0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz 1.33 e cc taktıran var. istanbulda ve ankaradaki servislerdeydi yanılmıyorsam. forumda da konuşulmuştu hangi başlık hatırlayamıyorum
Hayır benzinliye takıldığı doğru tamam. Ama benzinlilerin hepsine değil 1.6'lara takılıyor fakat 1.33 modellere takılmıyor... 1.6'ya takılana da 750 dediler yuh dedim sizce nasıl bu fiyat !! Ve de hiç yetkili serviste 1.33 e c.c taktıran oldu mu !!
Evet arkadaşlar. Anlaşılan size 750 diyen kendisine de bir tane taktırıp maliyetini de size yüklemeye kalkıyor.
Merhaba abiler bugün bende bi toyota corolla 1.4 D4D Comfort MT sahibi oldum ve daha ilk sürüşümde istop ettirdim en gençiniz benim benim arabamda herşey var yalnız bişeyi merak ediyorum vosvogen transporter da esp yi tuşla açıldığını gördüm bu toyota da böylemi ?
Yusuf öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .comfortlarda malesef vsc yani esp yok .
Uzaktan kumanda ile bagaj açılması güzel..
abi kızma ama ya ben yanlış yazıyorum ya siz beni yanlış anlıyorsunuz benim arabam o comforttan değil extra aldım ben önde park sensörü arkada park sensörü 6 vites dijital klima aynalar elektirikli soğutmalı far abs asp bas mas biton şey var abi şatış elemanı biton şey söyledi ben yaz dedim de okurum falan diye babam ordan güldü olm 4 civatanın üstünde araba işte o olsa ne o olmasa ne diye işte bende onu soruyom esp var benim arabamda söyledi çünkü ama ben transporterda elle açıldıgını gördüm ama toyota otomatikmiş galiba çünkü şimdi gülersiniz falan diye demiyorum arkadaşlar dans ediyor diyo ben 160 la hafif kavislere giriyorum 100 110 arasında biraz daha derin kavislere giriyorum bırak dans etmeyi araba arkayı bi gram salmıyo direksiyon çok yumuşak debraj başta salıyo vites geçişleri mükemmel bi türlü 6 ya atmak nasip olmasada bugün servisine gittim trafik sigortasını yaptırıp ruhsatı aldım ve ordaki bana satan elemana sordum sürekli devredeymiş oturdugum kolktukda dahi hava yastıgı varmış bass ne diye sordum müzik le alakalı olan bass mı dedim güldü dediki abi mesela önüne aniden araba çıktı frene bastın hemde sert bi şekilde o bass o anda devreye giriyor ve senin bastığının 2 katını diske uyguluyor 100le giderken 20 ye inmek nasıl bi duygu bi dene istersen dedim bende o kadar para verip bide disklerimi yaktırcan bana dedim gene güldü alnın terlemedi tabi dedim
Yok yusuf kızmadım eğer comfort extra ve dizelse aracında vsc-trc mevcut bu iki sistemide far yüksekli ayarı ve aynaları ayarladığın tuşların orada bulunan üzerinde kayan araba resmi olan tuştan yapabilirsin .Dediğim tuşa basıp çekersen sadece trc iptal oluyor ve göstergede tuşun üstünde bulunan resmin aynısı turuncu olarak belirir aynı tuşa 3 sn baılı tutarsan hem vsc hemde trc iptal olur bu durumdada hem tuşun üstünde bulunan resimin aynısı olan lamba göstergede yanar hemde yol bilgisayarında VSC OFF uyarısı çıkar.Tavsiyem bu sistemleri devre dışı bırakmaman . Tabi devre dışı bırakman gerektiği yerlerde var örneğin aracın batabileceği bir yerden geçerken trc yi devre dışı bırakman lazım yoksa bu sistem aracın patinaj çekmesini önler ve aracın batmasına sebep olur.
abi sana tek kelime diyorum allah razı olsun oraya bakmak hiç aklıma gelmedi bende 2 gündür patinaj çektirmeye çalışıyorum içimdende diyorum ki aceba bozukmu bağırttırdığım halde normal kalkıyor ya abi valla süpersin teşşekürler ama abi arabayı kapatıp acınca abs esp ışıklarının hepsi yanık kalıyo ona dikkat ettim çalıştırınca hepsi sönüyo yanması lazım mı ?
Aybars kardeş ne yazık ki trafikte bir çok çeşit ayılarla karşılaşman kaçınılmaz Benim lastiklerim de Dunlop çok aşırı bir ses yapmıyor
Lastik sesini içeri almasından ve benzin zamlarından maada başka da hiç bir şikayetim yok.Lastiklerim Yokohama Advan.Michelin veya Bridgestone'un dahi bu konuda çözüm olacağını zannetmiyorum.Tek çözüm izolasyon bence.Aracım maaşallah kımız içmiş Akhalteke atı gibi mübarek.En büyük endişem karşıma kutup ayısı çıkma olasılığı.