Gönderen Konu: cam filmi yardım  (Okunma sayısı 6661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
cam filmi yardım
« : Şubat 06, 2011, 02:14:49 »
arkadaşlar 2011 corollaya  cam filimi yaptırmayı düşünüyorum. serviste yaptırıcam ve fiyat olarak 550 tl dediler birde yanında  boya koruma ve döşeme korumada  var arkaşdaşlar .  bu fiyatıı izmir borovalı servisi verdi ve 3m marka  1. kalite flim kullandıklarını söylediler. daha önce borovalıya flim yaptıran oldumu fiyat  nasıl sizce  yoksa başka bir yeremi yaptırayım ne dersiniz arkadaşlar  yardımlarınız bekliyorum

Toyota Club Türkiye

cam filmi yardım
« : Şubat 06, 2011, 02:14:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: cam flim yardım
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2011, 02:25:45 »
Türkay Sarıkaya' ya özel mesaj ile ulaşın oda yeni nesil Corollasına İzmir de yaptırmıştı cam filmini gayette memnundu yanlış hatırlamıyorsam.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2011, 02:26:38 »
çağlar kardeşim film yaptırmadan önce iyi düşün derim sonra polis amcalarla uğraşmak durumunda kalırsın benim babam emniyetten emekli olduğu halde ben kimsenin karşısında haksız duruma düşmemek için çok çok çok istememe rağmen film yaptırmıyorum.Polis benim için sorun olmaz diyosan konuya döneyim ben istanbul da oturuyorum burda ki fiyatlara göre yorum yapayım izmirde de durum değişmez diye düşünüyorum burda en kral en kalite filmi 100-150 tl ye yaptırırsın boya korumada 50 tl civarı bişeydir koltuk korumaya da 50 tl dersek ortalama senin yaptıracağın işlem 200-250 tl yi geçmez fiyat ne kadar 550 tl yazık günah artı senin aracının boya koruma ve koltuk korumaya ihtiyacı varmı ki bence kesinlikle o fiyata yaptırma sahibinden.com dan bak araştır göreceksin ki yaptıracağın işlemler 200-250 tl yi geçmeyecektir sadece film yaptırcam dersen oda 100-150 yi geçmez.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2011, 03:05:31 »
mustafa bey 3M  filimler pahalı oluyor bende daha oncekı aracıma 100 tl lik film yaptırdım 1 sene sonra atmaya başlıyor 3M Filimlere 5-10 yıl garantı verıyorlar sanırsam fiyat bence uygun yane servis diyorsan.. ama dışarda tek tek ugrasırsan 50-100 tl ucuz olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2011, 03:17:35 »
ben aracımı borovalıdan aldım aracımın aynısını almadan once bı musterı daha almıs ben o aracı ınceleme fırsatı buldum  gıttıgımde o araç  filim istemıs yaptırmıstı teslım almadan once ve ben aracı ınceledıgımde cok hosuma gıtmıstı ben sadece koltuk koruma yaptırdım .ama 3m fılım kullanıyorlar ve aracın ıcınde not yazısı gormustum bır gun aracın kapılarını acmayın dıye bana hediye yapılmıstı koltuk koruma aracı alalı 15 gun oluyor ..kısacası guvenılır orda satışta emine hanım var yardımcı olabilir:) saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2011, 05:00:38 »
mehmet kardeşim ben istanbul piyasasına göre konuşuyorum bizim burda o işlemlerin maliyeti maksimum 250 tl yi geçmez ama izmir in piyasası farklımıdır onu bilemem bizim burda 80 tl ye çizilmez amerikan cam filmi yapıyorlar 13 yıl garanti veriyorlar dışarda tek tek uğrşasa 50-100 tl ucuz olmaz 300-350 tl ucuz olur ayrıca araca küçük çocuk falan binmiyorsa koltuk koruma gereksizdir para tuzağı ama küçük çocuğun vardır sağa sola ayağıyla basıyodur falan o zaman koltuk koruma yaptırılır.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 06, 2011, 09:35:03 »
Arkadaşlar Ankara da cam filmi yaptırabileceğimiz neresi var bildiğiniz yer var mı,  servis gibi kazıklamıyacak ama servis kalitesinde olacak?
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2011, 09:40:26 »
serkan kardeşim sahibinden.com dan araştırmanı öneririm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2011, 09:47:29 »
Mustafa hocam ordan baktım ama Ankara ile ilgili ilan çok fazla bulamadım. Hep bulduklarım İstanbul oldu :S Birde bu işi tanıdık vasıtasıyla yaptırmak lazım bence. Heryere güvenemiyorum açıkcası...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2011, 10:14:25 »
3M filmi 250 liraya yaptırmıştım. 1,5 yıl önce.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2011, 10:23:17 »
Murat Bey polis filan hiç sıkıntı çıkardı mı bu sürede, renk olayını hangi tonda yaptırtmalıyız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2011, 10:57:30 »
Murat Bey polis filan hiç sıkıntı çıkardı mı bu sürede, renk olayını hangi tonda yaptırtmalıyız?

Sadece bir keresinde şöyle bir olay oldu:

Markete gitmiştim. Marketin önüne park ettim, içeriye doğru yönelmiştim. Bir polis ile karşılaştım. Belliki evine gidiyordu. Trafik polisi de değil. " Camlar çok koyu olmuş, yasak " dedi. Ben de gülümseyerek geçtim markete girdim. Ama ön camlardaki filmi ya söktüreceğim ya da en açığından yaptıracağım.

3M yaptırmak için gittiğimde 3 ton olduğunu söylemişlerdi. O an ellerinde orta ton yoktu, ben de en koyusunu yaptırmıştım. Benim sıkıntım modifiye filan değil. Işıkta durduğunuzda yandaki arabadakilerin bakışlarından rahatsız oluyorum. Niye bakarlar bilmem. İşte bildiğin sıradan bir araba. Neticede Mercedes amg değil, Ferrari değil.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2011, 14:32:34 »
arkadaşlar ziebart filan  sordum 500 tl sadece filim için istiyor  ömür boyu garanti fakat her sene bakımını yaptırman gerekiyor .  borovalıdan satşcı tandık birde serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor  sizce 3m  hangi tonunu  yaptırmam gerekirr polis ellemiyecek  bişey demiyecek   bakınca arabanın içi belli olsun . birde baba  kullanıcak arabayı ara sıra arkadaşlar ona göre yaptırmam gerikiyor ?  döşeme koruma oldugunda   bir gün kapılar açılmayacakmı ?:) arkadaaşlar pazartesi veya salı yaptırmam gerekiyor  acil yardım bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Tuning Shop
    • Bys Tuning Baysallar Oto Aksesuar Online Satiþ
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2011, 17:37:35 »
CAm filmi yaptiracak arkadaş istanbul ve çevresinde ise Hasekide DRS Tuning var The Driver Seat Ahmet abinin Filmcisi Osman abi var Rica ederiz 90 TL'e Döşemeleri söküp ömürlük film çektiririz.
I Love Tuning

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2011, 18:41:38 »
ferdi kardeşim bende istanbul dayım biliyorum orayı ama arkadaş ankarada ikamet ediyor""

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2011, 20:26:56 »
çağlar bey kararını vermiş ne desek boş ama 550 tl cidden çok pahalı ne gerek var polis çevirip filmleri çıkarttırsa hop 550 tl çöpe :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2011, 20:31:23 »
oğuzhan kardeşime katılıyorum 3m 5m 10m hepsi para tuzağı göreceksinizki o 3m denen filmde birkaç sene sonra 80-100 tl ye düşecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2011, 20:54:07 »
şu an bildiğim kadarıyla piyasada 3m filmi 250 tl ye yapıyorlar ve kullanıcıları çok memnun.servisler fiyatları biraz daha şişiriyor.koltuk koruma konusunda ben olumsuz düşünüyorum.tanıdığım ve işçiliğine güvendiğim bir usta hiç tavsiye etmem kısa süre için güzel fakat kullanılan malzeme slikon bazlı bir madde uzun sürede kiri ve tozu bünyesinde tutmaya başlıyor daha kötü bir görüntü alıyor demişti.onun yerine 1-2 senede bir detaylı temizlik en güzeli diye tavsiyede bulunmuştu.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Şubat 07, 2011, 00:40:23 »
arkadaşlar karar vermedim bu konularda bilgim olmadıgı için sizden  bilgi almak istemiştim ben  borovalıya sordum çünkü  servis orası oldugu için boya koruma  ve döşeme koruma da yanında olunca cazip gibi geldii. be zaten öyle kap kara yaptrımıcam tatlı bir ton veya acık bir ton arkadaşlar ondan dolayı sizlere danışıyorum . sizce güzelmi olur olmazmı yoksa ? daha önce yaptıran varmı diye sordum  3 m çok kaliteli diyorlar   kullanana arkadaşlar var ondan ben  böyle dedim .döşeme koruma yaramazsada  boya koruma iyi olmazmı arkadaşlar ? sanayi ye gidip  yaptırıp sonra rezistanda problem çıkınca sorun yaşamakta istemiyorum arkadaşlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 07, 2011, 10:52:00 »
3m cam filmlerinde 3m logosu bulunur, 3m diye yaptırdığınız filmlerde bu logo yoksa orjinal değildir..ben forumda orjinal 3m cam filmi yaptıran bir tek aydın donuk isimli üyeyi gördüm.. bir tek onda vardı bu logo.. dikkatli bakarsanız camın üstünde ufacık 3m logoları olması lazım..

kaliteli cam filmlerini 100-150tlye bulamazsınız

o kadar yıl bu kadar yıl garanti diyen yerler garanti belgesi verdi mi ?

kaliteli cam filmlerinde düz bir açıyla bakınca net bir şekilde görüyorsunuz arabanın içini, ancak belirli bir açıyla baktığınızda kesinlikle görünmüyor.. çünkü bu tarz cam filmleri boyalı cam filmleri değildir, jaluzi şeklinde renkli film tabaları yerleştirilmiş filmlerdir.. çok arkadaşım pahalı yaptırmışsın, e orta koyulukta ama olduğu gibi görünüyor falan der ancak hem ceza yerler polisten hem de cam filmleri yüzünden gece sürüşleri eziyet olur hatta uzun yol yaparken kolları yanan bile gördüm..

fotoğraflarla destekleyim yazımı, 2009 corollada ziebart, 1998 corollada sonaxta yapılan cam filmleri var, ziebartta film+boya koruma+döşeme koruma yaptırdım 750tl verdim; sonaxta cam filmine 300tl verdim, formel21 yıkama hediye ettirdim..

düz açıyla net görüntü, yukardan bakınca görünmeme kısmını göstereyim;

gördüğünüz gibi yukardan bakınca aracın için görünmüyor, düz bakınca olduğu gibi görünüyor..

çok merak ediyorum, en kaliteli film dediğiniz filmler içerden bakınca dışarıyı bu kadar net gösteriyor mu? benim arkadaş çevremde ucuza yaptırılan filmler içerden dışarıyı böyle güzel göstermiyor..

dikkat ettiyseniz dışarda hava öyle güneşli falan da değil, kapalı bulutlu bir hava söz konusu..

bir de elinizde böyle bir belge yoksa verdikleri o kadar yıl garanti bu kadar yıl garanti söylemleri bir işe yaramaz..;

not: babaoğlu otomotiv alsancak sonax oluyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli