0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ercü diğer konuda da yazdım 1ps=1.1hp değil aksine 1hp= 1,0138 ps değerine sahip.. toyota 110ps diyor ya demek ki 110hpden daha küçük bir değer yani 1HP=0.9863PSyani araban 108,493hpverdiğim değerlerde bir yanlışlık oldu sanırım sağlama olmadı tam ama buna çok yakın değerler oluyor..
Yıkıldığımın resmidir .
Seninmi benimmi ama bu işin peşini bırakmıcaaamm dynoda buluşuruz Türkay kaptaaaaaaan....
Emin misin ps ile hp arasinda o kadar fark oldugundan. Arada fark var ama cok kücük. %1 civarinda; %10 degil.HP = ~PS = Metric horsepower = 735 Watt güc demektir.bhp = Imperial horsepower = 745 Watt güc demektir.bhp ile hp arasinda cok daha fazla bir fark vardir. Tartisilacak bir durum yok.http://www.statman.info/conversions/power.html
Ohoooo valla az önce 110 küsür dedin babam 1.1 le çarpıcan dedi kafa allak bullak Seninmi benimmi ama bu işin peşini bırakmıcaaamm dynoda buluşuruz Türkay kaptaaaaaaan....
biraz önceki konuda yanlış anladım ben hp verip ps istiyorsun sandım ondan 110 küsür dedim tam tersiymiş durum.. valla gel ankarada dyno çok, çıkalım dönsün lastikler ben hep söylüyorum fabrika verisiyle konuşmayın çıkın dyno ne dicek bakalım diye
türkay abi sen şimdi kendi aracını dyno ya çıkarsan 114 çıkar mı ?
Ercüment, ben senin o anki duygu ve düşüncelerini yansıtmaya çalıştım .Ben de yakında Ümraniyedeki dyno ya çıkarıcam arabayı. Malum cam rüzgarlıklarımı taktım. Bakalım kaç hp olmuşuz .
114 çıkar...... desibel olarak
DD 114 ten fazla çıkar yahu