Gönderen Konu: cam filmi yardım  (Okunma sayısı 6662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: cam filmi yardım
« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2011, 00:32:24 »
arkadaşlar türkay kardeşim çok güzzel açıkladı allah nasip ederse yrn yaptırıp görücez ve renk koyulugu   orta ton ve çok ta karanlık gelmedi bana  arkadaşlar dogrumu
 ortan ton dah iyi geldi sanki ban ?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2011, 00:32:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2011, 01:41:06 »
Herşey süperde o garanti belgesi bayiye özel olmuş gibi :) Sonax filan yazsa fena olmazdı. Ümraniyede bir firma bu işin distribütörlüğünü yapıyor ve 5 sene garanti veriyordu. Flash markaydı filmler eski arabama yaptırmıştım o da auristi 1.5 yıl oldu sattığım tanıdık solma, morarma filan olmadı iyiydi bence.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2011, 08:18:34 »
arkadaşlar türkay kardeşim çok güzzel açıkladı allah nasip ederse yrn yaptırıp görücez ve renk koyulugu   orta ton ve çok ta karanlık gelmedi bana  arkadaşlar dogrumu
 ortan ton dah iyi geldi sanki ban ?
filmden filme değişiyor, benim iki arabada da orta ton var, 2009da ön yan yolcu ve sürücü camları en açık arkalar orta ton..ancak bir çok orta koyulukta yaptırılmış cam filminden daha açık duruyor anlattığım nedenlerden dolayı..
Herşey süperde o garanti belgesi bayiye özel olmuş gibi :) Sonax filan yazsa fena olmazdı. Ümraniyede bir firma bu işin distribütörlüğünü yapıyor ve 5 sene garanti veriyordu. Flash markaydı filmler eski arabama yaptırmıştım o da auristi 1.5 yıl oldu sattığım tanıdık solma, morarma filan olmadı iyiydi bence.
garanti bayiye özel değil, o marka film satan yerlerin tamamında geçerli, yani bütün sonaxlarda geçerli bir garanti belgesi o. zaten sonax ve ziebart tercih etmemin nedeni o.. izmirde yaşıyorum, ankarada okuyorum, ikisinde de işime yaramalı garanti belgesi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2011, 08:45:39 »
Türkay senın garanti belgesınden bır benzer bende mevcut ama şöyle bır durum var. Ben çanakkale sonaxta filmleri yaptırmıştım boya korumayla beraber 350 tl e kampanya vardı ama fılmlerım 3m değil galıba :wacko: çünkü hiç 3m logosu göremedım ve çanakkale sonax kapandı bir sorunla karşılaşsam başka bir sonax bayii bu hatayı telafı edermı acaba yaa :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Şubat 08, 2011, 13:57:53 »
3m kullanmıyor zaten sonaxlar taylan, benimki solar master kullanmış mesela garanti belgesinde de yazdığı gibi bir ara da solar guard kullanıyorlardı.. 3m hiç kullanmadılar (bazı bayiler kendi insiyatifleriyle kullanıyordu o ayrı..)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...Toyota Gibi Adam
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #25 : Şubat 08, 2011, 14:03:18 »
3m logosu olmasına dikkat et bence.
Kaptanın İyisi Fırtınalı Havada Belli Olur...ŞA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #26 : Şubat 09, 2011, 23:34:19 »
arkadaşlar yaptırdım çok tatlı oldu  ve şiddetle tavsiye ediyorum orjinal 3m  farkını göreceksiniz ve 3m logolarını görmeniz lazım eger yaptırcaksınız cs 35 sersi süper bir serisi yardımlarınız için teşekkürler fotoları paylaşıcam arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Şubat 09, 2011, 23:38:55 »
güle güle kullanın çağlar bey, inanın sizin kadar mutlu oldum kaliteli bir film taktırdığınıza

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 10, 2011, 12:00:27 »
hayırlı olsun fotoları bekliyoruz.cs 35 serisinin özelliği nedir?
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Ekim 10, 2011, 15:34:17 »
Cam filmi için profesyonel yerlerden destek almanızı öneriyorum. Çünkü trafikte sizin için sorun çıkabilir. Ama ben Ziebart'ta yaptırdım. Mümkün olduğunca şeffaf film kullandım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 05, 2011, 11:06:42 »
film metalize olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
Ynt: cam flim yardım
« Yanıtla #31 : Eylül 23, 2012, 22:52:28 »
ben aracımı borovalıdan aldım aracımın aynısını almadan once bı musterı daha almıs ben o aracı ınceleme fırsatı buldum  gıttıgımde o araç  filim istemıs yaptırmıstı teslım almadan once ve ben aracı ınceledıgımde cok hosuma gıtmıstı ben sadece koltuk koruma yaptırdım .ama 3m fılım kullanıyorlar ve aracın ıcınde not yazısı gormustum bır gun aracın kapılarını acmayın dıye bana hediye yapılmıstı koltuk koruma aracı alalı 15 gun oluyor ..kısacası guvenılır orda satışta emine hanım var yardımcı olabilir:) saygılarımla

Memnuniyetiniz nasıl hala kullanıyormusunuz aynı aracı...
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 23, 2012, 23:07:34 »
Ben de cam filmi istiyorum  ama yaptıktan sonra sağlam olsun istiyor insan. Erzurum'da nasıl yapıyorlar bilemiyorum. Çok güvenemiyorum.