0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar türkay kardeşim çok güzzel açıkladı allah nasip ederse yrn yaptırıp görücez ve renk koyulugu orta ton ve çok ta karanlık gelmedi bana arkadaşlar dogrumu ortan ton dah iyi geldi sanki ban ?
Herşey süperde o garanti belgesi bayiye özel olmuş gibi Sonax filan yazsa fena olmazdı. Ümraniyede bir firma bu işin distribütörlüğünü yapıyor ve 5 sene garanti veriyordu. Flash markaydı filmler eski arabama yaptırmıştım o da auristi 1.5 yıl oldu sattığım tanıdık solma, morarma filan olmadı iyiydi bence.
ben aracımı borovalıdan aldım aracımın aynısını almadan once bı musterı daha almıs ben o aracı ınceleme fırsatı buldum gıttıgımde o araç filim istemıs yaptırmıstı teslım almadan once ve ben aracı ınceledıgımde cok hosuma gıtmıstı ben sadece koltuk koruma yaptırdım .ama 3m fılım kullanıyorlar ve aracın ıcınde not yazısı gormustum bır gun aracın kapılarını acmayın dıye bana hediye yapılmıstı koltuk koruma aracı alalı 15 gun oluyor ..kısacası guvenılır orda satışta emine hanım var yardımcı olabilir:) saygılarımla