıkı da arkadaştılar. Benim arkadaş tam Platonik aşık olmuştu ama uzun süre kıza açılamadığı için kendini yemeye başladı. Tabi ben bu duruma çok üzülüyordum. Dururmuyum hiç, bir arkadaşı daha ayarladım ve planımı anlattım ve ondan beni tastiklemesini istedim. Neyse sıra arkadaşıma gittik ve; -dayanamadık ve senin hoşlandığın kıza gidip senin duygularını anlattık, dedim. Ama kız; neden kendisi gelip bana söylemedi, onun söylemesini beklerdim dedi, dedim. Tabi arkadaş;-ciddi bunu yaptınız mı?, dedi. Evet yaptık dedim ve kız şu anda seni bekliyor dedim. Tabi kızın böyle bir olaydan haberi bile yok. (kıskıskıskıs) Arkadaş kıza gitti ve açıldı, kız tabi şok. Neyse olmadı işleri ama arkadaş o günden sonra acayip rahatlamıştı, üzerimden çok büyük bir yük kalktı, siz olmasaydınız ben asla açılamazdım diyordu.
Sendede dert büyükmüş anladığım kadarıyla Ama kesinlikle belli yaşa gelipte yaşamayanlara teessüf ediyorum o zaman